Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Τελικα παιδια, υπαρχει τροπος να κανουμε αγορα φακου απο εξωτερικο? γνωριζει κανεις?:ears:

Τελικα παιδια, υπαρχει τροπος να κανουμε αγορα φακου απο εξωτερικο? γνωριζει κανεις?:ears:

Ναι μπορείς με μια μικρή διαδικασία.

Αν έχεις ερωτήσεις, εδώ σε παρακαλώ.

μολισ δοκιμασα μια παραγγελια...με prepaid visa πειραιως,απο bang good. πληρωσα με visa, oxi paypal.. πηρα εναν nitecore p20+D4 charger+nitecore 18650 2600 mAh 2tem+εναν μινι φακο με μπαταρια+φορτιστη. συνολο 122 $ . μου εγραψε πτι εγινε η αγορα (thank you for your order) και θα σταλει σε δυο αποστολες...
ειδωμεν...

Αντε με το καλο να ερθουν να μας πεις εντυπωσεις..
Αν διαβασες εδω, υπαρχουν και καποια κουπονια στο banggood που μειωνεις το ποσο πχ με το κουπονι BLF θα επεφτες 8% στο τελικο ποσο αγορας.
Αν δεν το εκανες εχετο στα υποψιν για αλλες φορες..

μου εμφανισε μια εκπτωση, αλλα εγαφε για ρουχα....

Πηρα από nkon ... Zebralight sc62 ww φακό ,φορτιστη xtsr vc2 και μια μπαταρία eagle tac 18650 3400mah ... Εν αναμονή λοιπόν ...

τσεκαρισες αν ο φακος χωρας μπαταριες με προστασια?

τσεκαρισες αν ο φακος χωρας μπαταριες με προστασια?
Απο καποια Post στο internet εβγαλα συμπερασμα πως ναι και απο βιντεο επισης.

"I carry my SC62w every day but, to be honest, I don't know if its got over-discharge protection or not. I know its got some really good voltage regulation so it probably does, but I'd want to be sure if I was relying on it.Personally I always run protected cells in it. As I understand it, there are only a couple of reasons to use unprotected cells:"

"All my protected NCR18650A and NCR18650B fit fine - although I do have one brand with a extra dealer label that doesn't want to fit (unless you remove the dealer label). My SC62 is identical to my SC600-II in that regard (i.e., internal body diameter)."

Επισης η eagle tac απο οτι ειδα εχει μικρο μεγεθος για protected... τι να πω ! Ελπιζω να κανει ...δεν ειμαι και πολυ γνωστης...

"Physical size is smaller than most other 3400mAh 18650's and pose no problem for use in my Malkoff MD4 flashlights or my other 18650-based flashlights. Excellent quality with L-O-N-G run times. Highly recommended. Shipping was fast from Lumen Tactical."

Ok, απλα δεν ηταν δυνατον να θυμαμαι

Ok, απλα δεν ηταν δυνατον να θυμαμαι

Μην το συζητας εγώ ευχαριστω για τις γνώσεις σου και τα γραφόμενα σου . Μου απάντησαν από nkon ότι "it fits super fine, no problem"

Τον εχω και τον s2 αλλα παραειναι flood !! χαχα
Αυτος ειναι ο Α6 που λες ε? http://www.banggood.com/BLF-A6-CREE-XPL-1600LM-7-4modes-EDC-LED-Flashlight-p-991823.html
Αν και βγαινω εκτος μπατζετ, θα περιμενω εντυπωσεις σου!!

Παντως ετσι για την πλακα, παραγγειλα (αφου με αφησε το παιπαλ για 6 ευρω) τον κλωνο αυτον http://www.banggood.com/Wholesale-C...es-Zoomable-LED-Flashlight-18650-p-48482.html

Με αυτόν τον κωδικό GBLFA6SE παίρνεις έκπτωση 14,95$...

Εάν οι απαιτήσεις σου στην μέγιστη απόσταση που θες να καλύψεις δεν είναι υπερβολικές τότε θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στον DQG Tiny3 18650. Υπερβολικά μικρό μέγεθος για την κατηγορία του με πολύ δυνατό φως, σωστή (κατά την γνώμη μου) κλιμάκωση και μεγάλη αυτονομία όπως ζήτησες, στα θετικά να προσθέσω και την τιμή η οποία είναι πολλή χαμηλή για αυτά που προφέρει.

Υπάρχει κάποιο link για αγορά του συγκεκριμένου φακού;

Υπάρχει κάποιο link για αγορά του συγκεκριμένου φακού;

Στα γνωστά μαγαζιά φαίνεται "out of stock" το μόνο μαγαζί που τον έχει στην λίστα του είναι το cnquality το οποίο όμως δεν το έχω δοκιμάσει.

Στα γνωστά μαγαζιά φαίνεται "out of stock" το μόνο μαγαζί που τον έχει στην λίστα του είναι το cnquality το οποίο όμως δεν το έχω δοκιμάσει.

Από το cnquality αγόρασα το 2014 τον DQG 26650 χωρίς πρόβλημα, σε 16 ημερολογιακές μέρες (από day shipping, 20 από order) είχα παραλάβει...

Χάρη τι λέει ο 26650, λέω να τον πάρω για να κλείσω προς τα πάνω την συλλογή μου από DQG

Χάρη τι λέει ο 26650, λέω να τον πάρω για να κλείσω προς τα πάνω την συλλογή μου από DQG

Θανάση τον έχω δουλέψει ελάχιστα, μια φορά μόνο τον πήρα για ένα 2ήμερο σε ελεύθερο camping. Τον ελέγχω περιοδικά και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα (αυτό δα έλλειπε με τέτοια χρήση). Είναι ωραίο φακουδάκι πάντως και αρκούντως συλλεκτικό :smile:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/96854-Τι-παραλαβαμε-σημερα/page158

Παιδια μετα τον zebralight sc62w θελω και εναν οικονομικο φακο ο οποιος να εχει στενη δεσμη και να παιρνει 18650 και να εχει eficiency γενικοτερα... καποια προσταση ?

σειρα c8
Απλα και λιτα!!:D

Παιδια μετα τον zebralight sc62w θελω και εναν οικονομικο φακο ο οποιος να εχει στενη δεσμη και να παιρνει 18650 και να εχει eficiency γενικοτερα... καποια προσταση ?
Προτιμησε με SMO http://www.banggood.com/NEW-Convoy-...-Integrated-Head-LED-Flashlight-p-980285.html
πολυ καλη περιπτωση ειναι και ο olight m22 σε προσφορα (για λιγο) http://www.banggood.com/Olight-M22-CREE-XM-L2-950lm-4-Modes-LED-Flashlight-p-80814.html