supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
εμένα πάντως το cl μου αναπαύεται υπομονετικά δίπλα στο ζώο και μιά στις τόσες το αντικαθιστά επάξια θα έλεγα...
Ελπίζω αυτό που θα πετάξεις μετά να είναι το CL.![]()
Ερωτήσεις:
1) Το "ζέσταμα" αφορά τα τροφοδοτικά, την κύρια πλακέτα ή και τα δυο;
2) Τα dip switches πως τα έχετε βάλει (κυρίως για το DPLL);
3) Το κάνει με όλες τις πηγές;
4) Την καλωδιοταινία την μικρύνατε;
Όποιος ξέρει (εσύ ή ο Βασίλης) ας απαντήσει για να βγάλουμε άκρη.
Eμένα πάντως 1,5 χρόνο τώρα, άντε στα πρώτα 10 λεπτά να μου κάνει κάνα 2-3 στιγμιαίες διακοπες και μετά παίζει απροβλημάτιστα...υπερβολικό μου φαίνεται τόσο πολύ....μήπως κάτι δεν πάει καλά?
Το τί καντήλι έπεσε δεν φαντάζεστε.......:argue: Αφου στην αρχή ζεστάθηκε σαν σόμπα στην συνέχεια το πράγμα έστρωσε και τελικά έπαιξε απροβλημάτιστα. Πότε έγινε αυτό???? Μετά από δύο ώρες ! ! !:tdown:
Ο αχλάδας λέει ότι το dac θέλει τον χρόνο του μέχρι να ζεσταθεί και να έρθουν τα ρεύματα εντός ορίων αλλά αυτό παραπάει......:bang:
ΥΓ : Εσείς δεν θέλατε "αναλογικό ήχο" ? ? Αυτό είναι το dac που ψάχνετε!!!![]()
Kαι το δικό μου στο τρίωρο έρχεται ο λογαριασμός, αλλά υπάρχουν ανοιχτά θέματα με το κουτί και τα βύσματα.
Δείχνει πάντως πρόβλημα γείωσης αφού ανοιγοκλείνοντας συγκεκριμένο διακόπτη (φως) επίσης ξεκλειδώνει!
1) O αχλάδας που το ξαναδιάβασα το manual δεν το συγκεκριμενοποιεί, αν και αν διαβάσεις προσεκτικά αναφέρεται στα ρεύματα του ψηφιακού σταδίου
2) Οπως είναι by default. Δεν έχει πειραχτεί τίποτα
4) Οχι
:violent-smiley-030:Ξεκινάμε τα κουσούρια...... Κουσούρι νο1. Το dac για να παίξει θέλει χρόνο...........χρόνο για να ζεσταθεί! Είναι χειρότερο και απο λαμπάτο ενισχυτή :slapface: και εξηγούμαι : Το είχα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου από την Τρίτη βράδυ μέχρι Τετάρτη βράδυ. Την Τετάρτη το βάλαμε στην πρίζα για να παίξει αφού περιμέναμε κανα τέταρτο να ζεσταθεί.
Αμ δε που έπαιξε........... :furious3: τσίκι τσίκι, κομπιάσματα, ξεκλειδώματα.:rifle:
Το τί καντήλι έπεσε δεν φαντάζεστε.......:argue: Αφου στην αρχή ζεστάθηκε σαν σόμπα στην συνέχεια το πράγμα έστρωσε και τελικά έπαιξε απροβλημάτιστα. Πότε έγινε αυτό???? Μετά από δύο ώρες ! ! !:tdown:
Ο αχλάδας λέει ότι το dac θέλει τον χρόνο του μέχρι να ζεσταθεί και να έρθουν τα ρεύματα εντός ορίων αλλά αυτό παραπάει......:bang:
ΥΓ : Εσείς δεν θέλατε "αναλογικό ήχο" ? ? Αυτό είναι το dac που ψάχνετε!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.