Το m/b μου (Gigabyte GA-Z77X-UD5H) έχει 2 LAN controller. Έναν Intel και έναν Atheros με αντίστοιχα 2 RJ45 πρίζες πίσω. Μέσω του Intel είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο (εγκατάσταση αστέρα με switch στο κέντρο, utp προς κάθε άκρο, ένα από τα οποία είναι το modem). Έχω ένα δικτυακό εκτυπωτή τον οποίο μέχρι τώρα είχα σε μία τερματική θέση μαζί με ένα υπολογιστή πάνω σε δευτερεύον switch. Τώρα μετεφέρθη σε θέση προσβάσιμη για απευθείας σύνδεση με τον προαναφερθέντα υπολογιστή με utp. Για να αποφύγω τη μεταφορά του switch (να μην έχω πλέον 2ο switch) υπολόγιζα να συνδέσω τον εκτυπωτή απευθείας στον Atheros και μετά να τον κάνω shared στο βασικό δίκτυο (τον αστέρα όπου ο υπολογιστής συνδέεται μέσω του Intel controller), ώστε να μπορούν να τυπώνουν οι υπολογιστές όλου του δικτύου.
Αφού σύνδεσα τα πάντα, τα 7 (W7 Ult 64) βλέπουν multiple networks, αλλά σε εκείνο του Atheros (unidentified public network) δεν έχω πρόσβαση (no network access).
Κάνοντας τράμπα τα καλώδια (του βασικού δικτύου στον Atheros και του εκτυπωτή στον Intel) η συμπεριφορά είναι πανομοιότυπη (με τον Atheros και το βασικό δίκτυο όλα ΟΚ, με τον Intel πάλι τα ίδια).
Αφού σύνδεσα τα πάντα, τα 7 (W7 Ult 64) βλέπουν multiple networks, αλλά σε εκείνο του Atheros (unidentified public network) δεν έχω πρόσβαση (no network access).
Κάνοντας τράμπα τα καλώδια (του βασικού δικτύου στον Atheros και του εκτυπωτή στον Intel) η συμπεριφορά είναι πανομοιότυπη (με τον Atheros και το βασικό δίκτυο όλα ΟΚ, με τον Intel πάλι τα ίδια).