Βοηθεια για B&W PV1

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

PLUTON

Established Member
27 September 2007
100
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Δυστυχώς κατα λάθος χτύπησα με το παπούτσι μου το υπογούφερ μου :bigcry: με αποτέλεσμα μετα απο το χτύπημα αυτό να ακούω έναν έντονο ήχο σαν χτύπημα του δρυοκολάπτη σε σχετικά μεγάλες εντάσεις , προερχόμενο απο το ένα απο τα δύο γούφερ του (μέχρι εκείνο το σημείο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το ηχείο). Άνοιξα το ηχείο και είδα μέσα του ότι είχε σπάσει η ένωση μεταξύ των δυό κίτρινων επιφανειών της φωτογραφίας. Έτσι κινείται μόνο η πάνω επιφάνεια (που κινεί την μεταλλική μεμβράνη) και όταν η ένταση είναι μεγάλη σχετικά , τότε χτυπά την κάτω ακίνητη και παράγεται ο ήχος κλπ. Στην άλλη μονάδα που έλεγξα για σιγουριά , οι επιφάνειες είναι ενωμένες , και φυσικά κινούνται ταυτόχρονα.
Υπάρχει λύση γι' αυτό το πρόβλημα? Η θα πρέπει να αγοραστεί άλλο γούφερ? Υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα που ασχολείται με τέτοιες επισκευές η θα είναι καλύτερα να το στείλω στην αντιπροσωπεία (μένω στην Κρήτη)?
Ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας.

Attachments

• PV1 - inside.jpg
    PV1 - inside.jpg
    52.1 KB · Views: 30
Καλημέρα, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις κάποια φωτογραφία ?
Πρέπει να μιλάς για την αράχνη – spider

Exploded-woofer.jpg

Ακριβώς , μιλάω για την ένωση αυτή που δείχνει και η φώτο μου. Εχει δύο αράχνες το ηχείο αυτό. Υπάρχει τρόπος επισκευής και πως , που? Αν ναι , θα πρέπει να σταλεί όλο το ηχείο μαζί η μόνο η μονάδα με τη ζημιά?
(Φωτογραφία προσπάθησα να βγάλω αλλά είναι αδύνατον μιας και το σημείο είναι βαθιά με ένα μικρό άνοιγμα και δεν φτάνει το φλάς)

Attachments

• PV1.jpg
    PV1.jpg
    57.7 KB · Views: 16
Last edited: