Βοήθεια σε ρυθμίσεις laptop-κάρτας ήχου...

η creative προφανώς είναι usb ?

βασικά βλέπεις στο control panel αν βλέπει αυτήν πριν ξεκινήσεις ο,τιδήποτε.
Γιατί μπορεί ακόμα να βλέπει την κάρτα του φουτζίτσου. Μου το έχει κάνει και μένα.
Αφού ξεπεράσεις αυτό, τότε την επιλέγεις ως output στο foobar.

Γιά δες αν ισχύουν αυτά...

Ναι usb...

Ισχύουν... την βλέπει ως default όταν την συνδέσω.
Οταν όμως ενεργοποιώ το asio στο foobar με την creative δεν έχω ήχο...
Οταν επιλέξω την creative χωρις το asio παίζει...

Ναι usb...

Ισχύουν... την βλέπει ως default όταν την συνδέσω.
Οταν όμως ενεργοποιώ το asio στο foobar με την creative δεν έχω ήχο...
Οταν επιλέξω την creative χωρις το asio παίζει...

είσαι σίγουρος ότι περιγράφεις σωστά το device ?

Τι να σου πω δεν ξέρω...

Αν έκανα κάτι λάθος δεν θα μπορούσα να παίξω ουτε με την on-board κάρτα έτσι δεν είναι;;

ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις θα είναι ίδιες.
Ιδίως όταν έχουν πολυκάναλη έξοδο και έχουν να κανονίσουν τόσες εξόδους.

Πχ και στο δικό μου φουτζίτσου όταν παίζω με την δική του κάρτα αν δεν απενεργοποιήσω το bass management δεν παίζει το ένα κανάλι.

Παράξενα πράγματα.
Πάντως μέχρι στιγμής την πιό απροβλημάτιστη λειτουργία είχα με την ονμπορντ του φουτζίτσου και φυσικά άσιο.

Γνώμη μου, άκου γιά λίγο καιρό έτσι ώστε να συνηθίσεις τις τζαναμπετιές του φούμπαρ και σιγά σιγά θα βρείς τρόπο να στρώσεις και την άλλη.

όσο γιά το ριπ είναι τοσο απλό όσο το 123

ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις θα είναι ίδιες.
Ιδίως όταν έχουν πολυκάναλη έξοδο και έχουν να κανονίσουν τόσες εξόδους.

Πχ και στο δικό μου φουτζίτσου όταν παίζω με την δική του κάρτα αν δεν απενεργοποιήσω το bass management δεν παίζει το ένα κανάλι.

Παράξενα πράγματα.
Πάντως μέχρι στιγμής την πιό απροβλημάτιστη λειτουργία είχα με την ονμπορντ του φουτζίτσου και φυσικά άσιο.

Γνώμη μου, άκου γιά λίγο καιρό έτσι ώστε να συνηθίσεις τις τζαναμπετιές του φούμπαρ και σιγά σιγά θα βρείς τρόπο να στρώσεις και την άλλη.

όσο γιά το ριπ είναι τοσο απλό όσο το 123

OK αυτό θα κάνω όταν παίζω flac θα συνδέω στην on-board τα ηχεία!!!

Τώρα σε σχέση με το ripstation το έκανα launch με το τέλος της εγκατάστασης και μόλις ριπαρα άλλο ένα cd... αλλά πάλι όταν το έκλεισα και πάω να το ξανανοίξω βγάζει "Unable to enable Autorun"....

E ρε γμτ... κολήματα...
Μηπως φταίνε τα Wιndous 7;;;;

εγώ δουλεύω σιγουρα πράματα....χπ

πήρες το άλλο λινκ που σου έδωσα?

εγώ δουλεύω σιγουρα πράματα....χπ

πήρες το άλλο λινκ που σου έδωσα?

Ναι... απεγκατέστησα το πρώτο και εγκατέστησα απο την αρχή απο το λινκ που μου εστειλες... αλλά πάλι το ίδιο κάνει!!!

γράφει τίποτα γιά συμβατότητα με 7 ?

Εχω ριπάρει και 100 δίσκους στη σειρά χωρίς να πει κιχ...

http://ripfactory.helpserve.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=70

Τελικά έπρεπε να γίνει αυτό:
"If you are tyring to run our software on Vista and get an "Unable to enable autorun" mesage, you have to turn off the User Account Control (UAC) as the proram requires access to a registry key to determine autoinsert status. To do this go to, control panel --> user accounts --> and uncheck the turn on user account control box. This will require a reboot, after which the software will be fully functional."

Τώρα ανοίγει..... :) :) :)

Έχει αρκετά αναλυτικό ήχο, υστερεί νομίζω στην έκταση του χαμηλού(πολύ σφιχτό).
Είναι συμβατή με vista οπότε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα με τα 7.

Λέτε να την χτυπήσω;;;;

Υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα συμβατότητας με τα Windows 7;;;

η gyrocom είναι λίγο πιό ακριβή.
Πάντως από εκεί πήρα κι εγώ, και είναι ταχύτατοι...

To wasapi δεν έχει configuration;; Απλά το επιλέγεις ως έξοδο;;
Πάντως δουλεύει με την Creative... αλλά δεν μπορώ να πω οτι ακούω κάποια διαφορά όταν είναι ενεργό ή όχι!

Με την Realtek (on-board) νομίζω οτι το asio παίζει πιο καλά!!

Το ρυθμιστικό της έντασης των windows δεν θα έπρεπε να βγαίνει off και στις δυο περιπτώσεις;; Στο asio βγαίνει ενω στο wasapi οχι...

Α, και κάτι ακόμα...

Τι παίζει με τα ρυθμιστικά στο configuration του asio;;; Εστω θεωρητικά ποιές θα πρέπει να είναι οι σωστές ρυθμίσεις;;;
Latency canpensation....????
Allow Pull Mode (WaveRT)...???.... κλπ

To wasapi δεν έχει configuration;; Απλά το επιλέγεις ως έξοδο;;
Πάντως δουλεύει με την Creative... αλλά δεν μπορώ να πω οτι ακούω κάποια διαφορά όταν είναι ενεργό ή όχι!

Με την Realtek (on-board) νομίζω οτι το asio παίζει πιο καλά!!

Το ρυθμιστικό της έντασης των windows δεν θα έπρεπε να βγαίνει off και στις δυο περιπτώσεις;; Στο asio βγαίνει ενω στο wasapi οχι...

κανονικά έπρεπε να βγαίνουν off αλλά....