Βοήθεια για επιλογή LCD - TFT !

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Αγαπητοί φίλοι , όντας όχι και πολύ φίλος της τηλεόρασης και συνεπώς άσχετος ( είναι απο τις ελάχιστες φορές που με βλέπετε στην συγκεκριμένη κατηγορία :violent-smiley-030: ), θα ήθελα την βοήθειά σας στην επιλογή μοντέλου τηλεόρασης LCD - TFT . Η τηλεόραση είναι για φίλο , ο οποίος επιθυμεί κάτι πάνω απο 32'' και με τιμή μέχρι 1000 ευρώ. Προς το παρόν δεν ασχολείται με HD , περισσότερο τηλεοπτικό σήμα και απλά DVD, επίσης αν είχε και ενσωματωμένο δέκτη για ψηφιακά κανάλια θα ήταν θεμιτό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω τις προτάσεις σας.:grinning-smiley-043

ρωταω γιατι η πλασμα εχει καλυτερη αποδοση στο τηλεοπτικο,αφου αυτο τον ενδιαφερει κυριως.και με γυρω στα 1000 ευρω βρισκει πολυ καλες πλασμα.Panasonic 42PX70 πχ.το πλαισιο την εχει 1.099,00 ευρω αλλα μπορει να τη βρει και φτηνοτερα.

Last edited:
Αν δεν ασχολειται πολυ με gaming και συνδεση με PC, και τον ενδιαφερει ΚΥΡΙΩΣ το τηλεοπτικο και τα DVD (και αργοτερα τα HD), τότε πάει με κλειστά μάτια για την 42PX70!!! :ernaehrung004:

Παιδιά, σύνδεση με PC και κονσόλα εξ ορισμού αποκλείεται γιατί η τηλεόραση προορίζεται για το πατρικό του όπου η κύρια χρήση είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα και ταινίες / ντοκυμανταίρ. Τώρα αν στο μέλλον πάει σε κάποιο HD player τότε δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η τηλεόραση. Ούτως ή άλλως η θέση θέασης είναι πάνω απο 3 έως και 4,5 - 5 μέτρα απο την θέση της τηλεόρασης.

Παρόλα αυτά προτάσεις κάτω απο 1000 ευρώ θα ήταν προτιμότερες έστω και με μια θυσία σε ίντσες.

Last edited:
ερώτηση: όταν αναφέρεται στις διαστάσεις πλάτος καθαρό, με βάση , μικτό
ποια η διαφορά; εμάς μας ενδιαφέρει το πραγματικό πλάτος...
μήπως μικτό είναι με τα ηχεία μαζί όταν είναι στο πλάι;

Re: Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή LCD - TFT !

Παιδιά τον ψήνω για την PX70 γιατί στην αρχή τον χάλασε τον >1000 . Αλλά πιστεύω οτι μάλλον θα την χτυπήσει.

Μην ζοριζεις και πολυ την κατασταση γιατι αμα του κατσει καμμια στραβη ............. θα σε κυνηγαει μεχρι ν αλλαξεις ηπειρο :flipout::flipout:
Αλλα κριτηρια εχει ο σχετικος και αλλα ενας ασχετος που απλως πληρωνει και παντα την "τρωει" ο μεσαζων .

Smoothbore λες να φάμε ξύλο ;;; Ο φίλος μου είδε σήμερα σε φυλλάδιο του multirama σε προσφορά την PX7 και μου λέει ποιά απο τις 2?
Και του λέω κοίτα να δείς , οι γκουρού υπέδειξαν το δρόμο . Αλλά απο εκεί και πέρα είναι δική σου η επιλογή.

Στο Magin.us ντουλέυεις ?
Εγκω ενα φτωχο πλην ντιμιο ξυλουργκο ειμαι .
Στο Γκλουκλι τα βρεις πολλα γκια μενα αν κοιταξει στο Μ.Μ.* η Π.Μ.Μ.*

ΥΣ
μεγαλος μ.......
πολυ μεγαλος μ......:flipout:

Λοιπόν το φιλαράκι μου μετά απο κάποιες συζητήσεις που είχε με τεχνικούς και ακαδημαϊκούς ( οι οποίοι του είπαν μακρυά απο Plasma γιατί είναι παλιά τεχνολογία ( εεε; ) ) και μετά απο μιά βόλτα σε αλυσίδες ηλεκτρονικών όπου παρεπιπτόντως κανένας δεν του πρότεινε τις πλάσμα τις Panasonic δεν ξέρω για ποιό λόγο, είναι μεταξύ των ακολούθων και φυσικά αναθεώρησε το budget βάζοντας το χέρι λίγο πιο βαθειά.

1) Philips 42PFL5522 ( ή D )
2) Philips 42PFL3312
3) Samsung 40LES86
4) Samsung 40LER86

Μεταξύ αυτών τι προτείνετε ;;;

Σας πρήζω αλλά εγώ θα είχα πάρει ήδη την πάννυ. Αυτός δεν πείθεται αν και δεν την έχει δει ζωντανά .

Λοιπόν το φιλαράκι μου μετά απο κάποιες συζητήσεις που είχε με τεχνικούς και ακαδημαϊκούς ( οι οποίοι του είπαν μακρυά απο Plasma γιατί είναι παλιά τεχνολογία ( εεε; )

Μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ξανακούσει. Είναι ΑΛΛΗ τεχνολογία. Καλύτερη τεχνολογία από τη φύση της. Οι LCD επίσης καλή τεχνολογία αλλά με πολλές εξτρα βελτιώσεις. Δε λέω καθεμία τα καλά και τα κακά της, στο χέρι του καθένα τι θα επιλέξει αλλά όχι και παλιά! Μήως οι πωλητές τα μπερδεύουν με τις ...προβολικές;