Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Oi δυο ειναι (4ΑΑ) παρομοιοι ..οι αλλοι δυο διαφορτικοι...μαλον ο acebeam αποριπτεται λογο μεγεθους...
Θα μου πειτε για τι χρηση τον θελω...εχω δει ενα βιντεακι με τον lumintop, και σαν αποδοση trower& diffusson....
https://m.youtube.com/watch?v=tKNGFxOf2yk
Noμιζω στο βιντεο το led ειναι το XPL HI... αντι του XML2 U2... τι λετε?

τσεκαρισε εμβελεια και χρονο....οι 4ΑΑ ειναι οσο μια 18650. αναλογως παρε
(τσεκαρισε και τον τροπο λειτουργιας)

ο.κ..ευχαριστω:coool:

ο.κ ευχαριστω Ηλια..εχω ψαξει αρκετα δε διαφορα φορουμ, και εχω δει αρκετα βιντεο με πολλους τυπους med..μαλον θα παω σε αλλο τυπο μπαταριας...εχω καταληξει σε MTG2 Led, και ειμαι αναμεσα σε:
Nitecore EC4SW CREE MTG2
Klarus G30 CREE MT-G2
Fenix TK35 UE Cree MT-G2
Και τελος, ο μεγαλυτερος σε μεγεθος,βαρυτερος, αλλα και..μου αρεσει περισσοτερο:drummer:
AceBeam K40M Cree MT-G2...

ο.κ ευχαριστω Ηλια..εχω ψαξει αρκετα δε διαφορα φορουμ, και εχω δει αρκετα βιντεο με πολλους τυπους med..μαλον θα παω σε αλλο τυπο μπαταριας...εχω καταληξει σε MTG2 Led, και ειμαι αναμεσα σε:
Nitecore EC4SW CREE MTG2
Klarus G30 CREE MT-G2
Fenix TK35 UE Cree MT-G2
Και τελος, ο μεγαλυτερος σε μεγεθος,βαρυτερος, αλλα και..μου αρεσει περισσοτερο:drummer:
AceBeam K40M Cree MT-G2...
Ακριβουτσικος ο acebeam πολυ καλος δε,
γιατι δεν κοιτας σε πιο μπατζετ και με νεοτερο λεντακι πχ thorfire s70 http://www.banggood.com/ThorFire-S7...Tactical-Search-LED-Flashlight-p-1036407.html
ή Convoy L6 http://www.banggood.com/Convoy-L6-C...ight-Long-Range-LED-Flashlight-p-1055875.html

Convoy L6 δαγκωτο αν σε βολευει το μέγεθος. Με 47$ αν θυμαμαι που τον πηρα , πολυ καλος . Και βγαζει στο turbo ανετα πανω απο 1 ωρα (3200lm , 75kcd).

πολυ καλος ο Convoy L6...αλλα μεγαλος για μενα... ο acebeam K40M ειναι μικροτερος σε μhκος, βεβαια ποιο ακριβος, αλλα εινιαι και thrower, kai flood...

Ο acebeam 3000 lumens 60k throw , και ο L6 3200 lumens 75k throw. Θετικα για εμενα υπερ του Convoy η μεγαλυτερη διάρκεια στο max (του καθε φακου) (55 min VS 100 min του L6 ) , και το κοστος . Αρνητικο το μακρος του L6 .

Επελεξε οτι σε βολευει ;)

o L6 για τα χηματα του ειναι ιδανικος..,αλλα οχι το μηκος του...:smash:

ο Κ60 ακριβοτεος του Κ40....κκοιταζω και τον ThruNite TN35 CREE MT-G2 ...
οταν παω καποιον με το κακο, θα σας πω εντυπωσεις:2thumb22sup:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ο..δαιμων του τυπογραφειου...οταν παρω καποιον με το καλο, εννουσα...

