Βοήθεια και ξανά βοήθεια μιας και μόνο η λέξη ηχομόνωση εμένα προσωπικά με τρομάζει, λοιπόν την βοήθεια του φορουμ θα ήθελα για ένα θέμα που πραγματικά ελπίζω να βρω άκρη. Θα εγκατασταθώ σε ισόγειο 3οροφης κατοικίας και θα ήθελα να μην ενοχλώ τους από πάνω όσο αυτό είναι εφικτό, γύρο μου και από κάτω δεν έχω κατοικίες. Τους πλαϊνούς τοίχους λόγο χώρου είναι αδύνατον να τους ηχομονώσω λόγο μικρού χώρου κυρίως. Η δική μου σκέψη είναι να ηχομονώσω μόνο την σαλονοκουζίνα σε ταβάνι γύρω στα 40τμ. Σκέπτομαι τα χρήση πετροβάμβακα με γυψοσανίδα. Σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Συνεχίζω λέγοντας ότι δεν θα ήθελα να κατεβάσω το ταβάνι περισσότερο από 12 εκατοστά αν ειναι εφικτο. Σκέφτομαι γυψοσανίδα από πάνω 5 cm petrobambaka και αλλα 5 cm κενο μέχρι το ταβάνι. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι απλά ελπίζω να δω διαφορά, δεν ξέρω τ βάσεις για την γυψοσανίδα πρεπει να βάλω !
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Συνεχίζω λέγοντας ότι δεν θα ήθελα να κατεβάσω το ταβάνι περισσότερο από 12 εκατοστά αν ειναι εφικτο. Σκέφτομαι γυψοσανίδα από πάνω 5 cm petrobambaka και αλλα 5 cm κενο μέχρι το ταβάνι. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι απλά ελπίζω να δω διαφορά, δεν ξέρω τ βάσεις για την γυψοσανίδα πρεπει να βάλω !