Bond 007 - Quantum Of Solace

Η ταινία δε μου άρεσε καθόλου... Είχα όμως την ευκαιρία να το δω σε ψηφιακή προβολή (ODEON STARCITY - ΑΙΘΟΥΣΑ 6 - Dolby Digital Cinema, προβολέας Kinoton DCP70 με αναμορφικό φακό). Η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη. Ειδικά στην αρχική σεκάνς της καταδίωξης πολλοί στην αίθουσα αναφώνησαν... Πιστεύω όμως ότι σε σχέση με το φιλμ έχανε λίγο στις σκοτεινές σκηνές, αλλά κέρδιζε σίγουρα σε οξύτητα και στις φωτεινές σκηνές...

Απάντηση: Re: Bond 007 - Quantum Of Solace

Η ταινία δε μου άρεσε καθόλου... Είχα όμως την ευκαιρία να το δω σε ψηφιακή προβολή (ODEON STARCITY - ΑΙΘΟΥΣΑ 6 - Dolby Digital Cinema, προβολέας Kinoton DCP70 με αναμορφικό φακό). Η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη. Ειδικά στην αρχική σεκάνς της καταδίωξης πολλοί στην αίθουσα αναφώνησαν... Πιστεύω όμως ότι σε σχέση με το φιλμ έχανε λίγο στις σκοτεινές σκηνές, αλλά κέρδιζε σίγουρα σε οξύτητα και στις φωτεινές σκηνές...

Αν δεν κανω λαθος, ο φιλος Paul εχει καποια σχεση με τα Odeon οποτε ισως μπορει να βοηθησει για μια ομαδικη προβολη της ταινιας για το Avclub!
Τι λες, ειναι εφικτο;

BTW, το τελευταίο Hitech είχε σχετικό αφιέρωμα (digital / 3d cinema στην Ελλάδα).

ΥΓ Είμαι σίγουρος ότι ο Paul δεν θα αντισταθεί στην ''ευγενική πίεση'' του φίλου μου Τάκη :p

φιλε paul η οποιος αλλος,ξερει κανεις αν υπαρχει ψηφιακος στο Μαρουσι????
to STARCITY στη Συγγρου μου πεφτει ολιγον μακρια καθοτι κατοικος ΒΠ.....

Απάντηση: Re: Bond 007 - Quantum Of Solace

Αν δεν κανω λαθος, ο φιλος Paul εχει καποια σχεση με τα Odeon οποτε ισως μπορει να βοηθησει για μια ομαδικη προβολη της ταινιας για το Avclub!
Τι λες, ειναι εφικτο;

ΜΕΣΑ!!!! :a0210:

φιλε paul η οποιος αλλος,ξερει κανεις αν υπαρχει ψηφιακος στο Μαρουσι????
to STARCITY στη Συγγρου μου πεφτει ολιγον μακρια καθοτι κατοικος ΒΠ.....

Και στο Mall λέει ότι το παίζει σε μια ψηφιακή αίθουσα. Δυστυχώς δεν είχε θέσεις εκεί και έτσι θα το δω παραδοσιακά:grandpa:

Το ειδα σε ψηφιακη στο village στο Ρεντη...

Καλή ταινία χειροτερη απο την προηγουμενη αλλα εχω μια απορια... Η Aston Martin που εμφανιζεται και στο τρέιλερ.... Που είναι?????????????????

Το ειδα σε ψηφιακη στο village στο Ρεντη...

Καλή ταινία χειροτερη απο την προηγουμενη αλλα εχω μια απορια... Η Aston Martin που εμφανιζεται και στο τρέιλερ.... Που είναι?????????????????

Στο ξεκίνημα της ταινίας, στη σκηνή καταδίωξης πριν τους τίτλους έναρξης.

Και εγώ την είδα και δε μου άρεσε και εμένα.Δεν είναι o James που ξέραμε.Το αυτόκίνητο το έδειξε λίγο στην αρχή.Εντάξει είχε δράση και πολλά ακροβατικά αλλά δεν ήτανε ο gadgetακιας που ξέραμε...

πολύ πολύ καλή ταινία James Bond!

Λείπουν βέβαια τα κλισέ "ohh James" και οι ειρωνικές ατάκες τύπου "smoking will kill you" όταν σκοτώνει τους κακούς, αλλά δεν πάυει να είναι εργάρα.

Στο ξεκίνημα της ταινίας, στη σκηνή καταδίωξης πριν τους τίτλους έναρξης.

AAAAA το εχασα αυτο το μερος... μπηκα στην αιθουσα μολις τελειωναν οι τιτλοι στην αρχη...

9,5 ... και εχασα την αμαξαρα.....

Καλή ταινία, αλλά χειρότερη από την προηγούμενη, με αρκετά (για μένα) σεναριακά κενά. Επίησς βαρέθηκα να περιμένω και 3η συνέχεια μπας και ολοκληρωθεί το παζλ! Τηλεοπτική σειρά έγινε! Μου έλειψαν τα γκάτζετ.

Ασχετο: Πηρα κανεις χαμπαρι τον απιθανο μεταφραστη, που επεμενε να μεταφραζει το ονομα της Vesper στο ...η Εσπερινος??!!!!:D
Mα ειναι δυνατον να εχουν βαλει μεταφραστη που δεν εχει δει την προηγουμενη ταινια;;;
Και καλα να το μεταφρασει αυτολεξεί: Ας το εβαζε η Πούλια και οχι ο Εσπερινος!
Και τον Bond ας τον μεταφραζε ως ο κ. Ομόλογος ή ο κ. Δεσμος! :p
Ελεος....

Last edited:
Ασχετο: Πηρα κανεις χαμπαρι τον απιθανο μεταφραστη, που επεμενε να μεταφραζει το ονομα της Vesper στο ...η Εσπερινος??!!!!:D
Mα ειναι δυνατον να εχουν βαλει μεταφραστη που δεν εχει δει την προηγουμενη ταινια;;;
Και καλα να το μεταφρασει αυτολεξεί: Ας το εβαζε η Πούλια και οχι ο Εσπερινος!
Και τον Bond ας τον μεταφραζε ως ο κ. Ομόλογος ή ο κ. Δεσμος! :p
Ελεος....

Εσπερινός βρε, όχι Αυγερινός!!!

Απαράδεκτο βέβαια! Να μην υπάρχει συνέπεια με την προηγούμενη μετάφραση! όπως επίσης και η ποιότητα των υποτίτλων. Με πήγε 10-15 χρόνια πριν, να μην μπορώ σε άσπρο φόντο να διαβάσω τι λέει (μήπως μεγάλωσα;)

Edit: Το διόρθωσες βλέπω!!!