Βουβάλια μέρος 3ο

Όχι βέβαια, αφού έχει ενσωματωμένο το βουβάλι!

Τι να πω, μάλλον εκ παραδρομής θα είναι. Μήπως να παραθέσω το e-mail, να το δείτε;

Καλημέρα, παίδες!

Προχθές μου ήρθε από τον Brian e-mail ότι το reg του Volumite ήταν λάθος εκ παραδρομής στην παρτίδα μου κι ότι θα στείλει άλλο. Έλαβε κανείς άλλος τίποτα;

Παρήγγειλες (και παρέλαβες) εσύ volumite? Αφού δεν χρειάζεται στο B3..

Μήπως σου ήρθε το mail κατά λάθος;

Και σε μένα ήρθε αυτό το e-mail αλλά δεν έχω παραγγείλει volumite. Για καλό και για κακό πάντως μια ερώτηση την έκανα στον μάστορά μου..... Επίσης μου ήρθε η οπτική και τα XLR. 3 Μετασχηματιστές από Γιατρά ΟΚ. Περιμένω το κουτί από Ιταλία και το ζωντανό θα βρυχάται.....Γιατί για την ώρα μόνο μουγκρίζει.

Εχθές ήρθε και ο στάβλος για το ζωντανό Ελπίζουμε να ξέρουμε ένα τέλειο διήμερο!!! Μόλις παραλάβω θα φτιάξω και ένα.μικρό κοστολόγιο πόσο στοίχησε το ζωντανό μέχρι τώρα....

Sent from my HTC Sensation Z710e

Καλύτερα εργάτης στο Βέλγιο παρά τόσα σάντ να ρεγουλάρεις ,,, φάκ,, παίζει και φλάκ ... μπουχαχαχα :7SFGSFG: :music-smiley-005:
τα ψιλά μείνανε .. και τα πιο σπαστικά ,,,

Attachments

• ΓŽΒ΄ΓŽΒ±ΓΛ†.jpg
    ΓŽΒ΄ΓŽΒ±ΓΛ†.jpg
    141.8 KB · Views: 125
Καλύτερα εργάτης στο Βέλγιο παρά τόσα σάντ να ρεγουλάρεις ,,, φάκ,, παίζει και φλάκ ... μπουχαχαχα :7SFGSFG: :music-smiley-005:
τα ψιλά μείνανε .. και τα πιο σπαστικά ,,,

BΑΣΙΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!! :grinning-smiley-043

Μόλις τελειώσεις να μου κάνεις και μαθήματα χρήσης διότι εγώ δεν....

Last edited:
BΑΣΙΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!! :grinning-smiley-043

Μόλις τελειώσεις να μου κάνεις και μαθήματα χρήσης διότι εγώ δεν....

σσ
εσύ νεος...
έτσι θα γίνεις κτηνοτρόφος εσύ?:smash:
με τα χαιρετίσματα?

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Βασίλη είσαι αρχηγός ρε... πολλά respect!

Φραγκ πάνε πάρτο και φέρτο να το ακούσουμε...

Μόλις τελειώσει με το καλό θα το πάρω και θα το αφήσω αμολητό για κανα μήνα να πάρει ανάσες.....Οπότε μπορεί και να το πετύχεις να βόσκει χαχα!!

Εννοείται ότι θα το ακούσουμε :ADFADF1:

ΥΓ : Να σημειωθεί ότι όταν το παραλάβω με το καλό, το dac δεν θα είναι ολοκληρωμένο. Θα λείπουν οι πλακέτες των USB και DSD τις οποίες περιμένουμε να βγούν....επίσης περιμένουμε να κουμπώσουν τα νέα τσουμπλέκια που ετοιμάζει ο αχλάδας καθώς και μια οθονίτσα με ενδείξεις. Αλλά μην το τα πείτε του Βασίλη ακόμα! :flipout::flipout:

Λοιπόν λοιπόν ... μετά απο το στήσιμο με τα 8500 τροφοδοτικά και κάτι ασημάκια στα σημεία , βεμπετέδες στας εξόδους , γειώσεις παντού κτλ κτλ ,,, ήρθε και έδεσε μια χαρά ,,, πάιζει νομίζω όσο καλήτερα μπορέι ένα sabre ..και επιτέλους ξεκόλλησε η σκηνή κάμποσο .. απο την μέση ..
εάν καταφέρει κάποιος και το κλειδώσει και άνευ οβερσάμπιλινκ .. ( έχει τζαμπέράκι ..) θα έχει καλό θεματάκι ..
επίσης όσοι έχετε πάρει το λουκουμάδάκι που δίνει για μ/τ το αμερικανό ,,, πετάχτετο στην άκρη ,,, βάλτε το να φορτίσετε κανα δράπανο ..

αυτά ..

αφηστε με τώρα να πάω πίσω στο αγαπημένο μου το 1865 :beatnik2::earmuffs:

led-άκια για active line in μπορούμε να βγάλουμε στη μούρη, ρε συ?

(...και παράτα το ad, το βουβάλι, παίζει καλύτερα... :BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout:)

Last edited: