Καλησπέρα. Έχω τον προβολέα της BENG W5000, αγορασμένο από το 2008, ο προβολέας έχει παίξει 790 ώρες και χθες μου έβγαλε το εξής μήνυμα <<FILTER CLEAN REMIND NOTICE,Please check if filter is clean.Clean the filter or replace with a newone>>.Έτσι έκλεισα τον προβολέα και τον άνοιξα για να βγάλω και να καθαρίσω το φίλτρο σύμφωνα με το manual.Πρέπει να πω ότι ο προβολέας είναι σε ειδικό δωμάτιο (play room) χωρίς καπνούς από τσιγάρα και σκόνη.Και όντως διαπίστωσα ότι το φίλτρο ήταν καθαρό, παρόλα αυτά το καθάρισα με ένα πινελάκι και το ξανάβαλα στην θέση του. Το μόνο που παρατήρησα ήταν μια μικρή χαλαρότητα σε ένα συγκριμένο σημείο εκεί που κούμπωνε το φίλτρο. Αφού ξανά τοποθέτησα το φίλτρο και έβαλα σε λειτουργία τον προβολέα με τα από λίγο μου ξανά βγάλε το ίδιο μήνυμα. Μπορεί να μου πει κάποιος τη πρέπει να κάνω εάν έχει και τον ίδιο προβολέα και γνωρίζει. Πρέπει να πω ότι στην συσκευασία του προβολέα έχει αλλά 2 καινούργια φίλτρα ,να βάλω κάποιο καινούργιο?Mε την αντιπροσωπεία που μίλησα μου είπαν να τους το πάω να το δουν.Ο προβολέας είναι τοποθετημένος στην οροφή ανάποδα ,και είμαι από επαρχεία και δεν είναι εύκολο να τον βγάζω και τον στείλω Αθήνα. Παρακαλώ την βοήθεια σας ευχαριστώ.
Last edited by a moderator: