Βοήθεια σε ρυθμίσεις laptop-κάρτας ήχου...

Α, και κάτι ακόμα...

Τι παίζει με τα ρυθμιστικά στο configuration του asio;;; Εστω θεωρητικά ποιές θα πρέπει να είναι οι σωστές ρυθμίσεις;;;
Latency canpensation....????
Allow Pull Mode (WaveRT)...???.... κλπ

αυτά μη, τζιζ...

ό,τι πείραξα, έγινε της ..τουτ...

κανονικά έπρεπε να βγαίνουν off αλλά....
Τι εννοεις? Εγω παιζω με prodigy cube και windows 7 και foobar με wasapi αλλα το ρυθμιστικο των windows δεν βγαινει off. Κατι δεν παει καλα?

Re: Απάντηση: Βοήθεια σε ρυθμίσεις laptop-κάρτας ήχου...

Αφού δεν φεύγουν τα ρυθμιστικά των Windows, έχεις πρόβλημα και πρέπει να το κοιταξεις.
Το ρυθμιστικο του ηχου των windows 7 μου εμφανιζει : spdif(usb).Το εχω στο 100%. Τι αλλο μπορω να κανω? Η prodigy αναγνωριστικε αυτοματα και στις συσκευες αναπαραγωγης την γραφει σαν SPDIF Interface prodigy cube 24/96 usb ηχος γενικης χρησης. Καμια ιδεα? Η ετσι πρεπει να ειναι?

Αφού βάλεις το wasapi plugin, επιλέγεις σαν output device to WASAPI:Soundcard αντί του σκέτου Soundcard, κλείνεις και ξανα-ανοίγεις το foobar και τότε αυτό ελέγχει πλήρως την κάρτα ήχου. Με αυτό τον τρόπο εγώ τουλάχιστον (με άλλη κάρτα σε άλλο pc) παίρνω καλύτερο ήχο.
Φυσικά και επέλεξε την καλύτερη επιλογή βάση των δικών σου δοκιμών. Απλά, σε vista & win7 θεωρητικά με το wasapi έχεις το καλύτερο «μονοπάτι» ήχου.

Re: Απάντηση: Βοήθεια σε ρυθμίσεις laptop-κάρτας ήχου...

Αφού δεν φεύγουν τα ρυθμιστικά των Windows, έχεις πρόβλημα και πρέπει να το κοιταξεις.

Καλά "πρόβλημα" έχουμε όλοι μας.... το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας το "κοιτάξει".....-bye--bye-

Εγώ δουλεύω xp.
Μόνο με asio απενεργοποιείται η ένταση των windows.
Οι ήχοι του συστήματος όμως περνάνε.

Τώρα μου ήρθε....
Λέτε η creative να μην βγάζει ήχο με το asio επειδή την έχω συνδεδεμένη στο laptop μέσω μιας βάσης ψήξης που έχω και λειτουργει και ως hub;;;

Μόλις επιστρέψω σπίτι θα τσεκάρω....

Τώρα μου ήρθε....
Λέτε η creative να μην βγάζει ήχο με το asio επειδή την έχω συνδεδεμένη στο laptop μέσω μιας βάσης ψήξης που έχω και λειτουργει και ως hub;;;

Μόλις επιστρέψω σπίτι θα τσεκάρω....

αυτό είναι κάτι που δεν το είπαμε...

Γενικά καλό είναι να συνδέονται με usb που παίρνουν άμεσα από το bus....
Επίσης πρόσεξε, αν σου κάνει κόλπα, δώσε ένα φορτίο ακόμα, πχ δίσκο, σε ΑΛΛΟ usb port...

αυτό είναι κάτι που δεν το είπαμε...

Γενικά καλό είναι να συνδέονται με usb που παίρνουν άμεσα από το bus....
Επίσης πρόσεξε, αν σου κάνει κόλπα, δώσε ένα φορτίο ακόμα, πχ δίσκο, σε ΑΛΛΟ usb port...

Οχι ρε γμτ... πάλι δεν παίζει!!!!!
Τα παίρνωωωωωωωωωωω..............

Λέω να δοκιμάσω και το winamp!
Στα plug-ins όμως δεν βλέπω να έχει asio4all... δεν υπάρχει για το winamp;;;
Βασικά θέλω να δω αν, και πως, θα παίξει η Creative με το asio4all... και λέω μήπως με το winamp παίξει τελικά

οχι... 1η φορά το ακούω...

Απο ο,τι βλέπω όμως έχει μόνο asio (όχι 4all) ως addon... δεν ξέρω αν η creative που έχω θα το υποστηρίζει...

Last edited:
6 περίπου

Με ταχυδρομείο έρχεται ναι;;
Πρέπει να φυγω εκτος Αθηνας αμμεσα και δεν θα είμαι εδω να το παραλλάβω... ρωταω για να παω στο ταχυδρομειο να συνεννοηθω τι μπορει να γινει...

θα έρθει ειδοποιητήριο.
Το κουτί είναι μεγάλο δεν μπαίνει σε γραμματοκιβώτιο

Εμένα πάντως μου την έφερε κανονικά στο σπίτι η ταχυδρόμος χωρίς ειδοποιητήριο η παραπάνω χρέωση.