Βουβάλια μέρος 3ο

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

τελικά δεν χώρεσαν οι μετασχηματιστές Πέτρο?

Του Πέτρου το τελευταίο δεκαήμερο βοσκάει δίπλα στο δικό μου.
Όπως το κόβω θα χωρέσει άνετα σε κουτί 43x40x12cm.
Η πρόταση του Sallas γιά πλαϊνές επιφάνειες ψύξης θα του επέτρεπε και ακόμη πιό συμμαζεμένο κουτί.
Θα ανεβάσω σύντομα καμιά φωτό να δείτε και εσείς τί παίζει.

Του Πέτρου το τελευταίο δεκαήμερο βοσκάει δίπλα στο δικό μου.
Όπως το κόβω θα χωρέσει άνετα σε κουτί 43x40x12cm.
Η πρόταση του Sallas γιά πλαϊνές επιφάνειες ψύξης θα του επέτρεπε και ακόμη πιό συμμαζεμένο κουτί.
Θα ανεβάσω σύντομα καμιά φωτό να δείτε και εσείς τί παίζει.

Kανονικά ειδικά εσείς οι πάνω θα έπρεπε να έχετε στήσει ήδη βουβαλονήμα με φωτό, αναλυτική περιγραφή υλικών κατασκευής με αιτιολόγηση (γιατί έτσι και όχι γιουβέτσι), καθώς και προμήθεια υλικών (τιμές, διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ) να μαθαίνουμε και οι νεότεροι που έχουμε ξεροσταλιάσει στα τηλέφωνα και τα ξένα site για πληροφορίες!

Μπράβο λοιπόν Βασίλη ξεκίνα το, να δούμε τι πως και γιατί... και όταν έρθει η σειρά μας θα σιγοντάρουμε...

+++
Του Πέτρου το έχω δει σε μία απο τις τελικές μορφές αλλά όχι σε κουτί... τους ανθρακωρύχους περίμενε νομίζω και θα ξεκίναγε ο μετροπόντικας...
Κάι πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα μόνο με δυόροφα salas θα χώραγε ή όπως λες με χρήση του σασί για ψύκτρα.
Ας τα βάλει σε δύο κουτιά να έχει και το κεφάλι τους ήσυχο με τις παρεμβολές.

Σοβαρό project όχι μόνο λόγω πολυπλοκότητας, αλλά και λόγω διαδρομής και δοκιμών. Ήταν και τυχερός που είχε να ακούει διαφορετικές υλοποιήσεις βέβαια.
Ήδη απ'ότι ακούω πήγαν όλα κάλα... ή να πω κάτι παραπάνω απο καλά και επαλήθευσε με το παραπάνω τις προσδοκίες.

Εδώ σκούρα τα πράγματα για δοκιμές και συμπεράσματα... αλλά το παλεύουμε και για συγκρίσεις.

Πάντως αν δεν τα δώ σε λιβάδι να τρέχουν, δεν θεωρώ τίποτα τελειωμένο.... πάνω σε πάγκους και ξεκοιλιασμένα δεν τρέχουν καλά τα ζώα! :smash:

Τωωωωωωωωωρα.......εδώ και τρεις εβδομάδες. Εσάς περιμένω πότε μπορείτε να το κατεβάσω κάτω για τις πρώτες ακροάσεις

Sent from The Dark Side Of The Moon

καλοζωισε το λιγο ακομα μεχρι να κανονιστει η συσκεψη κορυφης με αξιο μετρο συγκρισης

Δεν ρώτησα αν τρέχει στο λιβάδι βρε αλλά αν το εξημέρωσες... αν το ευχαριστήθηκες... :music-smiley-005:

Απ´οτι ξέρω θα το ακούσουμε συγκριτικά με κάτι καλό. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Ελπίζω σύντομα.

Δεν ρώτησα αν τρέχει στο λιβάδι βρε αλλά αν το εξημέρωσες... αν το ευχαριστήθηκες... :music-smiley-005:

Απ´οτι ξέρω θα το ακούσουμε συγκριτικά με κάτι καλό. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Ελπίζω σύντομα.

Που να το φχαριστηθει, αφου το ζωντανο δεν προλαβε να συναντηθει με το υπολοιπο συστημα, το οποιο χαιρετησε για αλλες πολιτειες. :laugh:

Που να το φχαριστηθει, αφου το ζωντανο δεν προλαβε να συναντηθει με το υπολοιπο συστημα, το οποιο χαιρετησε για αλλες πολιτειες. :laugh:

Άστα.....τουλάχιστον θα το ακούω με τα μικρά ενεργά....:thumbup:

Ε αυτό λέω...

Πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάμε να ακούσουμε πανελ στη Χαλκίδα σύντομα... δε μασάει ο Φραγκ...

Ε αυτό λέω...

Πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάμε να ακούσουμε πανελ στη Χαλκίδα σύντομα... δε μασάει ο Φραγκ...

Για σοβαρη κορνα τον βλεπω, με μια ωραια λαμπα να αναδειξει τη φωνη της Tarja Τurunen μεσα απο μια ορχηστρα, 4 κιθαρες, 1 synth, 1 μπασο, και 2 Χαρλευ στο ρελαντι :D

Αμην! Επιτελους θα συναντηθειτε κ με το μπασο! :D

Του Dalanik να του τα πείς! Αυτός μου πήρε το μπάσο και δεν μου το δίνει :D:D

Ε αυτό λέω...

Όχι και πάνελ παιδιά είπαμε... Εκτός απροόπτου ιταλική σχολή θα ναι, το κόστος της οποίας ακόμα αναζητείται λόγω των περικοπών που αναμένονται....:mad:

Όχι και πάνελ παιδιά είπαμε... Εκτός απροόπτου ιταλική σχολή θα ναι, το κόστος της οποίας ακόμα αναζητείται λόγω των περικοπών που αναμένονται....:mad:

Ηθελα να στο πω, ο αθεοφοβος το πηρε και το κρυψε μεσα στο τζακι. :listen:

Η Ιταλικη σχολη δεν ζηταει πολλα για να σου επιστρεψει ομορφια..

Έλα πάρτο ρε... μαζί δώρο ένα τζάκι...:smash:

Πάνελ πάνελ... με κτήνη μονο μπλοκ να γουστάρεις!