τελικά δεν χώρεσαν οι μετασχηματιστές Πέτρο?
Του Πέτρου το τελευταίο δεκαήμερο βοσκάει δίπλα στο δικό μου.
Όπως το κόβω θα χωρέσει άνετα σε κουτί 43x40x12cm.
Η πρόταση του Sallas γιά πλαϊνές επιφάνειες ψύξης θα του επέτρεπε και ακόμη πιό συμμαζεμένο κουτί.
Θα ανεβάσω σύντομα καμιά φωτό να δείτε και εσείς τί παίζει.
Είπα και γώ....δεν μπορεί να με άφησαν μόνο μου.....
Sent from The Dark Side Of The Moon
Τι έγινες εσύ βρε? Το εξημέρωσες ή ακόμα?
Τωωωωωωωωωρα.......εδώ και τρεις εβδομάδες. Εσάς περιμένω πότε μπορείτε να το κατεβάσω κάτω για τις πρώτες ακροάσεις
Δεν ρώτησα αν τρέχει στο λιβάδι βρε αλλά αν το εξημέρωσες... αν το ευχαριστήθηκες... :music-smiley-005:
Απ´οτι ξέρω θα το ακούσουμε συγκριτικά με κάτι καλό. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Ελπίζω σύντομα.
Που να το φχαριστηθει, αφου το ζωντανο δεν προλαβε να συναντηθει με το υπολοιπο συστημα, το οποιο χαιρετησε για αλλες πολιτειες.![]()
Άστα.....τουλάχιστον θα το ακούω με τα μικρά ενεργά....:thumbup:
Ε αυτό λέω...
Πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάμε να ακούσουμε πανελ στη Χαλκίδα σύντομα... δε μασάει ο Φραγκ...
Αμην! Επιτελους θα συναντηθειτε κ με το μπασο!![]()
Ε αυτό λέω...
Πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι θα πάμε να ακούσουμε πανελ στη Χαλκίδα σύντομα... δε μασάει ο Φραγκ...
Του Dalanik να του τα πείς! Αυτός μου πήρε το μπάσο και δεν μου το δίνει
Όχι και πάνελ παιδιά είπαμε... Εκτός απροόπτου ιταλική σχολή θα ναι, το κόστος της οποίας ακόμα αναζητείται λόγω των περικοπών που αναμένονται....
Του Dalanik να του τα πείς! Αυτός μου πήρε το μπάσο και δεν μου το δίνει![]()
Όχι και πάνελ παιδιά είπαμε... Εκτός απροόπτου ιταλική σχολή θα ναι, το κόστος της οποίας ακόμα αναζητείται λόγω των περικοπών που αναμένονται....
Έλα πάρτο ρε... μαζί δώρο ένα τζάκι...:smash:
Πάνελ πάνελ... με κτήνη μονο μπλοκ να γουστάρεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.