analyze_it
AVClub Addicted Member
- 15 July 2008
- 1,798
Στο´σημείο 2.29 για παράδειγμα, φαίνονται κάτι τεράστια μαύρα ηχεία πάνω από τα 800B&W.
Ξέρετε ποια είναι ?
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τα 200αρια ATC?
Έτσι νομίζω κι εγώ.....
Καλημέρα Μιχάλη :ernaehrung004:
Kαλημέρα από Ρωσσία!![]()
Στο´σημείο 2.29 για παράδειγμα, φαίνονται κάτι τεράστια μαύρα ηχεία πάνω από τα 800B&W.
Ξέρετε ποια είναι ?
Αγαπητέ kostisgva θα ήθελα να σε παρακαλέσω- αν είναι εφικτό, μιας και
βλέπω πως είσαι στο εξωτερικό και πιθανόν να μην έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο- να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.Τα greeklish είναι λίγο κουραστικά....
Σαν ευτυχής κάτοχος ενός ζεύγους Β&W N802 οδηγούμενο από ένα άλλο ζεύγος (bridged) Bryston 4BSST-C series,θα σου έλεγα ότι το αποτέλεσμα είναι απλά super.
Εχθες το βραδυ, εκαψα τα tweeter και στα 2 ηχεια. Ακουγα μουσικη και ανεβασα τον ηχο του Anthem D2v στο +8db ισως και στο τερμα, οι (bridged) Bryston 4BSST-C series εκαναν clipping και πανε τα διαμαντια.......
Link to the story σε αλλο φορουμ σελιδα 308 και 309(in English)
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=20761399#post20761399
Ελπιζω η εγγυηση να μου τα καλυψει........
Kαλά σε τι εντάσεις άκουγες ρε φίλε? Κρίμα, όπως λέει και ο Γιάννης - δύσκολο- αλλά μία προσπάθεια αξίζει!
πιθανοτατα κατα τον ελεγχο βρεθηκαν καποια προβληματα-δεν ειναι απαραιτητα κακο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.