Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Re: Βοηθεια και προτασεις για αγορα Φακων Led

Χρήση γενική, όχι κάτι το συγκεκριμένο.

Κάτι παραπάνω από 1000 λουμεν διότι σε αυτά τα λούμεν υπάρχουν άπειροι φακοί με 18650 μπαταρία, αλλά βλέπω ότι το κασέ ανεβαίνει στα ύψη.

Στα 45$ (αν θυμαμαι καλα) υπαρχει ο DQG tiny III 26650 (7x xp-g2) , που ειναι 2500lm . Απλα εγω εχω βαλει λιγο καλάι στον θετικο πολο της μπαταριας για να κανει καλυτερη επαφη και να μην σφιγγω το πισω καπακι τοσο . Σαν φαρδος κλπ χωραει κανονικα ...

Χρήση γενική, όχι κάτι το συγκεκριμένο.

Κάτι παραπάνω από 1000 λουμεν διότι σε αυτά τα λούμεν υπάρχουν άπειροι φακοί με 18650 μπαταρία, αλλά βλέπω ότι το κασέ ανεβαίνει στα ύψη.

Θυμηθηκα τον Convoy BD06 με φορτιστη..http://www.banggood.com/Convoy-BD06...le-LED-Flashlight-p-1079498.html?rmmds=search

Καλημέρα σε όλους.
Το gearbest από ποια χωρα στέλνει;
Υπάρχει τρόπος αποφυγής τελωνείου κλπ;
Ετοιμάζομαι να παραγγείλω δύο φακούς...
Ευχαριστώ

Το gearbest κατά βάση στέλνει από Κίνα. Όμως έχει αποθήκες και στο Χονγκ Κονγκ, στην Αγγλία και σε κάποια/ες χώρα/ες τις Ε.Ε. (Ισπανία, Ιταλία; )
Μπαίνοντας στη σελίδα του προϊόντος που σε ενδιαφέρει, αν δεν γράφει τίποτα για το σημείο που βρίσκεται τότε αυτό θα έρθει από Κίνα, αν όμως έχει επιλογές για το σημείο αποστολής τότε εσύ επιλέγεις από που επιθυμείς να στο αποστείλουν, πχ δες εδώ: http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_493107.html?wid=21 αναφέρει στο warehouse την Κίνα και την Αγγλία. Το 99% των φακών βρίσκονται Κίνα οπότε από εκεί θα παραγγειλεις.
Αν θέλεις να παραγγείλεις 2 φακούς κάνε χωριστές παραγγελίες, μειώνεις έτσι τις πιθανότητες τελωνείου και φυσικά να παραγγείλεις με απλό ταχυδρομιο, όχι κούριερ. Κάτι άλλο δεν υπάρχει, θέμα τύχης (ή ατυχίας) είναι το αν περάσει ή όχι. Πάντως εγώ προχθές παρέλαβα φακό χωρίς θέματα και επίσης και άλλα παιδιά παρέλαβαν φακούς και δεν αναφέρθηκε κάτι.

Το gearbest κατά βάση στέλνει από Κίνα. Όμως έχει αποθήκες και στο Χονγκ Κονγκ, στην Αγγλία και σε κάποια/ες χώρα/ες τις Ε.Ε. (Ισπανία, Ιταλία; )
Μπαίνοντας στη σελίδα του προϊόντος που σε ενδιαφέρει, αν δεν γράφει τίποτα για το σημείο που βρίσκεται τότε αυτό θα έρθει από Κίνα, αν όμως έχει επιλογές για το σημείο αποστολής τότε εσύ επιλέγεις από που επιθυμείς να στο αποστείλουν, πχ δες εδώ: http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_493107.html?wid=21 αναφέρει στο warehouse την Κίνα και την Αγγλία. Το 99% των φακών βρίσκονται Κίνα οπότε από εκεί θα παραγγειλεις.
Αν θέλεις να παραγγείλεις 2 φακούς κάνε χωριστές παραγγελίες, μειώνεις έτσι τις πιθανότητες τελωνείου και φυσικά να παραγγείλεις με απλό ταχυδρομιο, όχι κούριερ. Κάτι άλλο δεν υπάρχει, θέμα τύχης (ή ατυχίας) είναι το αν περάσει ή όχι. Πάντως εγώ προχθές παρέλαβα φακό χωρίς θέματα και επίσης και άλλα παιδιά παρέλαβαν φακούς και δεν αναφέρθηκε κάτι.
Σε ευχαριστώ και πάλι, πολύ.

