καταρχήν χαιρετίσματα σε αυτόν που μπήκε στο κόπο να κάνει τους υπολογισμούς επι της υπόθεσης
δεύτερον, το διάγραμμα που ανέβασες (ή σου είπε άλλος να ανεβάσεις) είναι από άλλο ηχείο του 2003Δλδ έλεος. Απάτη τεκμηρίωση με στοιχεία άλλου ηχείου, όταν η ίδια εταιρεία δίνει προτεινόμενο ενισχυτή άνω των 60Watt!!!
τρίτον, το ηχείο δεν κατάπιε τίποτα. Ούτε προστασίες μπήκαν μπροστά ούτε τίποτα. Ο φίλος μας είχε πρόβλημα με το ρυθμιστικό καθώς δεν ήταν γνώστης του τρόπου λειτουργίας του.
τέταρτον, είναι αγνωστο πόση ισχύ παραδίδει ο Yamaha στην ευρύτερη περιοχή χαμηλότερης αντίστασης και μεγαλύτερης φάσης... και προφανώς στα 6Οhm αυτή είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στα 8Οhm...
πέμπτον, πες σε αυτόν που σου υπαγορεύει να βρει μια απαντηση και για την άλλη ματσόλα περί αναλογίας 1:1 τελικού /πρε και ακόμα ψάχνει να βρει τέτοιο πράγμα ο ενδιαφερόμενος.
YΓ Και άλλη φορά ρε συ, κόβε τα "β" στην αντιγραφή... καρφώνεσαι...![]()
Απο αερολογίες καλά πάς. Το ότι οι υπολογισμοί αναφέρονται στο συγκεκριμένο παράδειγμα και μόνο και ότι προτρέπω να βάλει ο ενδιαφερόμενος τις δικές του τιμές από τον ενισχυτή και το ηχείο ούτε που το διάβασες....
Επίσης το ότι έχεις απορρίψει συλλήβδην νόμους φυσικής που αναφέρονται στην βιβλιογραφία χωρίς αντεπιχείρημα μαθηματικό σε ενα τεχνικό/τεχνολογικό φόρουμ , κάτι λέει για το ρετιρέ της άγνοιάς σου.
Αλήθεια, εσύ έβαλες τα νούμερα κάτω να δείς τί γίνεται? Φυσικά και όχι και έρχεσαι και αμολάς ότι σου κατέβει επειδή έτυχε να έχεις τρείς ενισχυτές yamaha με ηχεία που ούτε καν προσεγγίζουν αυτά που έχει ο ενδιαφερόμενος εδώ.
Κάνε μια επανάληψη στα μαθηματικά πρώτης Λυκείου, καλό θα σου κάνει, πρίν βάλεις άλους να μετακινούν σαλόνια και πολυθρόνες .....
Πάντως και τα τεχνικά του αλλά και οι προτεινόμενοι ενισχυτές από κατόχους (το πιο σημαντικό ) δείχνουν ηχείο εύκολο και βολικό.
Όλοι μα όλοι αναφέρονται στην ποιότητα της ενίσχυσης και όχι στην ισχύ.Οι προτάσεις αφορούν συνήθως ενισχυτικά 2χ50-2χ80.
Από ότι έχει βγει από την κουβέντα πάντως,το πρόβλημα του φίλου είναι μάλλον ψυχολογικό κι αφορά την θέση του ποτ.
Πράγμα που επιβεβαιώνουν και οι κάτοχοι.
Πάντως,ακόμα και οι δικάναλοι Yamaha-αν κρίνω από τον μικρό που ήμουν κάτοχος αλλά και μεγάλα μοντέλα που έχω ακούσει σε φίλους- θέλουν αρκετό τσίμπημα στο ποτ για να αρχίσουν να ακούγονται.
Το τζάκι σταμάτησε να ειναι λειτουργικό παίδες την ημέρα που πήρα τα ηχεια. Κοιτούσε λάθος μεριά για τα μάτια του κόσμου το άναβα. Ενοχλεί ετσι ανοιχτό. Μου ειναι δύσκολο να το πείραξω είμαι στο νοίκι. Το σκαμπό περνει πόδι άνετα ,τα ηχεια έρχονται πιο μπροστα επιςης. Να τα ανοίξω κι άλλο δεν ξέρω αν θα βοηθήσει γιατι θα κολλήσω. Αυτά μπορω μόνο.Λειτουργικό είναι, έχει και στάχτη και εργαλεία και αντιπυρικό χαλάκι μπροστά.
Δεν είναι μούφα σαν το δικό μου.
Θείο δύσκολο ε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.