Η επιστροφή του ασώτου....επαρχιώτη με τα θηρία...
Καλά όλα όσα λέτε αλλά δυστυχώς δύσκολα πείθεται κάποιος έμπορος από την Αθήνα που φυσικά είναι δύσκολο να έχει στοκ με τα ενισχυτικά που ψάχνουμε να τα φορτώσει σε ένα πλοίο η μεταφορική για την Κρήτη για να δοκιμάσει κάποιος τρελοΚρητικός το σύστημα του στο χώρο του και να αποφασίσει...
Έτσι λοιπόν αφού είδα και απόειδα αποφάσισα μια μέρα να δοκιμάσω μια λύση εκ των έσω....Λέω δεν συνδέω εκείνον τον Sunfire 7401 που φορτώνει το home cinema μου (την ιδέα μου έδωσε πρόταση συνφορουμίτη που προσφέρθηκε να μου πουλήσει τελικό home cinema) με τα δύο εγγλεζάκια να δούμε τι θα γίνει...
Pro ένα Weiss DAC Ολλανδού γείτονα και πάμε....
Bingo φίλοι μου ....με διενίσχυση ταϊστηκαν με καμμιά 800αρα βατ το καθένα και άρχισαν να κελαϊδουν!!! Μέχρι και η συμβία που ακούει δυνατά μπήκε και νόμισε ότι είχα αγοράσει ενισχυτή...Και να σκεφτείτε ότι τις γιορτές στο Λονδίνο δεν ακούσαμε ιδιαίτερα καλύτερο ήχο και ακούσαμε πιστέψτε με κάμποσους τελικούς στην κατηγορία 3.000-5000 στερλίνες
Pass Labs και Plinius αυτοί που μας άρεσαν περισσότερο και - η έκπληξη- δύο μονο-τελικοί McIntosh που όσοι είχατε καταδικάσει τα ...αμερικανάκια αν ακούγατε πως έπαιξαν θα ψάχνατε χώρο να κρυφτείτε...
Πίσω όμως στην Κρήτη...Δυστυχώς το Weiss επέστρεψε στον κάτοχο του, όμως πια η αναζήτηση γίνεται με μεγαλύτερη άνεση χρόνου αφού τουλάχιστον έχουμε κάτι να σπρώχνει τα θηρία...Τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνουν πιο ...άνετοι σε αποστολές στην επαρχία οι Έλληνες αντιπρόσωποι. Πάντως ο Sunfire βγάζει έναν ήχο που μοιάζει αρκετά λαμπάτος και ζεστός προς ευχάριστη έκπληξη όλων μας. Είπα ότι ίσως είναι η ιδέα μου αλλά με ένα ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο διάβασα πολλά σχόλια από την άλλη όχθη του Ατλαντικού που πάνω κάτω συμφωνούν....
Και είναι και πιο δυνατός από πολλούς άλλους που μου προτάθηκαν...Και τα γκάζια σύντροφοι δεν κρύβονται...Να δείτε πως ρουφούσαν τα watt στις ακροάσεις μου στην Ινγκλετέρα...για πλάκα εξαφάνιζαν κάθε μηχανάκι γύρω η κάτω από 200W