ΒΟΗΘΕΙΑ!!! NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD 37 - 40

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!! NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD 37 - 40

Φιλε akis883 γεια και απο εμενα.
Η δικη μου προταση ειναι η SHARP 37XD1E .
Παιζει πολυ καλα και σε τηλεοπτικο προγραμμα ,εχει γρηγορο πανελ που βοηθαει στην κινηση,και σε dvd,και επειδη ειναι full hd(1920x1080p)παιζει εξαιρετικα blue ray μεσω playstation 3.Η τιμη της αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι λιγο κατω απο 1900 ευρω.
Για το τελος αφησα την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης μια και ειναι απο τις λιγες στην αγορα που ειναι made japan. -bye-

Μολις κοιταξα τα χαρακηριστικα της συγκεκριμενης τηλεορασης. Σε σχεση με την samsung le37m86b "φαινεται" υποδεεστερη, αν σκεφθεις οτι εχει καλυτερη φωτεινοτητα (550), και καλυτερη αντιθεση (8000:1). Οπως βλεπεις λεω φαινεται γιατι δεν εχω ιδεα. Και κατι αλλο που με ανησυχει ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα να αναγραφονται τα hertz.

ριξε μια ματια και σε αυτο Toshiba 37 WLT 68 P οπου με 1300 ευρα γινετε δικο σου. Ειναι ενα αρκετα καλο allround μοντελο στα 100ΗΖ και 3 HDMI .

Η ΧD1E και η WLT68 ειναι πολυ καλες αλλα αν ο φιλος εχει χωρο για 40αρα θα του προτεινα να παρει την πιο μεγαλη καθως οπως λενε και οι πιο παλιοι το μεγεθος μετραει...:award:

Η Toshiba wlt68pe δεν υπαρχει στις 40 ιντσες. μετα παμε στις 42 η οποια ειναι too much για μενα. Και τωρα τα δυσκολα, 37wlt68pe με 3 dhmi, 100 hz, hd ready η sharp 37xde1e με 2 hdmi, 50 hz, full hd? Ποια απο τις δυο θα αποδιδει καλυτερα? Περισσοτερα hz h μεγαλυτερη αναλυση? Η samsung le37m86b στα ποσα hz ειναι? οσο περισσοτερα διαβαζω στο forum τοσο περισσοτερα ερωτηματα προκυπτουν....

Εγω απ τις 2 θα επαιρνα τη φθηνοτερη που ειναι και 100σταρα ,αν ηταν να ανεβω στα 1600+ θα πηγαινα για την ακατανομαστη .......... που ειναι και 40ρα και 100σταρα .

Παντως απο οτι καταλαβαινω, διορθωστε με αν κανω λαθος, τα 100 hz θα πρεπει πλεον να θεωρουνται απαραιτητα, σε αντιθεση με την αναλυση των full hd τηλεορασεων η οποια δεν ειναι και τοσο αναγκαια τουλαχιστον για μερικα χρονια ακομα.

Το λεω αυτο γιατι βλεπω οτι ολοι οι κατασκευαστες, ο ενας μετα τον αλλο, λανσαρουν τηλεορασεις lcd στα 100 hz με αναλυση στα 1366*768.

θεωρω λοιπον οτι η τηλεοραση που θα παρω θα ειναι στα 100hz. καθως κοιτουσα την sharp lc37xd1e που μου προτειναν ειδα οτι υπαρχει και lc37rd2e η οποια ειναι 100 hz αλλα εχει χαμηλοτερη αναλυση απο την αλλη. Τι γινεται τωρα?

Κι ενα σχολιο. Βλεπω οτι η ακατανομαστη εχει μεγαλο fun club σε αυτο το forum.... και χωρις να την εχει δοκιμασει κανεις ακομα..... μυστηριο...:chinscratch:

Εγώ είμαι υπέρμαχος του HD Ready 100Hz αρκεί να θέλεις τηλοπτικό σήμα και dvd.Για βιντεοπαιχνίδια νομίζω πως μια full hd σιγά σιγά είναι απαραίτητη!

Εγώ είμαι υπέρμαχος του HD Ready 100Hz αρκεί να θέλεις τηλοπτικό σήμα και dvd.Για βιντεοπαιχνίδια νομίζω πως μια full hd σιγά σιγά είναι απαραίτητη!

Οπως εχουμε ξαναπει:

Tηλεοπτικα καναλια , DVD -> HD Ready
PS3 , XBOX , ΒluRay , HD-DVD -> Full HD

Full HD και 100Hz μαζί!!(Η καινούργια Sony KDL-X3000)!!Έρχεται φθινόπωρο!!

Αν δεν ενδιαφέρει τόσο το Full HD παραθέτω ένα review από την νέα

Sharp Aquos LC37RD2E με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και 100Hz. Να θυμίσω

ότι η μικρή αδελφούλα της στο test του Hi-Tech Ιουνίου είχε την υψηλότερη

βαθμολογία στην ποιότητα εικόνας μαζί με άλλες δύο (9.3)

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030218,49290639,00.htm

Στην Ελλάδα τιμές 1660-1890 Ευρώ

Αν δεν ενδιαφέρει τόσο το Full HD παραθέτω ένα review από την νέα

Sharp Aquos LC37RD2E με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και 100Hz.

Πολυ καλη τηλεοραση αλλα η τιμη της πλησιαζει (εως ξεπερναει) την 40D3000 που ειναι και 3" μεγαλυτερη.

Παντος η βαθμολογια της στο μεσο ορο ητανε με 8ρακι σκετο .

Παντος η βαθμολογια της στο μεσο ορο ητανε με 8ρακι σκετο .

Συμφωνώ, αλλά το ότι δεν της δίνουν παραπάνω σχετίζεται όχι με την εικόνα, που είναι κορυφαία αλλά με την ευκολία των συνδέσεων όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

...the only real criticism we can level at it is that it has slightly odd video inputs, which might make hooking up your games consoles a little harder than other sets.

Πολυ καλη τηλεοραση αλλα η τιμη της πλησιαζει (εως ξεπερναει) την 40D3000 που ειναι και 3" μεγαλυτερη.

Περιμένω πως και πως πότε θα βγει test στις 37άνω ίντσες που να περιέχει και την D3000 για να αποφασίσω με τι θα αλλάξω την crt από Αύγουστο... Πάντως η νέα Sharp είναι σίγουρα υποψήφια

Συμφωνώ, αλλά το ότι δεν της δίνουν παραπάνω σχετίζεται όχι με την εικόνα, που είναι κορυφαία αλλά με την ευκολία των συνδέσεων όπως χαρακτηριστικά αναφέρει

Αυτο και ο ηχος που δεν ειναι πολυ δυνατος (μαλλον ειναι μικρα τα ενσωματωμενα ηχεια λογ design) ειναι τα μονα αρνητικα.

Ουσιαστικά οι αντίπαλοι είναι τρείς.Η Sony KDL-40D3000 η Sharp LC-37RD2 και η καινούργια σειρά Z της Toshiba.

Eεεε αφου θα φτασεις στον αυγουστο περιμενε κατι τις και τις νεες Ζ εκτος αν θες απολκειστικα 100ΗΖ χωρις full hdmi.
Την ακατανομαστη την περιμενουν πολλοι και εχει βαλει αρκετο κοσμο στο stand by....... ακομα και μενα :AFADF0: