Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Όταν λες αξιόπιστο; Θες να πεις ότι υπάρχουν και μαιμουδιές; ή απλά ότι δεν θα έχεις εγγύηση εάν συμβεί οτιδήποτε; Αυτός που ήδη αγόρασα ο sc52 από εβαυ δεν είχε στην συσκευασία του σωληνάριο σιλικόνης αλλά και στο discription αναφέρει ότι συνοδεύεται μόνο με 2 o- rings. Επίσης κοίταξα στο Nkon που μου πρότεινες αλλά είναι out of stock, η μαμά εταιρεία νομίζω εδρεύει εκτός ΕΟΚ έτσι;

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Aξιοπιστο site εννοω και για αυθεντικα προιοντα και για σωστο customer service και after sales service.
Και κυριως δοκιμασμενο στην πραξη. Φυσικα η εγγυηση, οταν την χρειαστεις, περιλαμβανεται στα παραπανω.

Αν πχ. σου ειχε συστησει καποιος το site που αγορασες τον ζεμπρα, και ελειπαν τα 2 o-rings, τι θα ελεγες?
Προφανως καποιος αγοραστης εκανε παραπονα για τα 2 ο-rings που ελειπαν στον τυπο του ebay και αυτος ανοιξε μια αλλη συσκευασια ζεμπρα και του τα εστειλε.

Η zebralight δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο φυσικα.

Η Nkon, Λαμπρο, ειναι καθαρα Ολλανδικη εμπορικη εταιρεια, αυτονομη. Προσωρινα ειναι out of stock, αλλα ξανα στοκαρει συχνα.
Αν τους στειλεις email θα σου απαντησουν. Το εχω κανει πολλες φορες για προιοντα που ηταν out of stock.

Απάντηση: Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Aξιοπιστο site εννοω και για αυθεντικα προιοντα και για σωστο customer service και after sales service.
Και κυριως δοκιμασμενο στην πραξη. Φυσικα η εγγυηση, οταν την χρειαστεις, περιλαμβανεται στα παραπανω.

Αν πχ. σου ειχε συστησει καποιος το site που αγορασες τον ζεμπρα, και ελειπαν τα 2 o-rings, τι θα ελεγες?
Προφανως καποιος αγοραστης εκανε παραπονα για τα 2 ο-rings που ελειπαν στον τυπο του ebay και αυτος ανοιξε μια αλλη συσκευασια ζεμπρα και του τα εστειλε.

Η zebralight δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο φυσικα.

Η Nkon, Λαμπρο, ειναι καθαρα Ολλανδικη εμπορικη εταιρεια, αυτονομη. Προσωρινα ειναι out of stock, αλλα ξανα στοκαρει συχνα.
Αν τους στειλεις email θα σου απαντησουν. Το εχω κανει πολλες φορες για προιοντα που ηταν out of stock.

Ευχαριστω για τις διευκρινίσεις ,η ερώτηση για το που εδρεύει η μαμά εταιρεία ήταν για την ίδια την Zebralight μάλλον Κίνα πρεπει να είναι, αλλά δεν φταις εσύ, εγω σε μπέρδεψα γιατί το ανέφερα κολητά με την Nkon

H zebralight ειναι αμερικανικη εταιρεια που κατασκευαζει τα προιοντα της στην Κινα. Οπως πολλες αμερικανικες εταιρειες.
H μητρικη εταιρεια ειναι στην Αμερικη δηλαδη. Οι φακοι εχουν αμερικανικη τεχνογνωσια και τεχνολογια.

Απο Κινα επισης στελνει ολους τους φακους που παραγγελονται εκτος Αμερικης.

