Δεν έχεις άδικο η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν και εγώ... απλά τώρα τελευταία δεν με ικανοποιεί να ακούω μουσική και μου έχει γίνει εμμονή
Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να οφείλεται στο pc η στην (κατά τη γνώμη μου) αδυναμία να οδηγηθούν σωστά τα b&w
Λίγη ψυχραιμία και ενκαιρώ μερικές γεναίες (=δαπανηρές) αποφάσεις είναι η καλύτερη τακτική. Μήν βιάζεσαι και μην ενθουσιάζεσαι για να μην παραμείνουν εμμονές οι πολύ θεμιτές σου επιθυμίες..
Τα ηχεία βασικά α οδηγεί ο ενισχυτής απο όπου εκεί πρέπει να ξεκινήσις κατα την γνώμη μου και μετά αν δεν καταφέρεις να ικανοποιηθείς με τα ήδη υπάρχοντα ηχεία και έναν δικάναλο πάς και για ηχεία. Εάν θέλεις πραγματικά ένα σοβαρό και άρτιο δικάναλο σύστημα που να σε ικανοποιεί μακροπρόθεσμα πρέπει να αποκτήσεις ένα, τουλάχιστον "στα θεμέλια του" και απο εκεί και πέρα βλέπεις. Οι περισσότεροι κάτοχοι Home Cinema συστήματος που αποκτούν δικάναλες ανησυχίες εκεί καταλήγουν και για σοβαρούς λόγους.
Πάντως αν η μουσική που ακούς σου αρέσει (=σε συγκινεί) δεν βλέπω τον λόγο να μην σε ικανοποιεί και απο το υπάρχον setup. Η καλή μουσική που μας αρέσει πολύ, πρέπει να μας ικανοποιεί και απο ένα τραντζιστοράκι άλλο τώρα η έξτρα απόλαυση ικανοποίηση που μπορεί να μας δώσει ένα στερεοφωνικό. Σαφώς και γουσταρουμε χάιφάι και μας ενισχύει την εμπειρία άλλα είναι κατάρα να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμα παρα μόνο απο εκεί την μουσική.
Last edited: