Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!! NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD 37 - 40
Μολις κοιταξα τα χαρακηριστικα της συγκεκριμενης τηλεορασης. Σε σχεση με την samsung le37m86b "φαινεται" υποδεεστερη, αν σκεφθεις οτι εχει καλυτερη φωτεινοτητα (550), και καλυτερη αντιθεση (8000:1). Οπως βλεπεις λεω φαινεται γιατι δεν εχω ιδεα. Και κατι αλλο που με ανησυχει ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα να αναγραφονται τα hertz.
Φιλε akis883 γεια και απο εμενα.
Η δικη μου προταση ειναι η SHARP 37XD1E .
Παιζει πολυ καλα και σε τηλεοπτικο προγραμμα ,εχει γρηγορο πανελ που βοηθαει στην κινηση,και σε dvd,και επειδη ειναι full hd(1920x1080p)παιζει εξαιρετικα blue ray μεσω playstation 3.Η τιμη της αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι λιγο κατω απο 1900 ευρω.
Για το τελος αφησα την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης μια και ειναι απο τις λιγες στην αγορα που ειναι made japan.![]()
Μολις κοιταξα τα χαρακηριστικα της συγκεκριμενης τηλεορασης. Σε σχεση με την samsung le37m86b "φαινεται" υποδεεστερη, αν σκεφθεις οτι εχει καλυτερη φωτεινοτητα (550), και καλυτερη αντιθεση (8000:1). Οπως βλεπεις λεω φαινεται γιατι δεν εχω ιδεα. Και κατι αλλο που με ανησυχει ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα να αναγραφονται τα hertz.