Ολοι οι Ζebra φακοι εχουν εξαιρετικη κατασκευη και προηγμενα κυκλωματα. Ιδιαιτερα οι πιο νεοι SC52 και SC600 mk ii.
O SC52 πρεπει να ειναι ο φωτεινοτερος 1χΑΑ που υπαρχει. Δεν τον εχω χαρει λογω του δυχρηστου UI που εχει.
Δεν τον κανω κεφι. Απλα κοσμει την συλλογη μου μαζι με τον SC51 :))

Κριμα. Αν ειχε πιο ευχρηστο UI θα ειχα σιγουρα αγορασει και τον SC600.
Αν ομως εσυ δεν εχεις θεμα με το UI (User Interface) , τοτε ο SC600 ειναι σιγουρα απο τις καλυτερες αγορες φακων 1χ18650.

Na prosuesv οτι εχουν παρατηρηθει διαφορες μεταξυ ιδιων μοντελων που πουλιουνται απο αμερικη και κινα.
Προφανως και ο αφρος παει στις πιο απαιτητικες αγορες

Last edited:

Μετά απο αρκετό καιρό συμβίωσης με τον thrunite archer 1A πρέπει αν ψάξω για νέο ΑΑ - edc φακουδάκι.

Δεν έπαθε τίποτα, μια χαρά δούλευε και με κάλυπτε μέχρι που τον έδωσα σε ένα φίλο για ένα βράδυ που τον χρειαζόταν....αυτή την στιγμή πρέπει να ταξιδεύει με container Αμερική :rip:....φορτώθηκε μάλλον καθώς πακετάριζε για μετακόμιση.

Τώρα κοιτάζω για κάτι μικρό, να παίρνει ΑΑ, να έχει κουμπάκι για τα modes και να μην είναι αρκετά flood.

Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε ο olight s15, s10.

σκευτομαι για ενα φακο 1ΑΑ η 1ΑΑΑ για δωρο.η τιμη γυρω στα 25 ευρω.με εναν γρηγορο ελεγχο κατεληξα σε αυτους...

1)http://www.banggood.com/Fenix-LD02-...mens-AAA-Battery-LED-Flashlight-p-928436.html
2)http://www.banggood.com/Fenix-E12-Cree-XPE2-130-Lumens-3Mode-EDC-LED-Flashlight-1AA-p-924963.html
3)http://www.banggood.com/Wholesale-N...-3-Modes-Tactical-LED-Flashlight-p-68253.html
4)http://www.thrunite.com/thrunite-ti3/
5)http://www.thrunite.com/thrunite-saber-2014/
6)http://www.thrunite.com/thrunite-t10-cw/

εχω εντυπωσιαστει ομως με τους thrunite ειδικα με το πακετακι του t10!!!

τι λετε καμια βοηθεια???

μαλλον βλεπω να παραγγελνω δυο,και εναν για εμενα..δεν μπορω να αντισταθω!!!!

Τoν κορυφαιο 1χΑΑΑ φακο, Fenix LD02 για σενα και τον πολυ καλο Τhrunite Ti3 για δωρο.

Μετά απο αρκετό καιρό συμβίωσης με τον thrunite archer 1A πρέπει αν ψάξω για νέο ΑΑ - edc φακουδάκι.

Δεν έπαθε τίποτα, μια χαρά δούλευε και με κάλυπτε μέχρι που τον έδωσα σε ένα φίλο για ένα βράδυ που τον χρειαζόταν....αυτή την στιγμή πρέπει να ταξιδεύει με container Αμερική :rip:....φορτώθηκε μάλλον καθώς πακετάριζε για μετακόμιση.

Τώρα κοιτάζω για κάτι μικρό, να παίρνει ΑΑ, να έχει κουμπάκι για τα modes και να μην είναι αρκετά flood.

Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε ο olight s15, s10.

Tα καλυτερα 1χΑΑ φακουδακια με κουμπι για τα modes, κατα την γνωμη μου, ειναι τα εξης.

