Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Εγω πηρα τον BLF A6 , δεν μπορεσα να αντισταθω :D
Εβαλα στην παραγγελια και τον κοντο "σωμα"(+2.5$) ωστε να λειτουργει και με 18350 αν θελω.

Κοίτα Ηλία αν τον ανοίξεις θα το κάνεις ολοκληρωτικά να κάνεις και ένα μονταρισματάκι special να τον χαρούμε κιόλας

Εγω πηρα τον BLF A6 , δεν μπορεσα να αντισταθω :D
Εβαλα στην παραγγελια και τον κοντο "σωμα"(+2.5$) ωστε να λειτουργει και με 18350 αν θελω.

Κατευθειαν σε αστερατο φακο! Σιγουρα θα τον ευχαριστηθεις!
Αντε καλη αρχη..με προσοχη μην παρασυρθεις οπως εμεις και πλημμυρισεις φακους!!:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κοίτα Ηλία αν τον ανοίξεις θα το κάνεις ολοκληρωτικά να κάνεις και ένα μονταρισματάκι special να τον χαρούμε κιόλας
Λεω να βαλω το ενα drive σε εναν παραπεταμενο c8..
Το αλλο θα ειναι καβατζα..

Αντε να σας μπριζωσω λιγο... με 11 ευρω περιπου με κουπονι dcc89c http://www.banggood.com/ThorFire-TG06-CREE-XP-G2-R5-185LM-EDC-LED-Flashlight-AA14500-p-974335.html

Αντε καλη αρχη..με προσοχη μην παρασυρθεις οπως εμεις και πλημμυρισεις φακους!!:flipout:

Μεχρι τα χριστουυγεννα ειμαι κομπλε (Nitecore MH20 & BLF A6)... Αντε και κανενα BLF D80 χαχα

Έλα μην ακούω χαζομάρες τώρα, επειδή έχουμε 5-10-15- δεν ξέρω και εγώ πόσους έχουμε τελικά παραπάνω φακούς να μας κρεμάσετε κουδούνια ... τς τς τς ...

Λεω να βαλω το ενα drive σε εναν παραπεταμενο c8..
Το αλλο θα ειναι καβατζα..

Αντε να σας μπριζωσω λιγο... με 11 ευρω περιπου με κουπονι dcc89c http://www.banggood.com/ThorFire-TG06-CREE-XP-G2-R5-185LM-EDC-LED-Flashlight-AA14500-p-974335.html

Ηλία μην ξεκινάς μισές δουλειές αν θες σωστή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του drive πρέπει να βάλεις και το κατάλληλο XPL (κατά προτίμηση XPL-Hi) να κάνεις wire mode σε διακόπτη και drive και τέλος να δεις τι θα κάνεις με την θερμότητα μιας και τα ρεύματα εάν γίνουν όλα αυτά θα ανέβουν αρκετά. Είδες σου βρήκα projectaki πρώτης τελικά άντε και καλή επιτυχία

Α ξέχασα να σου πω εάν ο C8 είναι φόλα-Fire μάλλον θα χρειαστείς και νέο κάτοπτρο (ίσως και διακόπτη αλλά αυτό το βλέπεις και αργότερα)

Μεχρι τα χριστουυγεννα ειμαι κομπλε (Nitecore MH20 & BLF A6)... Αντε και κανενα BLF D80 χαχα

Μάλλον την έχεις πατήσει Γιώργο και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, welcome to the club

Έχω βρει αυτό το μαγαζί και θα ήθελα τις γνώμες ως προς την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Το έχω δει, αλλά διαβάζω πολύ γκρίνια για τις παραδόσεις του gearbest και έλεγα να δοκιμάσω από πουθενά αλλού.

Βλάση τον έχεις παραγγείλει καιρό, γιατί είχαμε κρούσματα "απώλειας" τον τελευταίο καιρό από GearBest

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στην ώρα του, γιατί εμένα και του jpil που χάθηκαν είχαμε διαφορετική αντιμετώπιση (μου ζητούν τα μισά χρήματα για να τον ξαναστείλουν και τώρα είμαστε στις διαπραγματεύσεις :furious3: )

Εμένα μου έκανε μεγαλη εντύπωση η διαφορά τιμής σε σχέση με τον banggood και ειδικά για έναν φακό που πριν δυο χρόνια στοίχιζε 40-45 ευρώ. Γι αυτό και έβαλα την παραγγελία. Όταν λέτε ότι χάθηκαν πιστεύετε ότι χάθηκαν στην Ελλάδα ή ότι δεν τους έστειλαν;

Την επόμενη της παραγγελίας έστειλαν όπως συνηθίζουν στο GearBest φώτο με το πακέτο, αλλά το traking είναι Κινέζικο και δεν βγάζει τίποτα οπότε δεν ξέρω που στο καλό έχει χαθεί.

Όσο για τον olight εγώ προ 15νθημέρου παράγγειλα τον S15R στα 19 αν αναλογιστείς ότι μαζί έχει μπαταρία και βάση-φορτιστή μάλλον είναι καλύτερη η τιμή του, αλλά γενικά έτρεξαν πολλές προσφορές σε olight τον προηγούμενο μήνα από όλους.

Πάντως στο Banggood παίζουν και έξτρα εκπτώσεις (κυρίως μέσω BLF και ομαδικών αγορών ή ζητώντας κουπονάκι για συγκεκριμένα μοντέλα) οπότε αν κάποιος ψάχνει κάτι συγκεκριμένο ας ρωτήσει εδώ μήπως μπορέσουμε και του βρούμε καλύτερη τιμή.

Μπορει να δουλευει ο m4dm4x στο banggood , αλλα δινει καλες προσφορες.
Επισης εγω , σε μπαταριες , ειχα πολυ καλη ανυιμετωπιση απο το gearbest. Παρελαβα τις ICR18650 - 26FM 3.7V στις 24/11.
Εγιναν παραγγελια στις 31 Οκτωβριου , στις 3 Νοεμβριου σταλθηκαν(με Sweden Surface Mail).

Μπορει να δουλευει ο m4dm4x στο banggood , αλλα δινει καλες προσφορες.

Ο "m4dm4x" δεν δουλεύει στο BangGood απλά έχει πολύ καλές σχέσεις με τον "Νιλ" που είναι από τους "μεγάλους" πωλητές και παράλληλα είναι σε πρόγραμμα συνεργατών και κερδίζει και αυτός το κατιτίς του από κάθε αγορά που κάνουμε.

Ο "m4dm4x" δεν δουλεύει στο BangGood απλά έχει πολύ καλές σχέσεις με τον "Νιλ" που είναι από τους "μεγάλους" πωλητές και παράλληλα είναι σε πρόγραμμα συνεργατών και κερδίζει και αυτός το κατιτίς του από κάθε αγορά που κάνουμε.

Ξερω για τον m4dm4x τι και πως. Ισως ηταν λιγο επιπολαιος ο χαρακτηρισμος μου , αλλα βγαζει παραπανω απο το κατιτίς του.

Πάντως είναι πολύ εξυπηρετικός και κατά καιρούς μοιράζει σε κλήρωση κάποια από τα "ΔΩΡΑ" που του έχουν κάνει και γενικά η κοινότητα του BLF τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση

Οντως , το εχω παρατηρησει , και δικαια θα ελεγα. Οπως και για τις κληρωσεις που λες ,και τωρα κανει για τα 3000 post (ανεβηκε νομιζω στο θεμα των προσφορων).