Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Έχετε υπόψη ποια μπαταρία 18350 και από που, μπορούμε να προμηθευτουμε μερικές;

^
Καλή η μπαταρία, αλλά έχει extra 2,81$ για shipping....

Ευχαριστώ πολύ Αντώνη.

Απάντηση: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

^
Καλή η μπαταρία, αλλά έχει extra 2,81$ για shipping....

Ευχαριστώ πολύ Αντώνη.

Μεχρι να λυθει το θεμα με τα ταχυδρομεια , θα ειναι χαλια οι τιμες. Ειτε λογω shipping ειτε λογω αυξημενης τιμης σε site που μπορουν και στέλνουν .
Κωλοφαρδος ημουν , και παραγγειλα μαζεμενες 1 18350 , 2 14500 και 2 highdrain 18650 πριν υπαρξει θεμα με τα ταχυδρομεία.

Παραθετω τα κουπονια απο banggood ολα μαζι μιας που τα βρηκα :

Convoy S2+ BLUE / Convoy S2+ BLUE HOST
Code: 6a3b61

Convoy S2+ RED
Code: 80d09c

Convoy S2+ RED HOST
code: 70858d

Convoy S2+ Short tubes
Code: 9eb033

KeepPower 18350 or Nitecore 18350
Code: e4f96d

Κερδίσεις σε μέγεθος, (αλλά φακός για μπρελόκ δεν είναι).

Τι χάνεις όμως;

Το μέγεθος είναι ελάχιστα ποιο μικρό από τον DQG Tiny 18650 οπότε καταλαβαίνεις

το μόνο ουσιαστικά που χάνεις είναι η αυτονομία η οποία μειώνεται δραματικά λόγο της μικρής χωρητικότητας μπαταρίας

Επισης κερδιζεις βαρος, αντε και λιγο ογκο, αλλα και..........τις εντυπωσεις!! χαχαχα!
Τοσο μικρος και τετοια φωτεινοτητα!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ας περιμενουμε τοτε Γιωργο!

Μιας και στους convoy c8 πλεον δεν βγαινει το drop-in, περιμενω εναν ακομη c8 να δουμε τι λεει...https://www.fasttech.com/products/0/10010861/3816400-authentic-ultrafire-c8-led-flashlight
Mαπεν το καρπουζι...οτιναναι drive..
Επομενη κινηση thorfire c8 http://www.banggood.com/ThorFire-C8...Cycling-Outdoor-LED-Flashlight-p-1047993.html
ή τα c8 του kaidomain http://kaidomain.com/category.213

Επισης κερδιζεις βαρος, αντε και λιγο ογκο, αλλα και..........τις εντυπωσεις!! χαχαχα!
Τοσο μικρος και τετοια φωτεινοτητα!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Mαπεν το καρπουζι...οτιναναι drive..
Επομενη κινηση thorfire c8 http://www.banggood.com/ThorFire-C8...Cycling-Outdoor-LED-Flashlight-p-1047993.html
ή τα c8 του kaidomain http://kaidomain.com/category.213

Λόγο της 18350 είναι χοντρός σε σχέση με το ύψος του το οποίο δεν είναι και τόσο μικρο αλλά και γενικα σαν εικόνα δεν ξετρελενεσε κιόλας ευτυχώς το σώζει το κόκκινο χρώμα είχα και τον Γκρι και τον έδιωξα δεν βλεποταν.

Πάντως αν κάποιος θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις η λύση είναι olight S1 button.

Ηλία με τόσους C8 που έχεις πάρει θα είχες πάρει τον XinTD C8 V5 με XPG2 από into-outdoor και θα είχες ξεμπερδέψει μια και καλή

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτον ειχα προτεινει και εγω σε προηγουμενο ποστ .
Παρτον που να μην βασανιζεσαι ...

Χαχα! Το ξερω ρε παιδια αλλα ψαχνω ενα καλο σωμα για να κανω μοντες! Δυσκολο παλι το ξερω....Παντως οτι c8 εχω παρει, τα εχω δωσει!
Τον μονο που κραταω ειναι ενας που τον εχω πειραματοζωο!!
Τον λυπαμαι τον XinTD C8 V5 γιατι θα θελω να τον κανω βιδες, να κολλησω κανα τσιπακι 7135, να τον κανω dedomed κτλ..
Μαλλον το επομενο c8 για δοκιμη http://kaidomain.com/Product/Details.S023188

Κοίτα ο kaidomain στάνταρ είναι καλύτερο σώμα από αυτά που είχες πριν, αλλά από την άλλη ο XinTD θα είναι κάτι που θα μείνει για καιρό

