Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

γιατι ρε καπτεν? τι τοπολογια πρεπει να εχει ο ενισχυτης του φιλου συζηταμε.
μονο μαρκες δηλαδησ?

Καλύτερα μάρκες Νικόλα..Να ξέρει πάνω κάτω που να κινηθεί για ακροάσεις...Καλές μεν οι διαφορετικές τοπολογίες
και καλά κάνετε και τις κουβεντιάζετε, αλλά φοβάμαι μην τον μπερδέψουμε το φίλο μας με τόσες πληροφορίες..

οκ,καταλαβα.
να πα να ακουσει τα bel cantο και krell.
θα εχει αποψη πλεον για δυο μεγαλες κατηγοριες/τοπολογιες.
μετα με βαση τι ακουσε θα τα πουμε...

Στo review των κανουργιων 802 diamond, η αξιολογηση τους εγινε οδηγουμενα απο hegel.
http://www.inner-magazines.com/news/160/63/B-W-802-Diamond/

Δεν ξερω αν διακρινω σωστα, αλλα εχω την εντυπωση οτι προκειται για τον H4A

Γιωργο, σε τι κατασταση αναζητησης εισαι ? Δεν πιστευω να τα παρατησες :ears:

Το έχω γράψει απ την αρχή Ντίνο, όταν είχα τα 802 D, άλλαξα (μετά από 2 χρόνια) τον Krell 700 με τον Hegel Η4.

Nαι, το διαβασα Δημητρη αυτο που εγραψες στην αρχη.
Προς επιρρωση του δικου σου το ανεφερα.

Υγ, ο H4A, ειναι ο διαδοχος του Η4 ? Επιγραμματικα μπας και γνωριζεις τις διαφορες των δυο ?

Τι εγινε βρε Γιωργο ?
Που εισαι μπλοκαρισμενος ?

Αμα σας πω οτι εγω ειμαι αναμεσα σε ASR emitter 2 και Hegel P4/H4, και σε αναμονη προσφορας classe CA2300, και electrocompaniet AW 400, προς τα που θα με σπρωχνατε ? :D

Οι δύο πρώτες επιλογές είναι καλύτερες αν αντέχει η τσέπη σου.
Από εκεί και πέρα οι γιατροί συστήνουν "κατ' οίκον ακρόαση"...

+1

Και ποιός δεν την έχει πατήσει και έκλαιγε μετά; Μέγα λάθος να αγοράζεις από την οθόνη του υπολογιστή.

Βεβαια δεν ειναι παντα ετσι. Υπαρχουν και μηχανηματα που δενουν μεταξυ τους και οταν καποιος το γνωριζει αυτο τοτε τα αγοραζει πακετο. Εννοειται ομως οτι το σωστο ειναι παντα να προηγειται ακροαση για καθε ενδεχομενο.

Κοιτα και τον Bladellius Thor mkii απλα εκπληκτικος!
Στα 3000 ευρω που κοστολογειται δεν νομιζω οτι εχει αντιπαλο και πιστευω οτι ουτε στα διπλα χρηματα δεν εχει αντιπαλο.

Η επιστροφή του ασώτου....επαρχιώτη με τα θηρία...

Καλά όλα όσα λέτε αλλά δυστυχώς δύσκολα πείθεται κάποιος έμπορος από την Αθήνα που φυσικά είναι δύσκολο να έχει στοκ με τα ενισχυτικά που ψάχνουμε να τα φορτώσει σε ένα πλοίο η μεταφορική για την Κρήτη για να δοκιμάσει κάποιος τρελοΚρητικός το σύστημα του στο χώρο του και να αποφασίσει...

Έτσι λοιπόν αφού είδα και απόειδα αποφάσισα μια μέρα να δοκιμάσω μια λύση εκ των έσω....Λέω δεν συνδέω εκείνον τον Sunfire 7401 που φορτώνει το home cinema μου (την ιδέα μου έδωσε πρόταση συνφορουμίτη που προσφέρθηκε να μου πουλήσει τελικό home cinema) με τα δύο εγγλεζάκια να δούμε τι θα γίνει...
Pro ένα Weiss DAC Ολλανδού γείτονα και πάμε....

Bingo φίλοι μου ....με διενίσχυση ταϊστηκαν με καμμιά 800αρα βατ το καθένα και άρχισαν να κελαϊδουν!!! Μέχρι και η συμβία που ακούει δυνατά μπήκε και νόμισε ότι είχα αγοράσει ενισχυτή...Και να σκεφτείτε ότι τις γιορτές στο Λονδίνο δεν ακούσαμε ιδιαίτερα καλύτερο ήχο και ακούσαμε πιστέψτε με κάμποσους τελικούς στην κατηγορία 3.000-5000 στερλίνες

Pass Labs και Plinius αυτοί που μας άρεσαν περισσότερο και - η έκπληξη- δύο μονο-τελικοί McIntosh που όσοι είχατε καταδικάσει τα ...αμερικανάκια αν ακούγατε πως έπαιξαν θα ψάχνατε χώρο να κρυφτείτε...

