Bοηθεια!!!!!!!!!!!!

bros400pgm

AVClub Enthusiast
Eδω και 3 ωρες, οταν προσπαθω να εγκαταστησω τους καινουριους drivers της ΑΤΙ, το control center παυει να ανοιγει!!!!!!!!
Ειχα εγκαταστησει το driver pack που ειχε η καρτα (gecube 2600xt) και ειχα τα εξης Version:

Display Driver 8.241.0.0 28/9/2007
CCC 2007.0606.2231

Μου εβγαζε ομως ενα μυν. οταν εμπαινα στa vista που ελεγε:
The catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.Please update your ATI graphics driver or menable your Ati adapter using....................
Το υπολοιπο δεν προλαβα να το δω.

Κατεβαζω το καινουριο driver pack και οταν το εγκαθιστω και κανω reboot, δεν μου εμφανιζει το control panel. Στο windows task manager δεινει οτι τρεχει η εφαρμογη ccc.exe αλλα δεν την βλεπω.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Last edited:
Θα ξαναβάλεις το cd Που έχεις με την έκδοση του ccc που έχεις και θα τρέξεις το setup. Θα σου πει τι θέλεις να κάνεις repair, unistall και κάτι άλλο, εσύ επιλέγεις uninstall και βγάζεις την έκδοση που έχεις και βάζεις αυτήν που έχουν οι drivers που κατέβασες...

Εmilot, το μην βγαινει βαζοντας σε "καθαρα" vista τους drivers που εχει το cd. Αυτο ειναι το κουφο: λεει πως δεν συμφωνουν το ενα με το αλλο, απο το ιδιο driver pack!!!!!!!!!!

Στρατο, αυτο που καταλαβαινω, ειναι οτι τρεχει το ccc.exe, αλλα χρειαζεται το net framework 2.0, το οποιο ομως ειναι ηδη εγκατεστημενο. Θα δοκιμασω να βαλω ολα τα Optional kαι επανερχομαι.

Εαν καποιος μπορει να με βοηθησει μεσω τηλεφωνου θα το εκτιμουσα παρα πολυ, γιατι εχω φαει χθες 5 ωρες, και βλεπω και σημερα να συμβαινει το ιδιο.

Ελυσα το προβλημα στα xp, αλλα στα vista δεν ανοιγει καθολου τωρα. Κανει να φορτωσει, αλλα δεν ανοιγει. Λες και δεν υπαρχει το net framework.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Re: Απάντηση: Bοηθεια!!!!!!!!!!!!

Ελυσα το προβλημα στα xp, αλλα στα vista δεν ανοιγει καθολου τωρα. Κανει να φορτωσει, αλλα δεν ανοιγει. Λες και δεν υπαρχει το net framework.

Εχει κανεις καμια ιδεα?
sta xp to provlima itane sto net framework ,sta vista den prpei na exis provlima.sta ultimate den exo .
exo tin 2400HD xt.

Tελικα λυθηκε και στα Vista το προβλημα. Απεγκατεστησα οτι σχετιζοταν με ΑΤΙ και ξαναεβαλα τους drivers.

Δυστυχως ομως παρατηρω καποιες οριζοντιες λευκες γραμμες να εμφανιζονται και να εξαφανιζονται!!!!!!!! Αυτο συμβαινει σε οτι εξοδο και να δωσω, ειτε dvi ειτε vga μεσω ανταπτορα, ειτε με component.

Εκτος αυτου το Power DVD κρασαρει εντελως!!!

Κατεβασα το καινουριο Patch που ζηταει, αλλα εκει δεν παιζει καν την ταινια (μιλαμε για hd-dvd μονο) και μετα απο λιγο κρασαρει.

Εντωμεταξυ, παρατηρησα οτι το VPU recover κανει την εμφανιση του συχνα.

Η καρτα ειναι μια GECUBE 2600XT.

Γνωριζει κανεις κατι?
Μου φαινεται αδιανοητο να συμβαινουν ολα αυτα, και να ειναι θεμα drivers.
Ειχα βαλει τους παρακατω drivers, σε καθαρες εγκαταστασεις windows.
ΑΤΙ 7,2
ΑΤΙ 7,8
ΑΤΙ 7,10
Και τους drivers που δινει η gecube απο την ιστοσελιδα της αλλα και απο το cd της.

Καθε βοηθεια ευπροδεκτη