Βοήθεια για Tattoo..

Δημήτρη σημασία έχει ότι η επέμβαση πήγε καλά και είσαι εντάξει τώρα.

Όσον αφορά το θέμα του tatoo, είναι καθαρά υποκειμενικό βέβαια, αλλά περικοκλάδα ρε φίλε; Μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει περικοκλάδες, αετούς, φίδια κλπ.
Η κοινή λογική πάντως υπαγορεύει να έχεις τη συγκατάθεση γιατρού (ή γιατρών) πριν προχωρήσεις σε tatoo.

Είχα την εντύπωση ότι η Πλαστική Χειρουργική παρεμβαίνει και στις ουλές, χηλοειδή κλπ. Το έψαξες;
Μη βιαστείς πάντως ότι κι αν κάνεις.

Υ.Γ.
Να υποθέσω ότι έβαζες Kelosoft όλο αυτό το διάστημα;

Last edited:
Απάντηση: Re: Βοήθεια για Tattoo..

Δημήτρη σημασία έχει ότι η επέμβαση πήγε καλά και είσαι εντάξει τώρα.

Όσον αφορά το θέμα του tatoo, είναι καθαρά υποκειμενικό βέβαια, αλλά περικοκλάδα ρε φίλε; Μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει περικοκλάδες, αετούς, φίδια κλπ.
Η κοινή λογική πάντως υπαγορεύει να έχεις τη συγκατάθεση γιατρού (ή γιατρών) πριν προχωρήσεις σε tatoo.

Υ.Γ.
Να υποθέσω ότι έβαζες Kelosoft όλο αυτό το διάστημα;

kelosoft μαζί με κορτιζόνη (betnovate) αλλά παρ ´λα αυτά η ουλή είναι ακόμα κόκκινη και σε μερικά σημεία ερεθισμένη.
Γι αυτό και θα συμβουλευτώ πρώτα τον γιατρό μου και αν μου πεί να περιμένω,θα περιμένω.
Ούτως η άλλως το σημερινό μου ραντεβού ακυρώθηκε λόγω της διαμαρτυρίας.
Θέλω να είμαι εκεί !

Εστω και μακροπρόθεσμα όμως, η λύση του tattoo είναι μονόδρομος παιδιά.
Εξ ού και το θρεντ.
Φυσικά θέλει ψάξιμο,συστάσεις ,τιμές κλπ..

Υ.Γ."Περικοκλάδα" από περικοκλάδα διαφέρουν ,πίστεψέ με,το ίδιο και το άλλο tattoo που έχω και είναι one of a kind.
Σημασία δεν εχει η μορφή (το "σχήμα") αλλά το σχέδιο αυτό καθ αυτό.
Ασε που η περικοκλάδα ΔΕΝ είναι μονόδρομος

Είχα την εντύπωση ότι η Πλαστική Χειρουργική παρεμβαίνει και στις ουλές, χηλοειδή κλπ. Το έψαξες;

Δεν σε πρόλαβα..
Οι ουλές μπορούν να μειωθουν αλλά μόνο οι μικρές.
Οσο για τα χηλοειδή δεν.Πάλι θα βγούν γιατί τα παράγει ο οργανισμός.
Εξ ού και το εκτενές ιστορικό που παίρνουν οι πλαστικοί,όσον αφορά παλιές ουλές ή "σημάδια" προκειμένου να προβούν σε επέμβαση ,ειδικά στο πρόσωπο.
Αμα έχεις ιστορικό χηλοειδών δεν σε αναλαμβάνουν (οι σοβαροί),ακόμα και για βλεφαροπλαστική.

Πάντως όπως πολύ σωστά παρατήρησε και φίλος πιο πάνω, tattoo και ήλιος είναι εχθροί.

Πάντως όπως πολύ σωστά παρατήρησε και φίλος πιο πάνω, tattoo και ήλιος είναι εχθροί.

Το γνωρίζω.
Αλλωστε το πρώτο μου τατού το έκανα μέσα Ιουλίου και βγήκα για μπάνιο μέσα Αυγούστου που είχε θρέψει και δεν έπαθε τίποτα ,εδώ και τέσσερα χρόνια..

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για Tattoo..

Το γνωρίζω.
Αλλωστε το πρώτο μου τατού το έκανα μέσα Ιουλίου και βγήκα για μπάνιο μέσα Αυγούστου που είχε θρέψει και δεν έπαθε τίποτα ,εδώ και τέσσερα χρόνια..

40 - 50ρια αντιηλιακά και no fear.... :2thumb22sup:

οπότε καταλαβαίνετε οτι αν δεν "σκεπαστεί" η ουλή με τατού, δεν θα κάνω μπάνια φέτος το καλοκαίρι,ούτε θα δώ παραλία,

Υπάρχουν και τα Τατουάζ με Χένα για τις διακοπές ώστε και το καλοκαίρι σου μη χάσεις και να έχεις τον χρόνο σου για περισσότερο ψάξιμο .

Υπάρχουν και τα Τατουάζ με Χένα για τις διακοπές ώστε και το καλοκαίρι σου μη χάσεις και να έχεις τον χρόνο σου για περισσότερο ψάξιμο .

