Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Last edited:
Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Χμμ μάλλον για 3d με κόβω. Γνωρίζεις αν είναι αρκετά flood φακός?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δεν ξερω , και θα "αργησω"να τον δοκιμασω , περιμενα πολλες μερες για να τον φερουν στο banggood (15 περιπου) με αποτελεσμα να σταλθει 27/11.
μπορει καποιος αλλος να ξερει. Δες εξαιρετικο review :
https://www.youtube.com/watch?v=J0cNfyuNjIE
Το tint του video ειναι 5Α

Last edited:

Συνήθως η μεσαία επιλογή Tint ειναι και η πιο σωστή. Η υπερβολικά πολλά Κ δίνουν αυτό το έντονο μπλεδιζον χρώμα που ξεπλένει τα πάντα ενώ αντίθετα τα λίγα Κ δίνουν αυτό το "κουραστικό κιτρινωπό χρώμα (το οποίο εμένα προσωπικά μετά από λίγο με κουράζει) που δίνει όμως ποιο έντονα χρώματα στα αντικείμενα) και φτάνουμε στα μεσαία Tint στην περίπτωση μας 3D που κάνει λίγο από 'ολλα.

Καλησπερα και σε αυτο το θεμα ,
σε triple led , ή γενικα καπιον φακο που να περναει αισθητα τα 1000+ lumens , υπαρχει κατι εως και 50 ευρω ?
Το ξερω ειμαι πολυ γενικος :bigcry:

Γιωργο εγω επιμενω σε αυτον http://www.kaidomain.com/product/details.S023425
Αν και τα εχω ξανα πει και εδω http://avclub.gr/forum/showthread.php/105815-Βοηθεια-και-προτασεις-για-αγορα-Φακων-Led/page60
Επειδη εχω τον sky ray μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ο supfire m6 θα σε καλυψει!

Σε ευχαριστω! Γενικα θα ηθελα να δω πχ καποια συγκριση με τον Olight SR Mini Intimidator ΙΙ ( αν και ο sr ειναι ενα 30αρι ακριβοτερος) , ή αν δεν αξιζει να παω σε triple και βρω κατι με αντιστοιχη φωτεινοτητα και throw σε 1 led.

Κατά καιρούς είχαν τρέξει κάποιες προωθητικές του SR mini στα 50 αν δεν βιάζεσαι περίμενε και ψάχτο και λίγο, Κατά τα άλλα ο SupFire M6 είναι από τις καλύτερες επιλογές (ποιο ογκώδης όμως)

Γιώργο ρίξε μια ματιά και στον DQG Tiny Triple 26650 χαμηλή τιμή και compact κατασκευή ίσως σου κάνει

Ευχαριστω Θανάση , αν βρεις κατι για τον sr mini ενημερωσε με , εψαξα , αλλα δεν βρηκα καποια προσφορα κατω απο 75$

Βασικα το μονο που βρηκα ειναι απο banggood στα 76.69$ με 1349 ποντους μου.

Σε ευχαριστω! Γενικα θα ηθελα να δω πχ καποια συγκριση με τον Olight SR Mini Intimidator ΙΙ ( αν και ο sr ειναι ενα 30αρι ακριβοτερος) , ή αν δεν αξιζει να παω σε triple και βρω κατι με αντιστοιχη φωτεινοτητα και throw σε 1 led.

Γιωργο για δες τον Olight SR Mini Upgraded Intimidator, δεν ξερω αν ειναι καλη προφορα...http://www.banggood.com/Olight-SR-M...REE-XM-L2-2800lm-LED-Flashlight-p-953394.html
[h=1][/h]

Να γελάσεις βέβαια,γιατί οι φακοί αυτοί, είναι όλοι μαϊμούδες,και ενώ είναι της τάξεως των άντε 10 το πολύ δολλαρίων,τους πουλάνε 50+.

Εγώ παρέλαβα έναν Olight SR52-UT και ένα μικρούλη Astrolux S1.Kαι οι δύο εντυπωσιακοί,ο καθένας στη δική του κατηγορία.Ο μεν Olight,γιατί χτυπάει στον ακάλυπτο χώρο καμιά δεκαριά πολυκατοικίες πιο κάτω,αυτές που είναι κόντρα και τις έχω φάτσα, και τις κάνει μέρα.Επαθα πλάκα.
Ο μικρούλης από την άλλη μεριά,έχει τη δυνατότητα να δουλεύει και με 16340,και με 18650,αλλάζοντας τη σωλήνα.Τώρα έχω την πρώτη,τη μικρή,και είναι τοσοδούλης.Αλλά έτσι και τον ανοίξεις ,σου πέφτει η μασέλα,γιατί δεν το περιμένεις να βγάζει τόσο φως.Και που να του βραχυκυκλώσω τις σπείρες στα ελατήρια που ακουμπάει η μπαταρία, πάνω κάτω.
Δεν είναι βέβαια τ'οσο κατευθυντικός σαν τον άλλο,γιατί ο καθρέφτης του είναι άγριος,ΟΡ, και όχι γυαλισμένος,αλλά κάνει κι αυτός τη νύχτα μέρα.

Εγώ παρέλαβα έναν Olight SR52-UT και ένα μικρούλη Astrolux S1.Kαι οι δύο εντυπωσιακοί,ο καθένας στη δική του κατηγορία.Ο μεν Olight,γιατί χτυπάει στον ακάλυπτο χώρο καμιά δεκαριά πολυκατοικίες πιο κάτω,αυτές που είναι κόντρα και τις έχω φάτσα, και τις κάνει μέρα.Επαθα πλάκα.
Ο μικρούλης από την άλλη μεριά,έχει τη δυνατότητα να δουλεύει και με 16340,και με 18650,αλλάζοντας τη σωλήνα.Τώρα έχω την πρώτη,τη μικρή,και είναι τοσοδούλης.Αλλά έτσι και τον ανοίξεις ,σου πέφτει η μασέλα,γιατί δεν το περιμένεις να βγάζει τόσο φως.Και που να του βραχυκυκλώσω τις σπείρες στα ελατήρια που ακουμπάει η μπαταρία, πάνω κάτω.
Δεν είναι βέβαια τ'οσο κατευθυντικός σαν τον άλλο,γιατί ο καθρέφτης του είναι άγριος,ΟΡ, και όχι γυαλισμένος,αλλά κάνει κι αυτός τη νύχτα μέρα.

Καλοφωτιστοι!!
Αντε και με εναν πολυ δυνατο flood φακο για να δεσει το γλυκο!

Όλοι αγοράζουν αυτόν (Klarus G30) τον φακό τώρα τελευταία.

Έριξα μια ματιά και μου αρέσει ειδικά στην τιμή των $50 περίπου, αλλά δεν μου αρέσει το moonlight mode του που είναι 15 λουμεν αντί για 1,5 λουμεν... που έπρεπε να ήταν και έτσι δεν κάνω κίνηση αγοράς του.