Επειδη θελω τον συγκεκριμενο φακο, αν μπορει καποιος να με εξυπηρετησει για την αγορα του γιατι δεν εχω φορτωμενη την καρτα μου??:bang:

Καλημέρα
Στις περιπτώσεις που οι φακοί πωλούνται χωρίς μπαταρίες (είναι ο κανόνας; ) τις αγοράζουμε από τα ίδια καταστήματα, εξτρά ή από αλλού;
Εναλλακτικά από Ελλάδα;

Οχι απαραιτητα κανονας αρκει να γνωριζεις οτι οι μπαταριες που εχει το πακετο ειναι καλες..
Προς το παρον απο εξωτερικο στελνει το kaidomain, απο ελλαδα ψαχνεις σε σκρουτζ (με προσοχη μην ειναι μαιμου), ή στον Θεοδωρο (teomav.gr)..

Ok, λέω να παραγγείλω λοιπόν κλικάροντας "unregistered mail" για αποφυγή κινδύνου τελωνείου κλπ...
Το "add ship insurance" να το αποφύγω κι αυτό;

Ok, λέω να παραγγείλω λοιπόν κλικάροντας "unregistered mail" για αποφυγή κινδύνου τελωνείου κλπ...
Το "add ship insurance" να το αποφύγω κι αυτό;
Βασικα ειμαστε εκτος θεματος...γραψε αναλογα στο θεμα που θες!

Βασικα ειμαστε εκτος θεματος...γραψε αναλογα στο θεμα που θες!
Η επικόλληση του σχολίου έγινε εκ παραδρομής σε αυτό το νήμα.
Πως μπορούμε να το διαγρΆψουμε ως χρήστες;

Ήθελα συμπληρωματικά να σε ρωτήσω αν στη διαδικασία της παραγγελίας θα πρέπει να κλικάρω το "add shippment insurance" ή αυτό θα αυξήσει το κίνδυνο εμπλοκής τελωνείου.
Σε ευχαριστώ.

Στο Gearbest έχεις 3 επιλογές αποστολής: 1) Unregistered Air Mail το οποίο είναι απλό ταχυδρομείο (συνήθως κινέζικο) και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχουν μεταφορικά, 2) Registered Air Mail το οποίο είναι και πάλι απλο ταχυδρομείο και έχεις τη δυνατότητα επιλογής (συνήθως Ολλανδικό ή Τσέχικο ή Μαλαισίας ή Ελβετικό) και στο οποίο πληρώνεις μεταφορικά αλλά λαμβάνεις κωδικό track number και μπορείς να παρακολουθείς την πορεία. Επίσης ο ταχυδρόμος θα στο φέρει και θα υπογράψεις για να το παραλάβεις (συστημένο) και γ) exped shipping που είναι κούριερ και φυσικά δεν το επιλέγεις.
Το "add shippment insurance" είναι αν επιθυμείς να ασφαλίσεις το πακέτο σου, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι περιττό, έξτρα κόστος από τη στιγμή που μπορείς να επιλέξεις την β) επιλογή και να σου έρθει συστημένο. Κατά τη γνώμη μου αν η παραγγελία σου είναι άνω των 15 επέλεξε την β) επιλογή (καταβαλλοντας το έξτρα κόστος των μεταφορικών) και διάλεξε το Ολλανδικό ταχυδρομείο. Αν είναι μικρότερη επελεξε την α) και μην πληρώσεις μεταφορικά....Από Gearbest προσωπικά δεν έχω χάσει ποτέ δέμα. Αυτά!

Στα 45$ (αν θυμαμαι καλα) υπαρχει ο DQG tiny III 26650 (7x xp-g2) , που ειναι 2500lm . Απλα εγω εχω βαλει λιγο καλάι στον θετικο πολο της μπαταριας για να κανει καλυτερη επαφη και να μην σφιγγω το πισω καπακι τοσο . Σαν φαρδος κλπ χωραει κανονικα ...

Γιώργο ο φακός είναι throw ή flood;