Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Αγαπητέ kostisgva θα ήθελα να σε παρακαλέσω- αν είναι εφικτό, μιας και
βλέπω πως είσαι στο εξωτερικό και πιθανόν να μην έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο- να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.Τα greeklish είναι λίγο κουραστικά....

Καταλαβαινω και συμφωνω. Θα προσπαθησω, δεν εχω Ελληνικο πληκτρολογιο οποτε γραφω στα τυφλα......

Σαν ευτυχής κάτοχος ενός ζεύγους Β&W N802 οδηγούμενο από ένα άλλο ζεύγος (bridged) Bryston 4BSST-C series,θα σου έλεγα ότι το αποτέλεσμα είναι απλά super.

Εχθες το βραδυ, εκαψα τα tweeter και στα 2 ηχεια. Ακουγα μουσικη και ανεβασα τον ηχο του Anthem D2v στο +8db ισως και στο τερμα, οι (bridged) Bryston 4BSST-C series εκαναν clipping και πανε τα διαμαντια.......

Link to the story σε αλλο φορουμ σελιδα 308 και 309(in English)

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=20761399#post20761399

Ελπιζω η εγγυηση να μου τα καλυψει........

Εχθες το βραδυ, εκαψα τα tweeter και στα 2 ηχεια. Ακουγα μουσικη και ανεβασα τον ηχο του Anthem D2v στο +8db ισως και στο τερμα, οι (bridged) Bryston 4BSST-C series εκαναν clipping και πανε τα διαμαντια.......

Link to the story σε αλλο φορουμ σελιδα 308 και 309(in English)

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=20761399#post20761399

Ελπιζω η εγγυηση να μου τα καλυψει........

Δυστυχως νομιζω οτι η εγγυηση δεν τα καλυπτει λογο κακης χρησης. Βεβαια ποτε δεν ξερεις οποτε δεν χανεις και τιποτα να ρωτησεις.

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Kαλά σε τι εντάσεις άκουγες ρε φίλε? Κρίμα, όπως λέει και ο Γιάννης - δύσκολο- αλλά μία προσπάθεια αξίζει!

Αστο καλυτερα...... Οπως δεν υπηρχε το παραμικρο distortion ολο και το ανεβαζα.......

θα δοκιμασω και θα ενημερωσω.

καλησπέρα μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι συμβαινει εδω με το 805d στην φωτο κατω δεξια...

1zw2rn4.jpg

Οπως βλεπεις οτι ειναι στη διαρκεια μονταρισματος και πιθανον να κανανε καποιες δοκιμες με αλλες μοναδες.Οι ασπρες ταινιες που εχουν ολα τα ηχεια προφανως κατι υποδηλωνουν,σιγουρα καποια στιγμη θα μαθουμε αν προκειται να αλλαξουν μοναδες