Thrunite Neutron 2A. Το καινουριο μοντελο με ΧΜ-L2 (παιρνει 1 η 2 ΑΑ σαν τον Οlight S15) με την εκπληκτικη φωτεινοτητα των 470 lumens με 1 μπαταρια ΑΑ ΝιΜΗ. Εχει και firefly mode. Καλη επιλογη.
Zebralight SC52. Το δευτερο φωτεινοτερο 1χΑΑ φακουδακι. Δεν κανω κεφι το μη φιλικο συστημα αλλαγης/επιλογης σκαλων του, αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου. Eιναι το μικροτερο σε μηκος απ'ολα.
Olight S15. Εξαιρετικο φακουδακι που δουλευει και με 2χΑΑ, ερχεται και με βολικο μαγνητη στην ουρα. Το δευτερο μικροτερο απο τα τεσσερα. Καλη επιλογη.
Fenix LD12. Η κλασσικη αξια. Το μεγαλυτερο σε μεγεθος απο τα παραπανω.

Tα καλυτερα 1χΑΑ φακουδακια με κουμπι για τα modes, κατα την γνωμη μου, ειναι τα εξης.

Thrunite Neutron 2A. Το καινουριο μοντελο με ΧΜ-L2 (παιρνει 1 η 2 ΑΑ σαν τον Οlight S15) με την εκπληκτικη φωτεινοτητα των 470 lumens με 1 μπαταρια ΑΑ ΝιΜΗ. Εχει και firefly mode. Καλη επιλογη.
Zebralight SC52. Το δευτερο φωτεινοτερο 1χΑΑ φακουδακι. Δεν κανω κεφι το μη φιλικο συστημα αλλαγης/επιλογης σκαλων του, αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου. Eιναι το μικροτερο σε μηκος απ'ολα.
Olight S15. Εξαιρετικο φακουδακι που δουλευει και με 2χΑΑ, ερχεται και με βολικο μαγνητη στην ουρα. Το δευτερο μικροτερο απο τα τεσσερα. Καλη επιλογη.
Fenix LD12. Η κλασσικη αξια. Το μεγαλυτερο σε μεγεθος απο τα παραπανω.

Ευχαριστώ, δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι είχε βγεί νέος neutron!

Η σειρά s της olight μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά με τόσα lumen ο Thrunite είναι ασυναγώνιστος. Είχα και τον προηγούμενο και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θα το "ψήσω" λίγο ακόμη και θα αποφασίσω σύντομα.

Last edited:

Τoν κορυφαιο 1χΑΑΑ φακο, Fenix LD02 για σενα και τον πολυ καλο Τhrunite Ti3 για δωρο.

τελικα εγινε η παραγγελια 2 fenix απο banggood.ενας για εμενα και ο αλλος για δωρο.θεωρησα οτι με το κουμπακι ειναι πιο βολικο!

καποια στιγμη με τα νεα μοντελα που εβγαλε η thrunite,θα παρω κατι και απο εκει,δεν κρατιεμαι!!!

παντως αυτο το AV club κανει μεγαλη ζημια,ειδικα αν μπλεξεις και με το χωρο των tv καταστραφηκες.....!!!!!!!χαχχαχα

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Καλο απογευμα στο φορουμ.Ενδιαφερομαι να αγορασω τον Fenix PD35,για να τον εχω στο αμαξι και να τον χρησημοποιω στο κτημα.Απο που μπορω να τον αγορασω εκτος Ελλαδας σε καλη τιμη;

και hkequipement.net.. μπορει να εχει και εξτρα εκπτωση

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Καλο απογευμα στο φορουμ.Ενδιαφερομαι να αγορασω τον Fenix PD35,για να τον εχω στο αμαξι και να τον χρησημοποιω στο κτημα.Απο που μπορω να τον αγορασω εκτος Ελλαδας σε καλη τιμη;
Οπως ειπώθηκε:
http://www.banggood.com/Fenix-PD35-XM-L2-U2-850-Lumen-LED-Flashlight-1x18650-p-86717.html
http://hkequipment.net/?sp=&p=6&cat2=27&cat1=6&cat0=1&id=2132&cat1=6&cat0=1&new=&more=&lang=en