Eδω και 3 ωρες, οταν προσπαθω να εγκαταστησω τους καινουριους drivers της ΑΤΙ, το control center παυει να ανοιγει!!!!!!!!
Ειχα εγκαταστησει το driver pack που ειχε η καρτα (gecube 2600xt) και ειχα τα εξης Version:
Display Driver 8.241.0.0 28/9/2007
CCC 2007.0606.2231
Μου εβγαζε ομως ενα μυν. οταν εμπαινα στa vista που ελεγε:
The catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.Please update your ATI graphics driver or menable your Ati adapter using....................
Το υπολοιπο δεν προλαβα να το δω.
Κατεβαζω το καινουριο driver pack και οταν το εγκαθιστω και κανω reboot, δεν μου εμφανιζει το control panel. Στο windows task manager δεινει οτι τρεχει η εφαρμογη ccc.exe αλλα δεν την βλεπω.
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Ειχα εγκαταστησει το driver pack που ειχε η καρτα (gecube 2600xt) και ειχα τα εξης Version:
Display Driver 8.241.0.0 28/9/2007
CCC 2007.0606.2231
Μου εβγαζε ομως ενα μυν. οταν εμπαινα στa vista που ελεγε:
The catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.Please update your ATI graphics driver or menable your Ati adapter using....................
Το υπολοιπο δεν προλαβα να το δω.
Κατεβαζω το καινουριο driver pack και οταν το εγκαθιστω και κανω reboot, δεν μου εμφανιζει το control panel. Στο windows task manager δεινει οτι τρεχει η εφαρμογη ccc.exe αλλα δεν την βλεπω.
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Last edited: