Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Απάντηση: Re: Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Mπορεις να στηριξεις το φωτιστικο του lidl καλυτερα, ισως με velcro ειτε με καλυτερη αυτοκολλητη ταινια, της 3Μ πχ.
Καταλαβαινω οτι το θεμα σου ειναι κυριως η στηριξη και οχι ο φωτισμος.

Ειναι υπο καταρρευση αυτα. Εχουν σπασει τα αυτακια απο το καπακι των μπαταριων στο κυριως σωμα συν οτι απο αυτο στηριζεται.
Εχω κανει ηδη πατεντες αλλα οταν ερχεται η ωρα της μπαταριας...

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Ειναι υπο καταρρευση αυτα. Εχουν σπασει τα αυτακια απο το καπακι των μπαταριων στο κυριως σωμα συν οτι απο αυτο στηριζεται.
Εχω κανει ηδη πατεντες αλλα οταν ερχεται η ωρα της μπαταριας...

Aναγκαστικα θα πας σε παρομοιο αυτοκολλητο πατητο φωτιστικο (touching cabinet light) και θα προσαρμοσεις τα αυτοκολλητα vectro της 3Μ που αντεχουν σε κραδασμους και θερμοκρασιες.

Δεν εχω υποψη μου καποιο επωνυμο φωτιστικο/φακο αυτου του τυπου.

Καλησπερα.Γραφω μετα απο καιρο στο νημα και θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας για αγορα καποιου επωνυμου φακου μιας και τα εχω ξεχασει λιγο..Εχω στην κατοχη μου καπους φακους οπως nitecore EA4,Thrunite archer 2A,Fenix LD02 1AAA,Thrunite Ti.
Απο ολους αυτους εχω λιωσει στο δουλεμα(αρκετα χρονια) τον archer 2A με αποτελεσμα να αρχιζει να τα παιζει το led και τελευταια λογω μεγεθους εχω καθημερινα στην δουλεια μου τον μικρουλι fenix που ειναι πολυ βολικος λογω μεγεθους!!
Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον αντιστοιχο μικρο,ποιοτικο,να εχει καλη διαρκεια και οσο το δυνατο αρκετα φωτεινος..Γενικα να τα κανει ολα και να συμφερει που λεει...Λογικα παμε σε αλλου τυπου μπαταρια λογω διαρκειας μιας και με 1ΑΑΑ αντεχει γυρω στο μισαωρο..
Εχω δει καποια μοντελα αλλα με καλωδιο φορτισης αλλα περιμενω και την δικη σας προταση...Το οικονομικο νομιζω μεχρι 50 ευρω περιπου..

θα μπορούσες να δεις και σε μάρκα klarus οπως αυτον https://electronio.gr/el/fakos-led-klarus-xt11-600-lumens.html
Τον εχω 1 χρονο . εχει αρκετό φως και καλη διαρκεια

ΕΙναι πολύ ενδιαφέρον, όταν νεο-εισερχόμενο μέλος στο φορουμ κάνει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 1ο ποστ, πρόταση αγοράς και μάλιστα από ελληνικό μαγαζι...!
In any case, το μοντέλο της Klarus με XM-L U2 LED ειναι παλαιότερο - υπάρχει πλεον ο ίδιος φακός με διπλάσια lumens, για ίδια περίπου διάρκεια (2h)

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

ΕΙναι πολύ ενδιαφέρον, όταν νεο-εισερχόμενο μέλος στο φορουμ κάνει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 1ο ποστ, πρόταση αγοράς και μάλιστα από ελληνικό μαγαζι...!

εννοια σου. καποιοι παρακολουθουν και δεν χαριζουν...

το αν ειναι νεος ενθουσιωδης χρηστης ή έμπορος θα φανει απο την πορεια των ποστ του.

Αν είναι έμπορος σπαω το κεφαλι μου. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νομιζουν οτι πιανει αυτο το κολπο?

Επειδη λεω να καταληξω τελικα σε φθηνη λυση αποφασισα να παω σε convoy 18650.

Τι διαφορα εχει ο Convoy S2+ με τον Convoy S3 XM ?

Τελικα παραγγειλα το convoy S2+ μαζι με ενα φορτιστη και 2 μπαταριες 18650 απο bangood αλλα μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν στελνουν Ελλαδα μπαταριες..Μαλλον θα κοιταξω απο ebay..

Last edited:
Για έναν "απλό" και σχετικά αξιόπιστο φακό 18650 να προτιμήσω τον convoy s2, τον BLFA6 ή κάποιον άλλο?

Ισχύουν τα 22 για να μην περάσει τελωνείο?

Εξαρτάται για το χρήση τον θες περισσότερο.
Άλλος ένας είναι ο convoy c8 για εμένα εκτός από τους δύο που ανέφερες.
Τα δύο καταστήματα από Κίνα προσφέρουν αγορές χωρίς τελωνείο, αλλά κανονικά είναι μέχρι 22 .

ναι..ουσιαστικα ειναι ιδιοι στην κατασκευη, αλλα αναλογως του κατοπτρου ειναι και η δεσμη

Εξαρτάται για το χρήση τον θες περισσότερο.
Άλλος ένας είναι ο convoy c8 για εμένα εκτός από τους δύο που ανέφερες.
Τα δύο καταστήματα από Κίνα προσφέρουν αγορές χωρίς τελωνείο, αλλά κανονικά είναι μέχρι 22 .

ναι..ουσιαστικα ειναι ιδιοι στην κατασκευη, αλλα αναλογως του κατοπτρου ειναι και η δεσμη

Ναι τον είδα αλλά νομίζω έιναι καθαρά thrower και δεν μου κάνει. Θέλω να τον δώσω στον πατέρα μου και θέλει κάτι πιο flood.

Τοτε blf a6 που παιζει σε προσφορα στα 17 δολ.

Για αυτόν λές?

https://www.banggood.com/BLF-A6-XPL...p-998021.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN

Η ανοδίωση έχει να κάνει μόνο με το αλουμίνιο?

Πρώτη φορά βλέπω να γράφει κάποιος φακός χωρίς ανοδίωση. Όλοι οι άλλοι έχουν της κατηγορίας του ή απλά βγάζει και ανοδιωμένα μοντέλα πιο ακριβά?

Για αυτόν λές?

https://www.banggood.com/BLF-A6-XPL...p-998021.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN

Η ανοδίωση έχει να κάνει μόνο με το αλουμίνιο?

Πρώτη φορά βλέπω να γράφει κάποιος φακός χωρίς ανοδίωση. Όλοι οι άλλοι έχουν της κατηγορίας του ή απλά βγάζει και ανοδιωμένα μοντέλα πιο ακριβά?

Χωρις βαφη εννοει...
αν θες με βαφη εχει ο bilakos κουπονι (δες λιγο παρακατω)...http://budgetlightforum.com/node/57247