Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Παραλληλα γραφαμε Θαναση ?
Χαχαχαχ

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Με πρόλαβες στο νήμα ήμουν ντεφορμέ σήμερα 😜

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επαθα πλακα οταν ειδα το tracking .Σε 5 μερες ?
Μαλλον εχουν ορεξη αυτοι που δουλευουν στο αεροδρομιο :p

2016013015031154-994206_zpsiufigkqv.jpg

Έφτασε χθες, ωραία ποιότητα φακού.

Θα τον δοκιμάσω σήμερα το βράδυ.

Αν τον θέλει κανείς με ένα δεκαρικο ας μου στείλει ένα πμ, παρά είναι flood και δεν μου κάνει.

Με αφορμη μια φωτογραφια στις Φακουδοφωτογραφιες , σε C8 , καθαρα για host τι θα επιλεγατε ?
To κατοπτρο του Ultrafire ειναι ενταξει ? Η να παω σε Convoy ?
Ετσι κι'αλλιως θα μπουν AR coated lens και θα μπει xp-g2 / fet driver .

Ο Τεο ειναι ψειρα με την ποιοτητα και συνιστατε μονο αυτο που φερνει.

αλλη επιλογη ειναι το κατοπτρο για xp-g2 απο Kaidomain (αυτο εχω εγω)

Με αφορμη μια φωτογραφια στις Φακουδοφωτογραφιες , σε C8 , καθαρα για host τι θα επιλεγατε ?
To κατοπτρο του Ultrafire ειναι ενταξει ? Η να παω σε Convoy ?
Ετσι κι'αλλιως θα μπουν AR coated lens και θα μπει xp-g2 / fet driver .
Χαλια ειναι του ultrafire εκτος του Θεοδωρου.
Απο κει και περα θα προτεινα τον thorfire c8 ή τον c8 xpl-hi του kaidomain..

Εννοεις το κατοπτρο που φερνει για τον C8 ?
Δεν εχω δει κατι στο site του .

Απο host ? Ultrafire ή κατευθειαν Convoy που εχει κατα την αποψη μου εχει πολυ καλο κατοπτρο ?

Ευχαριστω . Απο οτι βλεπω ειναι εξαντλημενο .

καπου μιλαμε για το ακλυτερο κατοπτρο για C8.

απο led XPl-Hi μονο!

Σκέφτομαι να αγοράσω τον olight s1.

Πόσο βγαίνει με κουπόνι και απο που?

Άλλοι δυο που σκέφτομαι είναι ο fenix rc09 αλλά θα περιμένω μήπως βγάλει την κανονική έκδοση με xpl και ο niteye ec-r16 αλλά δεν ξέρω από αξιοπιστία.

Γιωργο καλο host περαν του convoy δεν θα βρεις αλλα δεν συμφερει καθως ειναι ακριβος...
νομιζω ενας ολοκληρος c8 , με drive και led αξιζει οικονομικα...και αν θες να κανεις μοντα θα σου μεινουν καβατζα τα παρελκομενα..

Σκέφτομαι να αγοράσω τον olight s1.

Πόσο βγαίνει με κουπόνι και απο που?

Αν είσαι γραμμένος BLF στείλε μηνυμα στον Αυστριακό το κουπόνι για τον S1 το δίνει μετά από reguest. Εαν όχι τοτε απο την σελιδα του στείλε του mail η πες μας να του το ζητήσουμε εμείς, η τελικη τιμη παιζει στα 30.

Επειδή τον έχω εάν τελικά τον πάρεις να ξέρεις ότι δεν χωράνε οι protected 16340 και ο μόνος τρόπος για να τις καταφέρεις είναι να αφαιρέσεις τον μαγνήτη από το πίσω καπάκι

Γιωργο καλο host περαν του convoy δεν θα βρεις αλλα δεν συμφερει καθως ειναι ακριβος...
νομιζω ενας ολοκληρος c8 , με drive και led αξιζει οικονομικα...και αν θες να κανεις μοντα θα σου μεινουν καβατζα τα παρελκομενα..

Ηλια απο banggood , με εξαργυρωση ποντων που εχω μπολικους , παιρνω σκετο host στα 10.90 . Με τον convoy , το μονο εξτρα κοστος ειναι το ar coated γυαλι μπροστα , 1.5$ ...
Ετσι και παω σε Ultrafire host , πες με 7$ , θα πληρωσω και 2.5-3.5$ το κατοπτρο και αλλο 1.5 το γυαλι ....

Σαν host εννοειτε ειναι καλυτερος ο concoy , αλλα αν εβρισκα ενα κατοπτρο συγκεκριμμενο , να ξερω οτι ειναι πολυ καλο , θα πηγαινα σε ultrafire host ή το πολυ πολυ αν δεν με βολέψει του convoy , να αλλαχτει αυτο .

Έτοιμος φακος δεν παιζει , εχω απειρους drivers , και 5-6 led καβατζα , εκτος αν ειναι του τεο ο C8 ή ο xinTD απο το IO . Αλλά μου αρεσει να πειραματιζομαι και να τους φτιαχνω μονος μου :D

Αν είσαι γραμμένος BLF στείλε μηνυμα στον Αυστριακό το κουπόνι για τον S1 το δίνει μετά από reguest. Εαν όχι τοτε απο την σελιδα του στείλε του mail η πες μας να του το ζητήσουμε εμείς, η τελικη τιμη παιζει στα 30.

Επειδή τον έχω εάν τελικά τον πάρεις να ξέρεις ότι δεν χωράνε οι protected 16340 και ο μόνος τρόπος για να τις καταφέρεις είναι να αφαιρέσεις τον μαγνήτη από το πίσω καπάκι

Ευχαριστώ, είμαι γραμμένος.

Θα του στείλω.

Ο μαγνήτης βγαίνει εύκολα απο τον s1?

Μου έστειλε κωδικό που βγαίνει γύρω στα 30 αλλά είναι out of stock.

Θα περιμένω λίγο αν τον φέρει αλλιώς απο fasstech στα 31.50$ με κουπόνι blf.