Μήπως ήρθε ο καιρό να δούμε και τον πρώτο μαύρο James Bond;:afro::twoguns:
Όχι, άμα ήθελες ας μην συμφωνούσες...
Άντε γιατί μας τάπρηξες με το "The Fall"![]()
(ODEON STARCITY - ΑΙΘΟΥΣΑ 6 - Dolby Digital Cinema, προβολέας Kinoton DCP70 με αναμορφικό φακό)
Η ταινία δε μου άρεσε καθόλου... Είχα όμως την ευκαιρία να το δω σε ψηφιακή προβολή (ODEON STARCITY - ΑΙΘΟΥΣΑ 6 - Dolby Digital Cinema, προβολέας Kinoton DCP70 με αναμορφικό φακό). Η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη. Ειδικά στην αρχική σεκάνς της καταδίωξης πολλοί στην αίθουσα αναφώνησαν... Πιστεύω όμως ότι σε σχέση με το φιλμ έχανε λίγο στις σκοτεινές σκηνές, αλλά κέρδιζε σίγουρα σε οξύτητα και στις φωτεινές σκηνές...
Η ταινία δε μου άρεσε καθόλου... Είχα όμως την ευκαιρία να το δω σε ψηφιακή προβολή (ODEON STARCITY - ΑΙΘΟΥΣΑ 6 - Dolby Digital Cinema, προβολέας Kinoton DCP70 με αναμορφικό φακό). Η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη. Ειδικά στην αρχική σεκάνς της καταδίωξης πολλοί στην αίθουσα αναφώνησαν... Πιστεύω όμως ότι σε σχέση με το φιλμ έχανε λίγο στις σκοτεινές σκηνές, αλλά κέρδιζε σίγουρα σε οξύτητα και στις φωτεινές σκηνές...
Αν δεν κανω λαθος, ο φιλος Paul εχει καποια σχεση με τα Odeon οποτε ισως μπορει να βοηθησει για μια ομαδικη προβολη της ταινιας για το Avclub!
Τι λες, ειναι εφικτο;
φιλε paul η οποιος αλλος,ξερει κανεις αν υπαρχει ψηφιακος στο Μαρουσι????
to STARCITY στη Συγγρου μου πεφτει ολιγον μακρια καθοτι κατοικος ΒΠ.....
Το ειδα σε ψηφιακη στο village στο Ρεντη...
Καλή ταινία χειροτερη απο την προηγουμενη αλλα εχω μια απορια... Η Aston Martin που εμφανιζεται και στο τρέιλερ.... Που είναι?????????????????
Στο ξεκίνημα της ταινίας, στη σκηνή καταδίωξης πριν τους τίτλους έναρξης.
Ασχετο: Πηρα κανεις χαμπαρι τον απιθανο μεταφραστη, που επεμενε να μεταφραζει το ονομα της Vesper στο ...η Εσπερινος??!!!!
Mα ειναι δυνατον να εχουν βαλει μεταφραστη που δεν εχει δει την προηγουμενη ταινια;;;
Και καλα να το μεταφρασει αυτολεξεί: Ας το εβαζε η Πούλια και οχι ο Εσπερινος!
Και τον Bond ας τον μεταφραζε ως ο κ. Ομόλογος ή ο κ. Δεσμος!
Ελεος....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.