Σε ευχαριστώ! Το κοίταξα και όντως πολύ χρήσιμο τόπικ.
Αυτό που δεν ξέρω είναι πόση δύναμη έχουν τα fostex. Δηλαδή για ένα χώρο 20 τ.μ περίπου αρκούν; Η ποιότητα του ήχου πως είναι;
Υπερβολές .... ούτε 120 db δεν πιάσαμε :BDGBGDB55:![]()
Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απόψεις και τη βοήθειά σας.
Άρα προσανατολιζόμαστε σε μονόδρομο ηχείο και καλύτερα 8ιντσο. Ποια μοντέλα προτείνετε εσείς; (θα κάνω βέβαια και εγώ ένα search με βάση αυτά που λέει ο φίλος kontr πιο πάνω).
Απ'οτι εχω καταλάβει παιζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το στήσιμο της καμπίνας. Υπάρχει κάποιο ολοκληρωμένο σχέδιο; Έχω δει και μερικά εδώ στο φόρουμ....
Σωστά τα λεςΠου να τα ακούσω όμως; Ελλάδα δεν βλέπω να έχουν και πολλοί....(μαγαζιά εννοώ)
Παιζω με 8αρι μονοδρομ στα 50 τ.μ.
Ειμαι ικανοποιημενος ΣΧΕΤΙΚΑ (δηλαδη οποιοαδηποτε συγκριτικη ακροαση με "κανονικα" ηχεια με 8αρι ή 2 6μισαρια κατεληξε ΠΑΡΩΔΙΑ) αλλα φυσικα ποτε δεν ξαχνω οτι υπαρχουν και 12αρια 15αρια κλπ.
Ενα Dallas πχ. σε 20 τετραγωνικα θα αστραψει και θα βροντιξει.
Θυμαμαι περισυ στου Μπιλαρα (πολυ μεγαλυτερος χωρος απο 20 τμ) που τα ακουγουμε και στην ψυχρα αλλαξαμε με ηχεια χαιενταδικα, γνωστη μαρκα που δεν κανει τωρα να την αναφερουμε. Επεσε το γελιο της αρκουδας.
Αλήθεια έχετε καταλάβει γιατί λίγες εταιρίες ασχολούνται με fulrange ενώ είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας μέσος diyερας ?
ζει και βασιλεύειΠουσε ρε Μπιλ?
Πορωση λεμε το dallas. Το κακο ειναι οτι αμα παρεις την πρωτη "δοση" ολα τ αλλα ηχεια σου φαινονται ψοφημια
Εκεινος ο burson (το γραφω σωστα?)τι απεγινε τελικα?
για πες που το πας ?Αλήθεια έχετε καταλάβει γιατί λίγες εταιρίες ασχολούνται με fulrange ενώ είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας μέσος diyερας ?
Για τον ίδιο λόγο που οι περισσότερες εταιρίες που ασχολούνται με fullrange φτιάχνουν εξωτικές καμπίνες από αστεροσκονη κουρδισμένες από τον yoda και με αρκετούς αιώνες ωρίμανσης ….. κάτι δηλαδή που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπαθήσετε εσείς οι απλοί θνητοί που πρέπει να τα σκάτε για κάτι που αλλιώς θα μπορούσατε πολύ εύκολα να κάνετε και μόνοι σας με το 1/10 των χρημάτων .
Μάλλον τα fullrange είναι ο τρόπος για να φτιάξεις ένα αξιοπρεπέστατο ηχείο με χαμηλό κόστος και αυτό δεν πρέπει να το ξέρουν άνθρωποι σαν το Haris που το ψάχνουν .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.