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα συνάδελφοι..
Έχω έναν olight s20 l2 baton, και έλεγα να πάρω έναν καινούργιο.. Που να έχει κουμπί πίσω γιατί αυτός ανάβει που και που μόνος του στο τσαντάκι μου..
Παρόμοια lumen, και αν παίζει τίποτα πιο επικεντρωμενο φως..
O convoy s2 είναι παρόμοια φάση;

Sent from my MI 3W using Tapatalk

πιθανον να μην δεις μεγαλη διαφορα στην δεσμη...λογω μικρων κατοπτρων...
δες αν μπορει να βρεθει αναλογο μοντελο με XPL- HI

για το αναμμα, γιαιτ δεν απενεργοποιεις τον φακο με στριψιμο του tailcap?

Ο convoy s2+ ειναι μια καλη επιλογη στα 12-14 ευρω .

Στα 23-25 o BLF A6 / Astrolux S1(κουπονι 8a955d) αν χρειαζεσαι περισσοτερο φως .

Οπως λεει ο Κωστας αν ξεβιδωσεις λιγο τον κ@λο της μπαταριας, αναβει παλι?

Πραγματικά ρε παίδες δεν το είχα σκεφτεί καν.... Αν ήθελα απλά να αναβαθμίσω φακό, τι θα προτείνατε μέχρι 40 ευρώ; ο s2 είναι fancy ο κόκκινος μου αρέσει πολύ..

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Convoy S2+ σχετικά φλουντ, είναι σχεδόν στο 1/3 των χρημάτων που διαθέτεις Value for Money μιας και είναι πολύς καλής κατασκευής και με πολλές επιλογές σε χρώματα αλλά και δύναμη, προτίμησε κάποιο από τα χρωματιστά μοντέλα που έχουν αναβαθμισμένο διακόπτη ο οποίος και πάλι σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα είναι το μοναδικό του μελανό σημείο. Εάν πιάνουν τα χέρια σου πάρε τον Host (ουσιαστικά μόνο σώμα χωρίς ηλεκτρονικά) και παίξε με led και driver της αρεσκείας σου.

BLF A6 / Astrolux S1 οπτικά μοιάζει με τον Convoy και έχει παραπλήσιες δυνατότητες αλλά καλύτερη πλακέτα ηλεκτρονικών, LED (XPL) και φυσικά το κόλλημα μου διακόπτη :P. Μελανό σημείο η ποιότητα κατασκευής του αλλά από κάπου έπρεπε να κάψουν για ρίξουν την τιμή.

DQG Tiny 18650 ο μικρότερος 18650 φακός βασικά έχει το ίδιο μέγεθος με τους δυο ποιο πάνω όταν φορούν το σώμα για 18350 μπαταριά, τον Nitecore ΕΑ11 ή τον Olight S15R. Τρομερά οικονομικός σε κατανάλωση μιας και τα μοντ του είναι χαμηλά αλλά αποδοτικά λόγο του TIR κατόπτρου που έχει και τον κάνει φλουντ. Ιδανική συντροφιά μιας και τον ξεχνάς στην τσέπη σου.

Και τέλος για ποιο "μακρινές" αναζητήσεις (κατι σε ποιο thrower δηλδή) κοίτα σε Tactical σαν τον Nitecore P12 (είναι λίγο ποιο πάνω από το budget σου) αλλά συνδυάζει το μαζεμένο μέγεθος των tube με μακριά δέσμη πολλή δύναμη και εξαιρετικό διακόπτη, ο P12 συγκεκριμένα έχει διπλό διακόπτη έναν στην ουρά για on-off και έναν στο σώμα για τα mode. Έχω τον αντοίστοιχο σε SunWayMan τον P25C (αρκετά ποιο φτηνός μέσα στα όρια σου) εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υπερβολικά βολικό το θέμα με τους δυο διακόπτες.

Οι προτάσεις ήταν μόνο για φακούς σε σχήμα σαν αυτόν που έχεις αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό πες.

Παιδες υπαρχει περιπτωση να βρουμε κανα κουπονι γιαυτον? http://www.banggood.com/NITENUMEN-N...odes-1000LM-USB-LED-Flashlight-p-1042391.html

Ηλία έχεις βρει κανένα review αξίζει ο κόπος; Πήρε ο κολλητός μου τον Nitecore MH20 πάνω στον οποίο βασίζετε και να πω την αλήθεια δεν ξετρελάθηκα οκ δεν λέω καλός αλλά μέχρι εκεί, τώρα ο κλώνος του τι να έχει να μας πει;