Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Status
Not open for further replies.
παρε τους classe pro+τελικο δοκιμασμενη λυση και θα κελαιδισουν, ο 2200 υπαρχει γυρω γυρω αν το ψαξεις και ελαφρως μτχ η και demo ακομη,παιζει απο 2500 εως 3500 και εχεις τα γκαζια να αγορασεις στο μελλον και τα πιο μεγαλα b&w αν στην δωσει ο δικαναλος ηχος περισσοτερο

Καλημερα ,πρεπει οπωσδηποτε να κοιταξεις το θεμα των βασεων,ειτε καινουργιες -ειτε μεταχειρισμενες.Ειναι αναγκαια η τοποθετηση των 805 πανω σ αυτες

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 805 Diamond In My Home

Καλημερα ,πρεπει οπωσδηποτε να κοιταξεις το θεμα των βασεων,ειτε καινουργιες -ειτε μεταχειρισμενες.Ειναι αναγκαια η τοποθετηση των 805 πανω σ αυτες

Συμφωνώ...Και όχι μόνο βάσεις.Τα 805 όσο και να δείχνεις ότι τα λατρεύεις, στην ουσία
δεν τα έχεις ακούσει να παίζουν!..Στριμωγμένα κοντά στους πίσω τοίχους
πάνω σε ένα γραφείο που δονείται και συντονίζεται σχεδόν σε όλες τις συχνότητες
το σίγουρο είναι πως δεν ξέρεις πως παίζουν στην πραγματικότητα..

Κάνε ότι καλύτερο μπορείς, σε ότι έχει να κάνει
με τον χώρο και την τοποθέτηση τους και θα ανταμοιφθείς!

Συμφωνώ...Και όχι μόνο βάσεις.Τα 805 όσο και να δείχνεις ότι τα λατρεύεις, στην ουσία
δεν τα έχεις ακούσει να παίζουν!..Στριμωγμένα κοντά στους πίσω τοίχους
πάνω σε ένα γραφείο που δονείται και συντονίζεται σχεδόν σε όλες τις συχνότητες
το σίγουρο είναι πως δεν ξέρεις πως παίζουν στην πραγματικότητα..

Κάνε ότι καλύτερο μπορείς, σε ότι έχει να κάνει
με τον χώρο και την τοποθέτηση τους και θα ανταμοιφθείς!

+1000

Συμφωνω και γω απολυτα με την τοποθετηση του Μαγγελανου......μιας και εχω ασχοληθει με την B&W πιστεψε με φιλε μου το ηχειο σου και τις αρετες του δεν το εχεις ακουσει ακομα......παιξε με την στηριξη του και δεν θα χασεις !!!!
Εκει να δεις τι παει να πει χαμηλο τονικα ισοροπημενο και ανοιγμα εικονας και stage....θα εκπλαγεις φιλε μου!!

Αν για οποιοδηποτε λογο δεν μπορεις να βαλεις αμεσα βασεις,βαλε απο κατω απο τα ηχεια φελιζολ 5-6 εκατοστα και σκεπασε το με καποιο υφασμα για μην φαινεται ασχημα.Τουλαχιστον θα γλυτωσεις κατα ενα μερος απο την μεταφορα κραδασμων μεσω του τραπεζιου.Ειναι λυση μηδαμινου κοστους και ευκολη

6gwqq8.jpg

Οι νεες φωτο επιβεβαιωνουν την αναγκη χρησης αποσβεστικου κατω απο τα ηχεια.Περα απ αυτο η τοποποθετηση του υπολογιστη διπλα στο ηχειο ,περα το οπτικο αποτελεσμα [υποκειμενικο]εχει αρνητικες συνεπειες στη ομαλη διασπορα του ηχου απο το ηχειο που βρισκεται διπλα.

Last edited:
Δεν άλλαξες κάτι!...Στην ίδια θέση είναι πάλι!

Οσο ωραίες φωτογραφίες και να βγάλεις, αν δεν κάνεις
σοβαρές επεμβάσεις( αν γίνονται φυσικά) καλύτερα δεν
πρόκειται να τα ακούσεις...

Καποτε πριν χρονια ακουγα και εγω τα 805[λογω συνθηκων] σχεδον κολλημενα στο πισω τοιχο ,οπως εσυ,σε διαβεβαιω οτι δεν εχει καμμια απολυτως σχεση αυτο που ακουω σημερα [χωρις παλι ιδανικη τοποθετηση-αλλα σαφως καλλιτερη] με αυτο που ακουγα τοτε

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η Επιστήμη Πίσω από τα Διαμάντια

Δεν μπορείς να τραβήξεις το γραφείο (ή να του αλλάξεις προσανατολισμό) ωστε να μπουν ψηλές βάσεις απο μπροστά; Επίσης το pc πρέπει να φυγει.
Πάντως τα ηχεία ακόμα έχουν να σου δώσουν πολλάααα..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η Επιστήμη Πίσω από τα Διαμάντια

Διαμαντι, και διαμαντια, και ξαναμανα διαμαντια και μπλα μπλε, μουμπλε-μουμπλε, και π. μπλε.

Οσο ειμαι εγω αστροναυτης, αλλο τοσο ειναι και αυτα "διαμαντια" Μας τα εχουν πρηξει με τα "διαμαντια" τους

Υυ. Καμια μομφη για την ποιοτητα και την αξια των ηχειων. Αλλα καλο το marketing, αλλα μεχρι ενος σημειου .... :sheep:

Status
Not open for further replies.