ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ BENQ W5000

ramos1

New member
9 November 2013
41
Καλησπέρα. Έχω τον προβολέα της BENG W5000, αγορασμένο από το 2008, ο προβολέας έχει παίξει 790 ώρες και χθες μου έβγαλε το εξής μήνυμα <<FILTER CLEAN REMIND NOTICE,Please check if filter is clean.Clean the filter or replace with a newone>>.Έτσι έκλεισα τον προβολέα και τον άνοιξα για να βγάλω και να καθαρίσω το φίλτρο σύμφωνα με το manual.Πρέπει να πω ότι ο προβολέας είναι σε ειδικό δωμάτιο (play room) χωρίς καπνούς από τσιγάρα και σκόνη.Και όντως διαπίστωσα ότι το φίλτρο ήταν καθαρό, παρόλα αυτά το καθάρισα με ένα πινελάκι και το ξανάβαλα στην θέση του. Το μόνο που παρατήρησα ήταν μια μικρή χαλαρότητα σε ένα συγκριμένο σημείο εκεί που κούμπωνε το φίλτρο. Αφού ξανά τοποθέτησα το φίλτρο και έβαλα σε λειτουργία τον προβολέα με τα από λίγο μου ξανά βγάλε το ίδιο μήνυμα. Μπορεί να μου πει κάποιος τη πρέπει να κάνω εάν έχει και τον ίδιο προβολέα και γνωρίζει. Πρέπει να πω ότι στην συσκευασία του προβολέα έχει αλλά 2 καινούργια φίλτρα ,να βάλω κάποιο καινούργιο?Mε την αντιπροσωπεία που μίλησα μου είπαν να τους το πάω να το δουν.Ο προβολέας είναι τοποθετημένος στην οροφή ανάποδα ,και είμαι από επαρχεία και δεν είναι εύκολο να τον βγάζω και τον στείλω Αθήνα. Παρακαλώ την βοήθεια σας ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ BENG W5000

έχει επιλογή στο μενού μηδενισμού των ωρών αλλαγής του φίλτρου, μηδένισε τες και θα είσαι οκ.

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ BENG W5000

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις φίλτρο, απλά, πάτησε reset των ωρών (για να ξαναρχίσει να μετράει) στην επιλογή του φίλτρου από τα μενού του προβολέα και το μήνυμα θα φύγει. Προσοχή: Όχι reset στις ώρες του προβολέα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν δέχομαι το αποτέλεσμα...παρακαλώ photo finish!!:Banane0:

Τον έφαγε η φλυαρία και η ξύλινη δικηγορική γλώσσα και τώρα διαρτυρεται κιόλας...

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ BENG W5000

Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας

τίποτα φίλε μου...

φαντάζομαι το ευχαριστώ πήγαινε σε εμένα που σε "βοήθησα" πρώτος ε?...:firstprize: :flipout:

όχι ακόμη..

φταίμε εμείς που ξέρουμε τυφλό σύστημα και γράφουμε μια πρόταση 2 ολόκληρα λεπτά νωρίτερα...κατάλαβες δηλαδή? :flipout:

και για παν ενδεχόμενο..

:flipout:

Untitled.jpg

Last edited:

Η προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας είναι πλέον καταφανής!! Το ρολόι ενημερώνεται κατόπιν της συγχώνευσης του μηνύματος εμφανίζοντας το αρχικό ποστ κατά 2 λεπτά αργότερα!!

Θα ζητήσω πραγματογνωμοσύνη και τα logs όπου και θα αποδειχθεί πανηγυρικά ότι το ποστ μου προηγήθηκε κάποιων δέκατων του δευτερολέπτου, αλλά, λόγω τεχνικού προβλήματος εμφανίσθηκε αμέσως μετά από αυτό του Νίκου. Είμαι αισιόδοξος! Η αλήθεια θα λάμψει!!:Banane0:

ΥΓ

Βας, μην βαράς...έχει πολλή ζέστη!!:flipout:

μα καλά...δεν υπάρχει ένας συντονιστής της προκοπής εδώ μέσα να αλλάξει τον λανθασμένο τίτλο του νήματος?έλεος... :BDGBGDB55:

Χατζ επικαλείσαι δηλαδή και επισήμως την νέα νομοθεσία περι τεχνικής "ασάφειας" δηλαδή...μάαστα....

Last edited:

Ειχα γραψει και εγω πριν απο ολους σας και μου το εσβησαν. :motz:

και καλά σου έκαναν...για τον 5000 ρώτησε ο άνθρωπος και όχι για τον 7500..τι δουλειά είχες να απαντήσεις? :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ BENG W5000

και καλά σου έκαναν...για τον 5000 ρώτησε ο άνθρωπος και όχι για τον 7500..τι δουλειά είχες να απαντήσεις? :music-smiley-005:

Ποιον 7500. ? Τον 6000 εχω τωρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ BENG W5000

αναβαθμίστηκες??δεν το ήξερα!μπράβο!! :violent-smiley-030:

Ε μα...τι ειναι ενας 7500 χωρις F.I. ? :laugh: