Θα ήθελα ένα δυνατό φακουδάκι με ΑΑ για γενική χρήση.Μικρό ώστε να το έχω στο αμάξι και όπου χρειαστεί.Κάποια πρόταση?
Μέχρι 40 περίπου
Ακολούθα τις οδηγίεςΌντως πιο πολύ από όλους μ άρεσε ο ΕΑ 11.Που μπορώ να τον βρω πιο οικονομικά?Για bangood υπάρχει κουπόνι?
Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς μπορείς να με βοηθήσεις.?Σορυ αν σε ταλαιπωρω.
Γράφτηκα έγραψα i am interested και μου ήρθε pm με την τιμή.Μετά έγραψα i am in όπως λένε η οδηγίες αλλά τίποτα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην παραγγελία?Γράφεσαι στο site κάνεις ποστ και λες να σου στείλει την τιμή με πμ και μετά ξαναγράφεις ότι τον θέλεις.
Θα σου στείλει έναν κωδικό και το κατάστημα που τον δίνει τόσο και τον αγοράζεις.
Εναλλακτικά αν δεν θέλεις να γραφτείς και να κάνεις την παραπάνω διαδικάσια ρωτάς αν μπορεί κάποιο άλλο μένος να στον αγοράσει.
Πχ http://avclub.gr/forum/showthread.php/61169-NITECORE?p=1057350984&viewfull=1#post1057350984
Γράφτηκα έγραψα i am interested και μου ήρθε pm με την τιμή.Μετά έγραψα i am in όπως λένε η οδηγίες αλλά τίποτα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην παραγγελία?
έγινε η παραγγελία από gb το οποίο μάλιστα την επόμενη κιόλας μέρα μου έστειλε truck number.Georbap, προφανώς ο διοργανωτής δεν έχει ανανέωση ακόμα την λίστα του, πάντως εάν θες καλού κακού στείλε του ένα pm για σιγουριά.
Το βλέπω να τραβάει λίγο παραπάνω το όλο θέμα πάντως μιας και το μαγαζί δεν τους έχει σε στοκ, στην αρχή είπε σε μια με δύο εβδομάδες να στοκάρουν ενώ χτες ανακοίνωσε ότι θα γίνει η παραλαβή μέσα στην εβδομάδα. Μερικοί πάντως έκανα πίσω γι αυτόν τον λόγο, εμάς δεν βλέπω να μας πτοεί αφού έτσι κι αλλιώς μήνα θα περιμένουμε για να τον πάρουμε στα χέρια μας.
ΧαχαΑαα... εσύ θα έβαλες βύσμα !!
Και εγώ την έκανα την παραγγελία στις 15/4 αλλά ακόμα είναι Processing....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.