Γεια σας παιδια...ειμαι ψιλοασχετος με τα πιατα και τα δορυφορικα γενικα...εχο ενα πιατο 80αρι στον Hotbird (13.0 E)Θελω ομως να το συντονισο και να πιανο τον Eutelsat στις 10,0Ε...Θελω αμεσα μια βοη8εια !!!!
please!!!
please!!!
Έχω ξοδέψει αρκετές ώρες τον τελευταίο μήνα στην ταράτσα και έκανα αρκετές δοκιμές. Ο eutelsat w2a είναι ζόρικος. Για σίγουρα αποτελέσματα θα πρότεινα 90άρι κάτοπτρο κεντραρισμένο (ειδικά αν ενδιαφέρουν τα feeds). Όπως δοκίμασες με παράκεντρη λήψη, δε λαμβάνεται.Θέλω να ρωτήσω και εγώ σχετικά με τον 10. Γίνεται λήψη παράκεντρα? Δοκίμασα με κέντρο τους 28.2 και με τους 19.2 αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποιο κανάλι του. Βρήκα λιγάκι δύσκολα τον 9 και δεν πιάνω πολλές συχνότητες αλλά υπάρχει 20-40% ποιότητα σήματος. Περιοχή Αττίκη, 1μέτρο πιάτο.
Έχω ξοδέψει αρκετές ώρες τον τελευταίο μήνα στην ταράτσα και έκανα αρκετές δοκιμές. Ο eutelsat w2a είναι ζόρικος. Για σίγουρα αποτελέσματα θα πρότεινα 90άρι κάτοπτρο κεντραρισμένο (ειδικά αν ενδιαφέρουν τα feeds). Όπως δοκίμασες με παράκεντρη λήψη, δε λαμβάνεται.
Ο φίλος μας δοκίμασε με κέντρο astra 2 και astra 1. Σε αυτή την παράκεντρη λήψη αναφερόμουν. Πάντως δεν τα πολυέχω σε "υπόληψη" τα monoblock (μιλώντας για Ελλάδα πάντα) αλλά με κέντρο τον w2a ίσως κάτι γίνεται.λαμβανεται παρακεντρα με αυτο http://www.europesat.gr/index.php?act=viewProd&productId=242
με κατοπτρο 80-85 cm μπορει να λαβει 13-16 ,16-19 , 13-10
δοκιμασμενο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.