Πίσω όμως στην Κρήτη...Δυστυχώς το Weiss επέστρεψε στον κάτοχο του, όμως πια η αναζήτηση γίνεται με μεγαλύτερη άνεση χρόνου αφού τουλάχιστον έχουμε κάτι να σπρώχνει τα θηρία...Τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνουν πιο ...άνετοι σε αποστολές στην επαρχία οι Έλληνες αντιπρόσωποι. Πάντως ο Sunfire βγάζει έναν ήχο που μοιάζει αρκετά λαμπάτος και ζεστός προς ευχάριστη έκπληξη όλων μας. Είπα ότι ίσως είναι η ιδέα μου αλλά με ένα ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο διάβασα πολλά σχόλια από την άλλη όχθη του Ατλαντικού που πάνω κάτω συμφωνούν....
Και είναι και πιο δυνατός από πολλούς άλλους που μου προτάθηκαν...Και τα γκάζια σύντροφοι δεν κρύβονται...Να δείτε πως ρουφούσαν τα watt στις ακροάσεις μου στην Ινγκλετέρα...για πλάκα εξαφάνιζαν κάθε μηχανάκι γύρω η κάτω από 200W

Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν σου έστειλε ντέμο.
Πιθανότατα η οικονομική κρίση έχει αλλάξει κάποια δεδομένα που ξέραμε παλιά.
Δυστυχώς με το ηχείο που διάλεξες η ζωή αρχίζει στα 300watt και τα watt αυτά πρέπει να είναι καλά γιατί το ηχείο είναι αποκαλυπτικό.
Ο Sunfire που δοκίμασες γκάζια είχε αλλά ανάλυση και μουσικότητα δεν μπορεί να είχε όσο ένας Pass Labs.
Μια πιθανή λύση μπορεί να είναι να αφήσεις τα Sunfire να οδηγούν τα χαμηλά και τα υψηλά να τα οδηγείς με ένα Pass Labs 2χ200watt .
Και μέχρι να πάρεις το ακριβό Weiss πάρε ένα φτηνό ντάκ πχ το Wolfson να κάνεις τις ακροάσεις σου και μετά το πουλάς.

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 802D ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Η επιστροφή του ασώτου....επαρχιώτη με τα θηρία...

Καλά όλα όσα λέτε αλλά δυστυχώς δύσκολα πείθεται κάποιος έμπορος από την Αθήνα που φυσικά είναι δύσκολο να έχει στοκ με τα ενισχυτικά που ψάχνουμε να τα φορτώσει σε ένα πλοίο η μεταφορική για την Κρήτη για να δοκιμάσει κάποιος τρελοΚρητικός το σύστημα του στο χώρο του και να αποφασίσει...

Έτσι λοιπόν αφού είδα και απόειδα αποφάσισα μια μέρα να δοκιμάσω μια λύση εκ των έσω....Λέω δεν συνδέω εκείνον τον Sunfire 7401 που φορτώνει το home cinema μου (την ιδέα μου έδωσε πρόταση συνφορουμίτη που προσφέρθηκε να μου πουλήσει τελικό home cinema) με τα δύο εγγλεζάκια να δούμε τι θα γίνει...
Pro ένα Weiss DAC Ολλανδού γείτονα και πάμε....

Bingo φίλοι μου ....με διενίσχυση ταϊστηκαν με καμμιά 800αρα βατ το καθένα και άρχισαν να κελαϊδουν!!! Μέχρι και η συμβία που ακούει δυνατά μπήκε και νόμισε ότι είχα αγοράσει ενισχυτή...Και να σκεφτείτε ότι τις γιορτές στο Λονδίνο δεν ακούσαμε ιδιαίτερα καλύτερο ήχο και ακούσαμε πιστέψτε με κάμποσους τελικούς στην κατηγορία 3.000-5000 στερλίνες

Pass Labs και Plinius αυτοί που μας άρεσαν περισσότερο και - η έκπληξη- δύο μονο-τελικοί McIntosh που όσοι είχατε καταδικάσει τα ...αμερικανάκια αν ακούγατε πως έπαιξαν θα ψάχνατε χώρο να κρυφτείτε...

Πίσω όμως στην Κρήτη...Δυστυχώς το Weiss επέστρεψε στον κάτοχο του, όμως πια η αναζήτηση γίνεται με μεγαλύτερη άνεση χρόνου αφού τουλάχιστον έχουμε κάτι να σπρώχνει τα θηρία...Τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνουν πιο ...άνετοι σε αποστολές στην επαρχία οι Έλληνες αντιπρόσωποι. Πάντως ο Sunfire βγάζει έναν ήχο που μοιάζει αρκετά λαμπάτος και ζεστός προς ευχάριστη έκπληξη όλων μας. Είπα ότι ίσως είναι η ιδέα μου αλλά με ένα ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο διάβασα πολλά σχόλια από την άλλη όχθη του Ατλαντικού που πάνω κάτω συμφωνούν....
Και είναι και πιο δυνατός από πολλούς άλλους που μου προτάθηκαν...Και τα γκάζια σύντροφοι δεν κρύβονται...Να δείτε πως ρουφούσαν τα watt στις ακροάσεις μου στην Ινγκλετέρα...για πλάκα εξαφάνιζαν κάθε μηχανάκι γύρω η κάτω από 200W

Γιώργο το (demo μας) Antelope Zodiac+ όποτε θες κανονίζουμε κι αλλάζει τον αέρα του με φρέσκο Κρητικό.......