ΠΡΟΣΟΧΗ μη μαυρίσεις έπειτα.... θα μείνει το τατού σαν άσπρο αρνητικο. Μέγάλο ρεζιλίκι... και σας μιλάει παθών....:violent-smiley-030:

Δημήτρη, κατ' αρχάς περαστικά.
Γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις να καλύψεις κάτι τέτοιο με tatoo. Μπορεί εσύ στην αρχή να νομίζεις ότι θα σε κοιτάζουν όλοι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ.

Σου μιλάω εκ πείρας. :a0210:

Δημήτρη, κατ' αρχάς περαστικά.
Γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις να καλύψεις κάτι τέτοιο με tatoo. Μπορεί εσύ στην αρχή να νομίζεις ότι θα σε κοιτάζουν όλοι, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ.

Σου μιλάω εκ πείρας. :a0210:

Βρε Μιχάλη μου,κάνει μπαμ !
Είναι μεγάλη και επιμήκης.
Και βαριέμαι να εξηγώ στον καθένα που θα με ρωτάει,πώς την απέκτησα.

Σ ευχαριστώ πάντως..:ernaehrung004:

Την λύση του ολόσωμου μαγιού πως και δεν την σκέφτκες? :D
Αστειεύομαι φυσικά!

Περαστικά σου Μήτσε :ernaehrung004:

Τέλεια ιδέα!

1charliebergman.jpg

Προσωπικά είχα στα 15 μου χρόνια μεγάλη ουλή κάτω από το χείλος του στόματος. Σε αυτοκινητιστικό έκοψα με τα δόντια όλο το κάτω χείλος, αλλά είχα μεριμνήσει και το πήρα μαζί μου καθώς με πήγαιναν στο νοσοκομείο. Εκεί ήμουν τυχερός καθώς το 1980 εφημέρευε ένας από τους ελάχιστους πλαστικούς παιδοχειρούργους που είχε τότε η χώρα. Με έραψε χωρίς αναισθησία για ναμην τραβήξουν μετά τα ράμματα προς τα μέσα.

Μου έμεινε μια μεγάλη ουλή (4 εκ.) κάτω από το χείλος. Δεν την πείραξα παρότι έπρεπε να ξυρίζομαι. Μετά από χρόνια άρχισε να μειώνεται σε μέγεθος.

Η πλάκα ήταν ότι ανακάλυψα ότι οι γυναίκες θεωρούσαν (ίσως συμβαίνει και τώρα) έναν άνδρα πιο γοητευτικό με ουλή ή ουλές παρά χωρίς.

Άποψή μου φέτος άσε την ουλή ελεύθερη και πές ένα παραμύθι ότι έμπλεξες σε καυγά. Όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γυναίκες θα πιστέψουν ότι έγινε με μαχαίρι....

Last edited:
Προσωπικά είχα στα 15 μου χρόνια μεγάλη ουλή κάτω από το χείλος του στόματος. Σε αυτοκινητιστικό έκοψα με τα δόντια όλο το κάτω χείλος, αλλά είχα μεριμνήσει και το πήρα μαζί μου καθώς με πήγαιναν στο νοσοκομείο. Εκεί ήμουν τυχερός καθώς το 1980 εφημέρευε ένας από τους ελάχιστους πλαστικούς παιδοχειρούργους που είχε τότε η χώρα. Με έραψε χωρίς αναισθησία για ναμην τραβήξουν μετά τα ράμματα προς τα μέσα.

Μου έμεινε μια μεγάλη ουλή (4 εκ.) κάτω από το χείλος. Δεν την πείραξα παρότι έπρεπε να ξυρίζομαι. Μετά από χρόνια άρχισε να μειώνεται σε μέγεθος.

Η πλάκα ήταν ότι ανακάλυψα ότι οι γυναίκες θεωρούσαν (ίσως συμβαίνει και τώρα) έναν άνδρα πιο γοητευτικό με ουλή ή ουλές παρά χωρίς.

Άποψή μου φέτος άσε την ουλή ελεύθερη και πές ένα παραμύθι ότι έμπλεξες σε καυγά. Όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γυναίκες θα πιστέψουν ότι έγινε με μαχαίρι....

:flipout::flipout::flipout: τζιμ ο αντεροβγαλτης!!!

Καλή ιδέα! Μία μικρή ουλή από μανέτα ποδηλάτου που έχω δίπλα στα χείλη μπορώ να πω ότι έγινε με... σούβλα.
Για δύο ουλές (μία σε κάθε πόδι) των 50 εκατοστών η κάθε μία τι να πω αδερφέ; Ότι τσακώθηκα με τον Προκρούστη; :flipout:

Δημήτρη, πρώτα από όλα περαστικά. Στο θέμα σου τώρα, μια ουλή στην πλάτη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σε κάνει Φρανκενστάιν ή τέρας. Αν μη τι άλλο σκέψου άλλους ανθρώπους που έχουν πραγματικά αντιαισθητικές ουλές σε πιο καίρια σημεία.
Στην χειρότερη να πούνε, κοίτα τον κόπανο που τον πήρε ο ύπνος στην ηλιοθεραπεία.
Άσε να περάσει λίγος καιρός και το ξαναβλέπεις. Δεν θα γίνει και τίποτα να περάσεις και την εμπειρία ενός καλοκαιριού με μια εμφανής ουλή.
Εάν σε κάνα 6άμηνο έχεις την ίδια γνώμη, τότε μπορείς να προχωρήσεις, αφού θα το έχεις ψάξει και με την ησυχία σου.