Αγαπητε Ντενη επειδη ειχα και τα 2 ειδη φακων (με 3 μπαταριες παραλληλα και με 2 μπαταριες σε σειρα), θα σου πω την αποψη μου..
Προσωπικα μου καθοταν καλυτερα στο χερι (σε πιασιμο) ο μακρυς-λεπτοτερος φακος..μου φαινοταν δηλαδη πιο ξεκουραστος σε συνεχομενο κρατημα μιας ωρας περιπου..

Τωρα αν σε προβληματισαμε, ε η λυση ειναι μια! Τσιμπας σιγα σιγα και απο ενα ειδος φακου (flashohcolic που λεμε)..!!χαχα:fahne90:
καλοπροαιρετα παντα!

Με τον thrunite αλλαζει το πραγμα ... Σε μετρησεις ειναι πιο χαμηλα απο τους αλλους , 2350 lumens και 65kcd throw .
Μηκος 21cm , και ο L6 25cm .

Σχετικα με αυτο που ειπε ο Ηλιας περι μπαταριων σε σειρα , οτι καθεται πιο καλα στο χερι θα συμφωνησω ...

kαλημερα...ευχαριστω Γιωργο και Ηλια για τις απαντησεις...δεν θελω μεγαλο μηκους φακο...δεν θελω καθαρα throw,θελω κατι ενδιαμεσο...γι'αυτο (κατα την γνωμη μου, και αλλες αποψεις δεκτες) κατεληξα σε MTG2 led...που απο οτι ειιδα σε βιντεακια, εχει αρκετο ανοιγμα, και throw..εχω δει καποια βιντεακια και με καποιους φακους με 4Χ-7/8Χ XML2 led, αλλα δεν ξερω εαν εχουν μεγαλη διαφορα απο το mtf2 led, και οι μαρκες solarstorm/skyray κ.τ.λ.π κατα ποσο μπορουν να αντεξουν στον χρονο...

αν εχει throw το εχει λογω ωμης βιας (πολλα λουμεν) και δευτερευοντως λογω των μεγαλων κατοπτρων...στις χαμηλες μεσαιες σκαλες τι θα κανεις?
Το σωστο ειναι να αγορασεις φακο συδυαζοντας τη δεσμη που θες με το κατοπτρο...πχ θα ελγα οτι χρειαζεσαι φακο με XML2 και κατοπτρο γυρω στα 35 χιλιοστα

ναι, συμφωνω...στο convoy L6, η <ωμη βια > του lumens, στα κοντα σε...ζαλιζει...γι'αυτο λεω για το led MTG2, και κοιτω και καποιους XML2..π.χ¨: LUMINTOP PS03 3x CREE XM-L2 U2
δεν ξερω οι skyray king και οι solarstorm, ποσο αξιοπιστοι ειναι...

ναι, συμφωνω...στο convoy L6, η <ωμη βια > του lumens, στα κοντα σε...ζαλιζει...γι'αυτο λεω για το led MTG2, και κοιτω και καποιους XML2..π.χ¨: LUMINTOP PS03 3x CREE XM-L2 U2
δεν ξερω οι skyray king και οι solarstorm, ποσο αξιοπιστοι ειναι...
Τυπου skyray, κορυφαια επιλογη ειναι ο supfire m6 http://kaidomain.com/p/S023425.SupFire-M6-3-x-Cree-XM-L-T6-5-Mode-2000-Lumens-LED-Flashlight

Αν δεν ξερεις τι να επιλεξεις πχ για καποια συγκεκριμενη δουλεια σου, ξεκινας με οτι σου αρεσει και συνεχιζεις σιγα σιγα με υπολοιπα μοντελα..

απλα, θελω αρκετο ανοιγμα μεχρι (αν γινεται)40 μετρα...και λιγο throw....ισως ζηταω πολλα:chinscratch:
το site kaidomain ειναι μονο μεσω paypal? υπαρχει καποιο αλλο site εκτος του bangood που να αγοραζεις χωρις paypal?

Το kaidomain δεχεται paypal αλλα περνανε κανονικα οι καρτες (δεν μπλοκαρουν λογω capital controls).

Επιβεβαιωνω και γω, στο kaidomain δεν υπαρχει κανενα προβλημα με paypal !!