Βοήθεια και προτάσεις για αγορά Φακών Led

Ένας ενδιαφέρον καινούριος φακός, κατάλληλος για να βρίσκεται συνεχώς σε τσέπη παντελονιού, με λιγότερο από 15 : https://www.banggood.com/Lumintop-Tool-AA-2_0-USB-Charging-EDC-14500-Flashlight-Torch-Camping-Tent-Light-Reading-Lamp-p-1340672.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Πολυ καλος, παρε και το κουπονακι του δικου μας bilako http://budgetlightforum.com/node/57247

Ηλια, προχθές που το ανέβασα ήταν σε προμο τιμή στα 14.70 ενώ τώρα που μάλλον τελείωσε το προμο ανέβηκε στα 18,11 και κατά δεύτερον δεν ισχύει το κουπόνι (αυτό τουλάχιστον γράφει σε εμένα).
Όπως και να έχει περιμένω άλλον φακό τώρα να μου έρθει, αλλά και αυτόν θα τον έχω στα υπόψιν για μελλοντική αγορά, είδα review βίντεο στο youtube και μου άρεσε πολύ και λόγω του μικρού μεγέθους και της φωτεινότητας αλλά και για την tactical χρήση του με πίσω το switch (έχει και την επιλογή με γύρισμα του κεφαλιού).
Σίγουρα πάντως κάποια στιγμή θα τον χτυπήσω και αυτόν!!!

Ηλια, προχθές που το ανέβασα ήταν σε προμο τιμή στα 14.70 ενώ τώρα που μάλλον τελείωσε το προμο ανέβηκε στα 18,11 και κατά δεύτερον δεν ισχύει το κουπόνι (αυτό τουλάχιστον γράφει σε εμένα).
Όπως και να έχει περιμένω άλλον φακό τώρα να μου έρθει, αλλά και αυτόν θα τον έχω στα υπόψιν για μελλοντική αγορά, είδα review βίντεο στο youtube και μου άρεσε πολύ και λόγω του μικρού μεγέθους και της φωτεινότητας αλλά και για την tactical χρήση του με πίσω το switch (έχει και την επιλογή με γύρισμα του κεφαλιού).
Σίγουρα πάντως κάποια στιγμή θα τον χτυπήσω και αυτόν!!!

Οπωσδήποτε να τον χτυπήσεις. Πολύ καλός φακός και με μπαταρία 14500 άπαιχτος.

Έχω ένα παρόμοιο μοντέλο αυτού του φακού, τον παρακάτω

https://www.banggood.com/LUMINTOP-Tool-AA-XP-L-HD-550LM-3Modes-Portable-Magnet-Mini-LED-Flashlight-AA14500-p-1195234.html?rmmds=mywishlist&cur_warehouse=CN

Καλός φακός αλλά με ένα μεγάλο μείον. Δεν έχει memory mode και λόγω αυτού είναι λίγο δύσχρηστος.
Βλέπω σε αυτόν που προτείνετε, ότι έχουν βάλει memory mode. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω και τον δικό μου να ανοίγει στην ένταση που θέλω χωρίς να πατάω το κουμπί 3 φορές;

Στα κλειδιά μου έχω τον Nitecore TIP CRI LED. Παρά το σχετικά μεγάλο μέγεθος του, είναι ελαφρύς με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και επαναφορτιζόμενος.

Προσωπικα παντως παιδες βολευτηκα παρα πολυ με με τον astrolux k1 https://www.banggood.com/Astrolux-K...239906.html?rmmds=flashdeals&cur_warehouse=CN
Πολυ καλη διαρκεια και φωτεινοτητα και δεν χρειαζεται να ψαχνω μπαταρια...

300lm σε τόσο μικρό μέγεθος; Πάρα πολύ εντυπωσιακό!

Και με αφορμή τον παραπάνω φακό αλλά και τον tip που ανέφερε ο enterhere, μια ερώτηση προς όλους: Ποιο φακό από όλους όσους έχετε, κουβαλάτε συνεχώς πάνω σας; Ποιον δηλαδή χρησιμοποιείτε περισσότερο;

Αυτη τη στιγμή έχω στην κατοχή μου 21 φακούς συνολικά και φθηνούς και ακριβούς, είχα φτάσει να έχω 26 αλλά 3 τους έκανα δώρο και 2 τους πούλησα......από όλους αυτούς ξέρετε ποιους χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση; Τους 2 Nitecore tube που έχω μόνιμα πάνω στα κλειδιά μου, τους είχα αγοράσει 5 τον καθένα και είναι αυτοί που με έχουν βολεψει περισσότερο και ακολουθουν οι δύο convoy s2+ που τους έχω στο σπίτι για όλες τις δουλειές. Και από την άλλη έχω 3 φακούς των 50 και ζήτημα είναι να άναψαν μισή ώρα συνολικά και οι τρείς! Και το συμπέρασμα μου: Τον ακριβότερο φακό να αγοράσει κάποιος, τι να τον κάνει αν δεν τον έχει μαζί του όταν τον χρειαστεί.

Οπωσδήποτε να τον χτυπήσεις. Πολύ καλός φακός και με μπαταρία 14500 άπαιχτος.

Λοιπόν, δεν άντεξα τελικά να τον έχω στη λίστα αναμονής, βρήκα κουπόνι από τον φίλο μας τον Αυστριακό (για όποιον ενδιαφέρεται το MLMA2) και τον πήρα απο το banggood στα 13,30 , στην πιο χαμηλή τιμή που βρήκα όσο τον έψαχνα. Στα + της παραγγελίας είναι ότι το banggood τον δίνει και με μαγνητικό tail, ενώ στα - ότι θα τον στείλει στις 24 Σεπτεμβρίου από ότι γράφει .

Λοιπόν, δεν άντεξα τελικά να τον έχω στη λίστα αναμονής, βρήκα κουπόνι από τον φίλο μας τον Αυστριακό (για όποιον ενδιαφέρεται το MLMA2) και τον πήρα απο το banggood στα 13,30 , στην πιο χαμηλή τιμή που βρήκα όσο τον έψαχνα. Στα + της παραγγελίας είναι ότι το banggood τον δίνει και με μαγνητικό tail, ενώ στα - ότι θα τον στείλει στις 24 Σεπτεμβρίου από ότι γράφει .

Με το καλό να παραλάβεις!