Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα θέματα του ήχου... θα ήθελα να αναβαθμίσω την υπάρχουσα κατάσταση στο σπίτι όσο αφορά το θέμα του ήχου. Παλιότερα είχα ενισχυτή a/v της kenwood αλλά όταν άλλαξα τηλεόραση και το hdmi μπήκε στην καθημερινότητά μας, ο ενισχυτής σχεδόν αχρηστεύτηκε και ο σετ των ηχείων αποθηκεύτηκε. Αυτή τη στιγμή έχω ένα home cinema της samsung το οποίο πήρα πακετάκι με την TV. Ο ήχος ειδικά για ακρόαση μουσικής είναι τρισάθλιος παρόλο που ήταν από τις ακριβές σειρές της. Το μόνο που με εξυπηρετεί που είναι η συνδεσιμότητα του bluetooth και το dlna που με έχει βολέψει πολύ!
Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι ανάμεσα στους δύο ενισχυτές Pioneer vsx-830 ή YAMAHA RX-V479 για να μπορέσω να αξιοποιήσω και τα ποιοτικά παλιότερα ηχεία μου για να μπορέσω να απολαύσω και λίγη μουσικούλα.... Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που να έχει μια πιο ειδική ματιά πριν προβώ σε κάποια αγορά. Με ενδιαφέρουν τα multimedia χαρακτηριστικά τους όπως το bluetooth, dlna.... Επίσης, αν στην ίδια κατηγορία τιμής υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Απλά θα ήθελα η αγορά μου να έχει μια προοπτική....
Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι ανάμεσα στους δύο ενισχυτές Pioneer vsx-830 ή YAMAHA RX-V479 για να μπορέσω να αξιοποιήσω και τα ποιοτικά παλιότερα ηχεία μου για να μπορέσω να απολαύσω και λίγη μουσικούλα.... Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που να έχει μια πιο ειδική ματιά πριν προβώ σε κάποια αγορά. Με ενδιαφέρουν τα multimedia χαρακτηριστικά τους όπως το bluetooth, dlna.... Επίσης, αν στην ίδια κατηγορία τιμής υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Απλά θα ήθελα η αγορά μου να έχει μια προοπτική....