Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Πιστεύεις όμως οτι οι μπαταρίες φορτίζονται καλύτερα μέσα στον φακό με ενα καλώδιο παρά σε έναν καλό φορτιστή με προστασία υπερφόρτωσης;
Κοιτα η nitecore απο οτι ξερω ειναι σοβαρη εταιρεια δεν θα εκανε τετοια πατατα.

Εχει κανει στον παρελθον. Και εγω δεν θα προτιμούσα ενα φακο με ενσωματωμένο φορτιστη την στιγμη που σκέφτομαι για ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ.

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Σωστος ο Θοδωρης, γιατι ο φακος πχ μπορει να εχει καμια περιεργη πτωση που μπορει να επηρεασει το συστημα φορτισης...

Re: Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Πιστεύεις όμως οτι οι μπαταρίες φορτίζονται καλύτερα μέσα στον φακό με ενα καλώδιο παρά σε έναν καλό φορτιστή με προστασία υπερφόρτωσης;

O συγκεκριμενος Nitecore MH25 εχει ενσωματωμενο κυκλωμα προστασιας υπερφορτισης και μπορεις να του βαλεις και unprotected μπαταριες.
Επισης το usb port ειναι πολυ εξυπνα τοποθετημενο και προστατευμενο.

Υπαρχουν ανθρωποι που δεν θελουν να κουβαλανε φορτιστες μαζι τους οποτε αυτος ο φακος ειναι ιδανικος.
Μπορει να τον θελεις στο εξοχικο σου η στο αυτοκινητο σου η οπουδηποτε αλλου μπορεις να το φορτισεις με ενα usb port.

Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

O συγκεκριμενος Nitecore MH25 εχει ενσωματωμενο κυκλωμα προστασιας υπερφορτισης και μπορεις να του βαλεις και unprotected μπαταριες.
Επισης το usb port ειναι πολυ εξυπνα τοποθετημενο και προστατευμενο.

Υπαρχουν ανθρωποι που δεν θελουν να κουβαλανε φορτιστες μαζι τους οποτε αυτος ο φακος ειναι ιδανικος.
Μπορει να τον θελεις στο εξοχικο σου η στο αυτοκινητο σου η οπουδηποτε αλλου μπορεις να το φορτισεις με ενα usb port.

Εάν πας στο εξοχικό και τον χρησιμοποιείς συνέχεια ώστε να εξαντλήσεις την μπαταρία του δεν ειναι καλυτερα να έχεις και μια γεμάτη μαζι σου από το να περιμένεις 5 με 6 ώρες να φορτίσει; Περί ορέξεως βεβαια κολοκυθόπιτα απλά για μένα αυτό ειναι άχρηστο. Εγώ όχι μόνο θα έπαιρνα 2,3 μπαταρίες μαζι μου αλλά και 4 , 5 φακούς. Ποσο πια θα μείνεις στο εξοχικό για να εξαντληθούν όλα;
Και στο αμάξι έχουμε πει μόνο NI MH λόγω θερμοκρασιών, έτσι δεν ειναι;

Last edited:

Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεσαι φορτιστη με αυτον τον φακο. Δεν χρειαζεται να κουβαλας φορτιστη. Αυτη ειναι η καινοτομια του usb charging port.

Μπαταριες μπορεις να εχεις οσες θες ουτως η αλλως. Δεν παιζει ρολο αν ο φακος σου ειναι usb rechargable or not.
Στο αμαξι δεν ειναι καλο να τον αφηνουμε εκτεθειμενο ωρες σε νταλα ηλιο. Αλλιως δεν υπαρχει θεμα.

Ρε παιδια γνωριζει κανεις αν η κεφαλη του Dereelight DBS ταιριαζει στο σωμα του cl1h;

για τις παλιοτερες γεννιες -που εχω- ναι.
για την καινουργια γεννια Τ ισως

Εγω εχω τον cl1h v4 αρα αν του βαλωωτην κεφαληω του dbs θα δουλεψει κανονικα και με μια 18650;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τωρα ειδα οτι στο σαιτ της dereelight εχει την dbs-t κεφαλη που αλλου μπορουμε να βρουμε κεφσλη που να ταιριαζει;

το θεμα δεν ειναι η καφαλη, το θεμα ειναι το pill που θα εχεις

δεν τους ρωτας μηπως εχουν αποθεμα απο τα παλια?

Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

το θεμα δεν ειναι η καφαλη, το θεμα ειναι το pill που θα εχεις

δεν τους ρωτας μηπως εχουν αποθεμα απο τα παλια?
Θα τους ρωτησω πρωτα αν αυτα τα 2 που εχει xpg2 kai xml-l2 δουλεψουν κανονικα

Ποσα λουμεν περιπου βγαζει το xp-g2?Ειναι πολυ κατω απο το xm-l2?

ναι κατω απο το μισο...

προσεξε επισης.... Η κεφαλη εχει αλλο κατοπτρο για XPG και αλλο για XML (αν και εγω εχω παρει για XPG και του ανοιξα την τρυπα)

στο σαιτ δειχνει οτι ο DBS πουλιεται κανονικα

επισης
http://i556.photobucket.com/albums/...DBS V3 - Triple XM-L2 T6-3C/Deree-XML2-02.jpg

Πολυ μπερδεμενα τα εχουν ρε γαμωτο.Το 2MT-M XML2 που εχει 2 σκαλες αυτο θελω,χρειαζομαι τουλαχιστον 2 σκαλες,δουλευει με 2 18650 αν θελω 1 18650 δεν γινεται,αυτο τουλαχιστον καταλαβα

μαμησε τα. τοσα χρονια μετα και ακομα δυσκολευομαι και εγω!

μιλησε μαζι τους οπωσδηποτε
ρωτα αν εχουν απο τον παλιο ή αν τα pills για τον παλιο δουλευουν στον νεο.

Αγορασε τον χωρις pill και μετα παρε ενα απο αλλου οπως το θες

εδω τον συζηταμε αλλα καποιες φωτο μου εχουν χαθει
http://avclub.gr/forum/showthread.php/61174-Dereelight-DBS-V3-SST-50-Review

διαφορετικα παρε 2 ΙΜR 18350...

Ο φακος αυτος ειναι ο πιο πολυχρησιμοποιημενος φακος που εχω!! Ειναι φακος εργαλειο και απαραιτητος στα μαστορεματα μου.
Ειναι φακος για camping αλλα οι χρησεις του ειναι παμπολλες. Στεκεται, κρεμιεται, φοριεται, κρατιεται και γενικως οπως ειπα ειναι κυριολεκτικα φακος 'εργαλειο'.

Εχω χαθει μεσα στους διαυλους επικοινωνιας με την dereelight και επανερχομαι στο ερωτημα.Αrmytek predator η Olight m22 warrior η οτι αλλο προτεινετε.

Εχω χαθει μεσα στους διαυλους επικοινωνιας με την dereelight και επανερχομαι στο ερωτημα.Αrmytek predator η Olight m22 warrior η οτι αλλο προτεινετε.

Μπορεί να μοιάζει το σχήμα τους αλλά φοράνε διαφορετικό τύπο λεντ οπότε δεν ειναι συγκρίσιμα. Εγώ φυσικά που είδα τι σημαίνει Armytek είμαι υπέρ της και θα προσπαθήσω να συμπληρώσω τα μοντελάκια της που μου λείπουν έξ´άλλου δεν έχει βγάλει και πολλά

Εναν απο τους 2 θα παρω,ο armytek που προτεινεις εχει ωραια ανοδιωση και απο αλλους ειδα οτι τον προτιμουν,θα το σκεφτω και θα το ψαξω λιγες μερες ακομη και θα καταληξω.

Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; το οποίο είναι και σε προσφορά; http://www.banggood.com/Warsun-WS002-3-LEDs-Auto-Motion-Sensor-Light-Six-Colors-p-928863.html
λέει κάτι για sensor που δεν το καταλαβαίνω, θέλω να πω μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός επιτραπέζιος σε μία διακοπή ΔΕΗ; όπως ο FENIX; ο cl20
http://www.ebay.com/itm/261606394757