Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Σ ευχαριστω για τον χρονο σου και την απαντηση σου.

Τους χρονους τους εχω δει απο candlepowerforums απλα δεν ξερω αν χρησιμοποιει την συγκεκριμενη μπαταρια και αν εχω καταλαβει σωστα τους χρονους.οπως καταλαβαινεις μια επιβεβαιωση θελω.
εχω διαβασει οτι ο eagletac d25lc δεν μπορει να δουλεψει με τισ καλες μπαταριες φανταζομαι τις aw το ιδιο ισχυει και για eagletac d25c clicky xm-l2 U2 453lm ?
Ο λογος που εχουν επιλεγει αυτοι οι φακοι ειναι οτι ο φιλος μου εχει και εχει αποφασισει να δουλεψει με αυτες τις μπαταριες.
Οι χρονοι που αναφερω στο τελος ειναι με επαναφορτιζομενη μαλλον aw.

Ο φιλος κλεινει πιο πολυ στον αρμυτεκ και στον eagletac?
Τους εχει δοκιμασει καποιος?
Γνωριζουμε ποιοσ εχει καλυτερο κυκλωμα?
Γενικα τα υπερ και τα κατα του καθενος?

Συγγωμη για το μεγαλο κειμενο και τις πολλες ερωτησεις.

Γαιτι μιλας τωρα για χρονους? πριν μιλουσες για λουμενς

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα βοήθεια για επιλογή φακού με ΑΑΑ μπαταρίες για τα κλειδιά της μηχανής.
Μικρό και μάλλον άβαφο για να μην χαράζεται εύκολα όταν τα κλειδιά είναι στην μηχανή.

Δες τον tank007 e09, φθηνός & ποιοτικός. Δεν είναι inox αλλά και η πατίνα έχει τη γοητεία της.

Τον tank 007 τον είχα και τον έχει πλέον ο πατέρας μου... πολύ καλός αλλά δεν θέλω βαμμένο μια και είναι εύκολο να κάνει σημάδια όταν κρέμεται από τον διακόπτη της μηχανής...

Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει κάποιος μεταλλικός φακός που θα κρέμεται απο τα κλειδιά και με τους κραδασμούς δεν θα αφήνει σημάδια ; Μόνο κάτι σε πλαστικό αν έβρισκες .

Γαιτι μιλας τωρα για χρονους? πριν μιλουσες για λουμενς

Εχεις δικιο kospap για τους χρονους.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχω μελετησει στο candlepowerforums για τους συγκεκριμενους φακους,τους χρονους τα λουμενς και ολα τα σχετικα απλα επειδη τα κειμενα ειναι στα αγγλικα και μεγαλα μηπως δεν εχω καταλαβει καλα η μηπως μου εχει ξεφυγει κατι.Γι αυτο και ρωταω για επιβεβαιωση πιο πολυ.

Αληθεια kospap εσυ πιον θα αγοραζες μεταξυ του eagletac και του armytek?

Καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα βοήθεια για επιλογή φακού με ΑΑΑ μπαταρίες για τα κλειδιά της μηχανής.
Μικρό και μάλλον άβαφο για να μην χαράζεται εύκολα όταν τα κλειδιά είναι στην μηχανή.

DQG
http://cnqualitygoods.com/category.php?id=91

Καρα-δοκιμασμένοι και αθάνατοι (λεμε τώρα).
Τιμιος φακός (σε διάφορα μοντέλα), εχουμε αρκετοι εδώ, όλες τις εκδόσεις που κυκλοφόρησαν!
Κάνε ένα search για παραπάνω...

Αληθεια kospap εσυ πιον θα αγοραζες μεταξυ του eagletac και του armytek?

δεν επιασες το σχολιο μου για τον τροπο λειτουργιας...Ειναι σημαντικο να τον βολεψει.
Προσωπικα εχω 2 sunwayman (M10R & V10A) αλλα οχι αυτο το μοντελο

Το να έχει κάποια σημάδια χρήσης δεν με πειράζει αλλά σε μαύρο θα αρχίσει να φεύγει το χρώμα και να κάνει διχρωμία.
Θα πάω σε DQG λοιπόν!
Σας ευχαριστώ!

δεν επιασες το σχολιο μου για τον τροπο λειτουργιας...Ειναι σημαντικο να τον βολεψει.
Προσωπικα εχω 2 sunwayman (M10R & V10A) αλλα οχι αυτο το μοντελο

Σ ευχαριστω και παλι kospap.

Παρέλαβα σήμερα τον Νitecore EA1 με καθυστέρηση, τα ΕΛΤΑ από τον Αύγουστο κάτι έχουν πάθει και δεν λένε να συνέλθουν. Δεν τον περίμενα τόσο μικρούλη στις φωτογραφίες δείχνει αλλοιώς. Ερώτηση προς τον Χιώτη που τον έχει, παίρνει εκτός από ΑΑ και 14500; Και το κορδονάκι που έχει μέσα από που το περνάς; Δεν βλέπω πουθενά τρύπα.

Kαλοριζικος, θα τον χαρεις πολυ!!

Το κορδονακι το περνας μεσα απο το κλιπ.
Για την μπαταρια διαβασε το μανουαλ, το χαρτακι που ερχεται μαζι. Εκει εχει ενα πινακι με ποιες μπαταριες ειναι συμβατος.

Ο δικος μου ειναι παλαιος led XP-G εσενα πρεπει να ειναι το καλυτερο led XP G2.

Σε μενα αναγραφει οτι παιρνει και 14500. Τον εχω δοκιμασει με 14500, δουλευει μια χαρα, και η φωτεινοτητα του ειναι σαφως μεγαλυτερη αλλα τρωει γρηγορα την μπαταρια.
Τον χρησιμοποιω πλεον μονο με ΑΑ, διοτι το φως του μου ειναι υπερ αρκετο.

Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Kαλοριζικος, θα τον χαρεις πολυ!!

Το κορδονακι το περνας μεσα απο το κλιπ.
Για την μπαταρια διαβασε το μανουαλ, το χαρτακι που ερχεται μαζι. Εκει εχει ενα πινακι με ποιες μπαταριες ειναι συμβατος.

Ο δικος μου ειναι παλαιος led XP-G εσενα πρεπει να ειναι το καλυτερο led XP G2.

Σε μενα αναγραφει οτι παιρνει και 14500. Τον εχω δοκιμασει με 14500, δουλευει μια χαρα, και η φωτεινοτητα του ειναι σαφως μεγαλυτερη αλλα τρωει γρηγορα την μπαταρια.
Τον χρησιμοποιω πλεον μονο με ΑΑ, διοτι το φως του μου ειναι υπερ αρκετο.

Φίλε ευχαριστώ αλλά για ποιο κλιπ μιλάς ; Μήπως ειναι αλλοιώς ο δικός σου; Συνήθως στο πίσω μέρος και επάνω στο βίδωμα έχουν όλοι οι φακοί μια υποδοχή μια τριπούλα για να περάσει το ψιλό μέρος του κορδονιού, αυτός δεν εχει τίποτα.
Η φωτεινοτητά του είναι απογοητευτικά χαμηλή σε σχέση με τον Jetbeam DDC10 και τον κορυφαίο στην κατηγορία fenix PD12. Θα μου πεις βεβαια ότι αυτοί χρησιμοποιούν CR123 αλλά έστω και με AA είμαι συνηθισμένος από την Nitecore να με εκπλήσσει ευχάριστα.

δεν ειναι τεχνικως δυνατον να παρεις την ιδια αποδοση απο μια ΑΑ, οποτε δεν φταιει η Nitecore. Για αυτο καπου αλλου μιλησα για 14500.
Ή για 14505 των 3 βολτ -αν μπορεις να βρεις.

Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Φίλε ευχαριστώ αλλά για ποιο κλιπ μιλάς ; Μήπως ειναι αλλοιώς ο δικός σου; Συνήθως στο πίσω μέρος και επάνω στο βίδωμα έχουν όλοι οι φακοί μια υποδοχή μια τριπούλα για να περάσει το ψιλό μέρος του κορδονιού, αυτός δεν εχει τίποτα.
Η φωτεινοτητά του είναι απογοητευτικά χαμηλή σε σχέση με τον Jetbeam DDC10 και τον κορυφαίο στην κατηγορία fenix PD12. Θα μου πεις βεβαια ότι αυτοί χρησιμοποιούν CR123 αλλά έστω και με AA είμαι συνηθισμένος από την Nitecore να με εκπλήσσει ευχάριστα.

Πολυ ωραιος ο EA1. Τον ειχα παρει πριν κανα διμηνο. Βεβαια προοριζοταν για δωρο στον αδερφο μου ο οποιος διαλεξε τον συγκεκριμενο αναμεσα σε πολλους ΑΑ που του ειχα δειξει και εγω πηρα τον Sunwayman C10A.
Το μονο που με "ενοχλουσε" ηταν αυτο το κοκκινο λεντακι που αναβοσβηνε οταν ηταν κλειστος ο φακος αλλα μικρο το κακο αφου μπορεις να το απενεργοποιησεις.
Το κορδονακι δενει σε μια απο αυτες τις δυο τρυπουλες.
ATTACH]

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Φίλε fotara ευχαριστώ για την απάντηση θα εννοείς όταν λες τρυπούλες τις δύο εσοχές περιμετρικά του κυλίνδρου ε; αν είναι έτσι διστάζω να το δέσω γιατί έτσι δεν είναι σίγουρος.
Οσο για τον Sunwayman έχω παραγγείλει από ebay τον C10R TORPEDO στις 4 του μήνα και τον περιμένω. C10A που λες δεν υπάρχει στο ebay προφανώς έκανες τυπογραφικό λάθος. http://www.ebay.com/itm/Pocket-Size...7002744?pt=US_Flashlights&hash=item2586e5e2f8
Αυτός είναι;Αν έχεις πάρει αυτόν είναι πράγματι pocket-size;

Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Λαμπρο, απορω πως μπορεις να συγκρινεις την φωτεινοτητα φακων μπαταριων λιθιου με φακους που παιρνουν ΝιΜΗ.
Σαφως η φωτεινοτητα του ΕΑ1 θα ειναι λιγοτερη απο τη μιση ενος φακου που παιρνει 14500 λιθιου.

Αλλα και παλι μπορεις να χρησιμοποιησεις 14500 στον ΕΑ1, οποτε η φωτεινοτητα θα ειναι μεγαλυτερη.
Προσωπικα πιστευω οτι ο ΕΑ1 ειναι απο τους πλεον χρησιμους και ευχρηστους φακους, γιαυτο και ειναι ο μονος που εχω παρει μαζι μου στο εξωτερικο απο τους 100 και πλεον φακους που εχω..

Για το κορδονακι μπαινει στις τρυπουλες του κλιπ. Δες εδω
1-1_EA1_XPG2_EN18.jpg

Στο κλιπ ε ρε φίλε δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι μπορεί να μπει εκεί και πάλι ευχαριστώ, όσο για το ότι είναι όμορφος και πολύ μικρός έχεις δίκιο συμφωνώ επίσης περίμενα ότι θα είναι λιγότερο φωτεινός από τον fenix pd12 ( που πιστεύω ότι είναι ο δυνατότερος στην κατηγορία μίνι ) λόγω μπαταρίας, απλά έλεγα επειδή είναι Nitecore ότι θα μετριαζόταν αυτή η διαφορά, είχα μεγαλύτερες προσδοκίες.
Συνέχισε να μας ενημερώνεις η πείρα σου και οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες.

Eυχαριστω Λαμπρο, γιαυτο ειμαστε εδω :))

Τωρα, για την ακριβεια ο Fenix PD12 δεν ειναι ο δυνατοτερος στην κατηγορια του, αρκετοι λιθιου 1χ(R)CR123A ειναι φωτεινοτεροι. Olight, Eagletac,JetBeam,Creland,sunwayman,trustfire etc.
Παρ'ολα αυτα ειναι ενα παρα πολυ oμορφο και αξιοπιστο φακουδακι.