κι εγω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Νίκο (Vetnik) για το ταξίδι που έκανε να έρθει σπίτι μου, τη προθυμία στις μετρήσεις και τις γνώσεις που μετέφερε που βοηθάνε ανθρώπους σαν κι εμένα να χαρούμε περισσότερο τον ήχο που μας αρέσει.
Πολλές φορές συγκριτικές μετρήσεις και ακούσματα από ειδικούς δεν είναι πάντα ακουστές στο αυτί μου, μάλλον λόγω εκπαίδευσης αλλά και εμπειριών. Το θέμα με το χώρο και τον ήχο του υπήρχε στο παρελθόν αλλά είχε περισσότερο να κάνει με το ματσάρισμα των συσκευών παρά με τον χώρο καθεαυτό. Με την έλευση του Unico, όλα έγιναν πολύ καλύτερα, ο ήχος μαλάκωσε, γέμισε χαμηλά και ταίριαξε στα ακούσματα και μουσικές επιλογές μου, Jazz, Lounge, Εντεχνο
Οι χθεσινές δοκιμές και κάποιες πρόχειρες λύσης ακύρωσης της βιτρίνας (με μεγάλα μαξιλάρια) που βρίσκεται πίσω από το χώρο ακρόασης έφεραν διαφορές ακουστές, ακόμα και σε μένα. Η σύγκλιση των ηχείων προς τη θέση ακρόασης έφερε επίσης διαφορές στον ήχο, τέτοια μάλιστα που ίσως να πειραματιστώ μόνο με αυτή - αλήθεια, για όποιον ξέρει, ποια είναι η επιθυμητή γωνία πρόσπτωσης των Chario ως προς τον ακροατή?
Οι πειραματισμοί θα συνεχιστούν αλλά με μεγαλύτερη ανοχή και προσήλωση στην ακρόαση και στην ευχαρίστηση της, παρά στον ήχο και στις όποιες ιδιομορφίες του
Ευχαριστώ και πάλι το γιατρό (της μουσικής) και το Νικο (Dalanik) που πάντα βοηθάει με την μεγαλύτερη εμπειρία από μένα στο να διακρίνει τις ευκαιρίες βελτίωσης. Παντελή, έχεις γράψει ήδη 1 απουσία