ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να μου φτιαξετε ενα καλο speaker setup
με sub ενισχητη και 2 monitors (πχ[FONT="]:[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]JBL LSR305[/FONT][FONT="] )[/FONT] με περιπου ολα αυτα μαζι στα 500 ευρα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
η γενικα dac η οτι χρειαζομαι δεν ξερω τι σημαινουν και μερικα πραγματα η που χρησιμευουν γιαυτο θελω καποιος να μου εξηγησει γενικα τα πραγματα
πχ τι ειναι και που χρησιμευει το ( dac amp και καποια αλλα τετοια πραγματα) εχω μπερδεψει κιολας λιγο τα πραγματα που πανε με τα ακουστικα και τα ηχεια
αχχ το κεφαλαι μου χαχαχαχχα
με sub ενισχητη και 2 monitors (πχ[FONT="]:[/FONT][FONT="][/FONT][FONT="]JBL LSR305[/FONT][FONT="] )[/FONT] με περιπου ολα αυτα μαζι στα 500 ευρα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ειμαι καινουργιος στο forum και θελω να μου φτιαξετε ενα καλο speaker setup
με sub ενισχητη και 2 monitors (πχ[FONT="]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="][/FONT][FONT="]JBL LSR305[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="] )[/FONT] με περιπου ολα αυτα μαζι στα 500 ευρα
η γενικα dac η οτι χρειαζομαι δεν ξερω τι σημαινουν και μερικα πραγματα η που χρησιμευουν γιαυτο θελω καποιος να μου εξηγησει γενικα τα πραγματα
πχ τι ειναι και που χρησιμευει το ( dac amp και καποια αλλα τετοια πραγματα) εχω μπερδεψει κιολας λιγο τα πραγματα που πανε με τα ακουστικα και τα ηχεια
αχχ το κεφαλαι μου χαχαχαχχα