analog-jimaras
AVClub Addicted Member
- 16 February 2012
- 2,607
Σχεδόν κολλητό στο ηχείο είναι, πατάει στο πάτωμα, αλλά τι σημασία έχει;Tο τροφοδοτικό του dps ειναι κοντά σε κανένα ηχείο?
Μπράβω blugosi χαράς το κουράγιο σου,εκεί συνέχισε μην το βάζεις κάτω,αν και οφείλω να ομολογήσω ότι τα έχεις σχεδόν κοιτάξει όλα,με προβληματίζει και εμένα αυτό το θέμα το τι μπωρεί να είναι αυτό που σου δημιουργεί το βόμβο.
Μιχάλη ευχαριστώ για την ιδέα, τα έχω κάνει αυτά. Μπαλαντέζα από το διαμέρισμα του από κάτω, μπαλαντέζα από την πρίζα των κοινοχρήστων στο ισόγειο, μπαλαντέζα από τη διπλανή πολυκατοικία. Οι δοκιμές γίνονται με τα ακουστικά επάνω στον προενισχυτή , για να μην ανάβω τον τελικό μου που λόγω μετασχηματιστών εκπέμπει σίγουρα ΕΜ γύρω γύρω.... Δοκίμασε λοιπόν τον προενισχυτή phono σε άλλες πρίζες, σε άλλες θέσεις του σπιτιού και εν συνεχεία, αν είναι εφικτό, σε άλλα διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας.
Για ευκολία, διότι δε γίνεται να κουβαλάς παντού ένα σύστημα, χρησιμοποίησε ένα ζευγάρι ακόυστικά με ενισχυτή ακουστικών, αν έχεις.
...
Λοιπόν, τα μηχανήματα είναι ΟΚ. Τα κουβάλησα όλα μαζί στο μαγαζί από όπου πήρα το phono stage και δεν υπάρχει βόμβος. Μόνο το κλασσικό και αναμενόμενο φύσημα.
Μάλλον κάτι έχει γίνει με την ηλεκτρολογική εγκατάσταση στο σπίτι μου. Θα φέρω ηλεκτρολόγο να δει τον πίνακα και βλέπουμε....
Πόσα χρόνια την έχεις την Zyx; Έχεις δοκμάσει να παίξεις με άλλη κεφαλή; Mήπως τα έχει παίξει; Σε ρωτάω γιατί αυτό το φαινόμενο μου έχει τύχει (να αλλάξω την κεφαλή και τσούπ όλα τα κακά να εξαφανιστούν ως δια μαγείας!..) ο βόμβος μπορεί να είναι στοιχείο οτι η zyx σου ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί..
Μπορεί είπα αλλα αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Πηρες και το πικαπ σου;
Αν οχι και η Zyx εχει μεταλικο body δοκιμασε να την απομονωσεις απο το κελυφος του βραχιωνα προσωρινα να δεις αν σταματα το προβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.