- 4 November 2015
- 47
αφου συνδεσα τον yamaha rx-a1050 και τα monitor audio silver 6 ανοιγω το ενσχυτη και ενταση δεν εχω καθολου. στα 3/4 η ενταση και δεν λενε να δυναμωσουν. τι να φταει ρε παιδια?
Να γίνω ποιο συγκεκριμένος, μπήκα στα setup speakers και στο menual setup ορισα το level των μπροστά αντί για +10 db στα +6db να μην έχω πολύ παραμορφωση. Από εκεί και πέρα σε ραδιόφωνο σε music enhancer 2 chΔεν μας λες όμως στα πόσα db στο ρυθμιστικό είσαι ικανοποιημένος από την ένταση που ακούς. Είναι σημαντικό για να καταλάβουμε τι γίνεται!
Ξέχασα πριν. 'Οντως τα Silver εχουν 4 μπόρνες και γέφυρα. Φρόντισε να είναι καλά σφιγμένες όλες οι μπόρνες!
Αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω και εγώ πόσο να ρυμισω αν δεν βγάζει ένταση ότι και να κανείς δεν θα ανεβεί. Μάλλον θα πάω γρήγορα για τελικό από ότι καταλαβαίνω. Σκέφτομαι βέβαια και τα καλώδια ήχου μήπως τα αλλάξω και πάρω λίγο ένταση αλλά και πάλι!!!!!!Φίλτατε ο ενισχυτής σου είναι λίγος για τα ηχεία σου. Τον γονατίζουν εύκολα. Δεν έχεις πρόβλημα να πας σε γιατρό. Απο τα spec φαίνεται.... 165w one channel driven, 10% THD...
Frag,για τα δυο μπροστινά αναφέρει 2χ110 0.06 THD,δεν είναι άσχημα.
Με 90db ευαισθησία στα ηχεία του είναι μια χαρά.
Αρκεί να μην το παρακάνει.
Αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω και εγώ πόσο να ρυμισω αν δεν βγάζει ένταση ότι και να κανείς δεν θα ανεβεί. Μάλλον θα πάω γρήγορα για τελικό από ότι καταλαβαίνω. Σκέφτομαι βέβαια και τα καλώδια ήχου μήπως τα αλλάξω και πάρω λίγο ένταση αλλά και πάλι!!!!!!
Δε κουραζω τίποτα σηζυτηση κάνουμε. Σίγουρα δεν θα βιαστω για τελικό δεν μου περισσεύουν άλλωστε λίγο απογοητευμένος είμαι γιατί αν το γνώριζα εξ αρχής θα έδινα τα ίδια λεφτά σε δικαναλο κάτι παραπάνω θα περνά.Maximum Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) (JEITA) 170W διαβάζω, στην καλύτερη να έχει 90W κάθε κανάλι και αυτό όχι συνεχόμενα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και καλώδια να αλλάξεις , ένταση δεν θα πάρεις. Ο ενισχυτής είναι μικρός μην το κουράζεις.... Και μην βιαστείς για τον τελικό . Κάτσε κανα εξάμηνο όπως είσαι και μετά
Δε κουραζω τίποτα σηζυτηση κάνουμε. Σίγουρα δεν θα βιαστω για τελικό δεν μου περισσεύουν άλλωστε λίγο απογοητευμένος είμαι γιατί αν το γνώριζα εξ αρχής θα έδινα τα ίδια λεφτά σε δικαναλο κάτι παραπάνω θα περνά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.