teachertza
New member
- 16 October 2007
- 94
κάνεις λάθος...ο κόσμος πλέον ακούει απο κινητά τηλέφωνα(απο το μεγαφωνάκι τους)Κανένας τρόπος να ακούς μουσική δεν είναι κακός. Κάθε τι έχει τα συν και τα πλην. Δεν πρέπει όμως να είμαστε ισοπεδοτικοί. Οι περισσότεροι ακούν όπως λές γιατί κανείς δεν τους εχει βάλει να ακούσουν SACD, αρχε'ια υψηλής ανάλυσης ή ένα καλό βυνήλιο. Εχω προσψπικό παράδειγμα που είχε τις ίδιες αντιλήψεις μς σένα μέχρι που τον έφερα στο σπίτι και άκουσε πολυκαναλικό SACD και του πέσαν τα σαγόνια...
δέν πάει όπως το λές.ο άνθρωπος είναι πολύ περίεργο όν.ας πάρω ένα παράδειγμα.
ο πατέρας μου έχει χαι έντ σύστημα με κρέλ,βινύλιο και b&w 800d.έτσι μεγάλωσα.με πολλά βινύλια.
εγώ ασχολήθηκα με αυτό και έχω ένα χάι φάι σύστημα(φτηνό).το χειρότερο που μπορώ να ακούσω είναι απο το αυτοκίνητο.είμαι παρ όλ αυτά ευχαριστημένος με το σύστημα που διαθέτω.βέβαια καθημερινά ακούω και απο του πατέρα, με συγκριτικά δίσκων-hd, εκτελέσεων κ.τ.λ.
η αδερφή μου απο την άλλη ακούει ΜΟΝΟ απο το pc.απο τα ηχειάκια του λάπτοπ για την ακρίβεια.στο ίδιο σπίτι μεγαλώσαμε.
έτσι που λές.είναι και το πόσο σε ελκύει κάτι.γενικά αν πάρω έναν και του βάλω να ακούσει θα τρελαθεί οκ...αλλα δέν θα το συνεχίσει στην καθημερινότητα του.
Για να μήν είμαι οφ τόπικ....
οι καλλιτέχνες ζούνε απο τις συναυλίες.όχι απο τα cd.