Βουβάλια μέρος 3ο

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

βρε συ φράγκ ,,, ασε να ρθει ,,, βάλτο σε χαρτοκούτι ,,, αστο να γράψει ώρες ,, να ξεκαυλ@@@ και θα την βρείς την άκρη ,,

άμα είναι να πάθεις κοκομπλόγκο ,, να σου στείλω τουτο δω που ακούω τώρα να σε σώσουμε απο κανα κακό βρε αδερφέ ,,
( ο δανειστής λείπει εις τας αμέρικας ,, θα ψάχνει τιπποτα ριμπον ,,παράξενα ) ..:Banane0:

έχει τρελή πλάκα να γουστάρεις με τα μηχανάκια και τίς μουσικάρες ,,, σπέσιαλ άμα δεν τα πληρώνεις αρκουδίσια ,,

Πρέπει να έρθει για να καταλήξω σε εισόδους, βύσματα, τί καλώδια θα χρειαστώ, διαστάσεις κουτιών, επίσης θέλω και μετασχηματιστές να παραγγείλω. Ασε ούτε στα μισά δεν είμαστε. :rifle:

Σημειώνεις είπαμε έτσι????:Banane0:

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

βρε συ φράγκ ,,, ασε να ρθει ,,, βάλτο σε χαρτοκούτι ,,, αστο να γράψει ώρες ,, να ξεκαυλ@@@ και θα την βρείς την άκρη ,,

άμα είναι να πάθεις κοκομπλόγκο ,, να σου στείλω τουτο δω που ακούω τώρα να σε σώσουμε απο κανα κακό βρε αδερφέ ,,
( ο δανειστής λείπει εις τας αμέρικας ,, θα ψάχνει τιπποτα ριμπον ,,παράξενα ) ..:Banane0:

έχει τρελή πλάκα να γουστάρεις με τα μηχανάκια και τίς μουσικάρες ,,, σπέσιαλ άμα δεν τα πληρώνεις αρκουδίσια ,,

Καλα Μπιλ,
Αμα αυτοι οι νεοι το στησουν ποτε να με ...τουτ
Τους κοβω να επιλεγουν διακοπτες και βυσματα την πρωτη χρονια...:Banane0:

Φραγκούλη έχω 2-3 περισσευούμενους τέτοιους διακόπτες on/off από audiophonics http://www.audiophonics.fr/interrupteur-19mm-aluminium-noir-cercle-bleu-250v-p-5469.html
να σου δώσω αν θες....μπλε νομίζω...

Γενικά ΠΡΟΣΟΧΗ οι διακόπτες να είναι on/off κι όχι οι άλλοι...

Σε ευχαριστώ πολύ! Κάτσε να μου έρθουν οι πλακέτες πρώτα να δω πωε περίπου θα είναι το κουτί και στην συνέχεια θα κοιτάξω και για αυτά....πάντως θα σε ρίξω και τηλέφωνο οπωσδήποτε να μου πεις την γνώμη σου

Sent from my HTC Sensation Z710e

Παίδες, μου ήρθαν τα παραφερνάλια που είχα παραγγείλει λίγο μετά το βουβάλι, αλλά το βουβάλι δε μου ήρθε! Να ανησυχώ;

Εγώ τα είχα παραγγείλει χώρια, θα ήταν σε άλλο πακέτο.

Απλά τα εξτρά τα είχα παραγγείλει πιο μετά από το βούβαλο...

Τα βουβαλια παραδιδονται σχεδον παντα Δευτερα.Υπαρχει πτηση Σαββατο-Κυριακη και ερχονται στο αεροδρομιο, Κυριακη βραδυ-ξημερωματα.Στην Θεσ/νικη ερχονται με την πρωτη πρωινη πτηση της Δευτερας και παραδιδονται μεχρι τις 11 -13 μεσω ΕΛΤΑ -Ταχυμεταφορες.Αν αποτο tracking nr φαινεται οτι αυτη τη στιγμη ειναι Ν.Υορκη ,Δευτερα πρωι θα ειναι στα χερια σας.
Στεργιο μπορει να ηρθαν τα <υπολοιπα> πρωτα γιατι απλα υπηρχαν διαθεσιμα στην αποθηκη τους ,το βουβαλι προφανως δεν υπηρχε
Με τον Σαββα τα ειχαμε παραγγελει με μια ωρα διαφορα,του ΣΑββα ηρθε ενα μηνα αργοτερα απο το δικο μου,εμενα μου ζητησαν και συγγνωμη για την καθυστερηση.Καντε το κοπο και κοιταξτε ,μεσω google,που βρισκονται οι εγκαταστασεις τους

Last edited:
Καλα....
ο Σαββας προλαβαινει να παρει ενα πρωτοχρονιατικο λαχειο....

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Καλα....
ο Σαββας προλαβαινει να παρει ενα πρωτοχρονιατικο λαχειο....

Το εχει παραλαβει απο τον Απριλιο ,αλλα ακομη παραμενει στον φακελλο αποστολης,εχει φορτωθει το δικο μου και ετσι δεν <προκαμε> να φτιαξει το δικο του.Εξ αλλου η περιοδος κυοφοριας του βουβαλιου ειναι μεγαλη,που θα παει θα ...γεννησει

Είχε έρθει στη δουλειά από τις 29 του μήνα αλλά ήμουν σε άδεια.. :p

Σφαίρα το USPS.. 22 αποστολή 29 παράδοση, και μάλιστα μέσα στις γιορτές!

Πλήρωσα όμως και τελωνείο.. 3,69 .. :p

Το πρόγραμμα πώς πάει????

Φράγκ ... εσύ δεν πάιρνεις ...

το στείλαν με καράβι που πρώτα θα μεταφέρει πυροσβεστήρες στην γή του πυρός (clopyright ) και μετά βλέπουμε ....

Μπορεί να μου έρθει τελευταίο και καταιδρωμένο ΑΛΛΑ θα μου έρθει και θα ναι και μαγκιόρικο! Το ότι περιμένω τρείς αποστολές σου το πα? Δεν σου το πα! :Banane0:

Δεν σε βλέπω να γελάς τώρα....:flipout::flipout:

:ADFADF1:

Μέτρια.. Μάλλον θα πάω σε έτοιμες πλακέτες του Σάλα.. δεν βλέπω να έχω χρόνο για κάτι 100% diy.

Που να μην βιαζόμουν δηλαδή.. :p

Δεν πάς καλά......:smash: