Βουβάλια μέρος 3ο

Μήτσο πολύ ωραίο.

Εν ανάγκη θα πετάξω την αλουμινένια πρόσοψη και θα βάλω χάρτινη !

Γιατί ναι, καλά; Σαν κατασκευή δεν θα είναι δύσκολο.. Ούτε ακριβό.

Το πιο δύσκολο κομμάτι της κατασκευής θα είναι το άνοιγμα της τρύπας στο σασί.. :p

(υπόψη, θα παίζει με όλα τα ES9018 based Βουβάλια, δηλαδή και με τα B II & Buffalo32)

:worshippy:

Μόλις τελειώσεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα αναρτήσεις πίνακα υλικών με τιμές και από πού θα τα προμηθευτούμε. Επίσης θα μας κάνεις τον προγραμματισμό με μείωση 95% της τιμής και όλα αυτά διότι.............

έρχονται και εκλογές...........:Banane0:

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Μήτσο πολύ ωραίο.

Εν ανάγκη θα πετάξω την αλουμινένια πρόσοψη και θα βάλω χάρτινη !

Βρηκα ενα ωραιο κουτι αλλα οταν ακουσα τιμη ...σκιάχτικα. 210 ευρουλακια

Ωραία κουτιά έχει ο Γερμανός (το κουτί που έχω στον τελικό μου είναι από αυτόν). Το μόνο κακό ότι το σάιτ είναι στα Γερμανικά.
Ποιοτικά ανώτερος του Ιταλού και φυσικά φθηνότερος. Ποικιλία και σε μεγέθη αλλά και σε προσόψεις.
http://www.audiocreativ.com/

ΥΓ Αν τώρα έχετε θέμα με την εθνικότητα του, δεν ψηφίζει Μέρκελ :D :D :D

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Φρανκ εννοεις αντι προεκλογικων υποsχεσεων να μας δωσουν οθονες? καλη ιδεα

Και οθόνη και σκόντο 95% στον προγραμματισμό.... Εχουν και οι ψηφοφόροι δικαίωματα ! ! !:bigcry:

Πόσταρε και ο Θ. στο βουβαλόνημα?????????

Ωραία κουτιά έχει ο Γερμανός (το κουτί που έχω στον τελικό μου είναι από αυτόν). Το μόνο κακό ότι το σάιτ είναι στα Γερμανικά.
Ποιοτικά ανώτερος του Ιταλού και φυσικά φθηνότερος. Ποικιλία και σε μεγέθη αλλά και σε προσόψεις.

Ξέρω ξέρω ξέρω..................

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:flipout::flipout::flipout:

Last edited:

δεν το συζητάμε παίδες.
Πετάμε το βουρτσισμένο αλουμίνιο του Ιταλού και πάμε στον Ξανθιώτη και κάνουμε παραγγελία πλεξι.
Θα μας το κόψει με laser θα γίνει σένιο.

Μήτσε δώσε πράμα....

ναι βρε
είναι ένα παληκάρι που ήδη έχει φτιάξει εδώ για τον analyze it σε ένα wolfson νομίζω,
κάνει ότι θες....

Αντιπρόσωπος κουτιών τού Ιταλού είναι ό AudioCreativ; Ίδια μοιάζουν όλα στήν γκάμα του.

Μόλις φτάσει σε late beta κατάσταση, θα βγάλω και ΒοΜ και απ' όλα..

Και 95% έκπτωση θα σας κάνω στο software (το οποίο είναι ούτως ή άλλως τζάμπα.. :flipout:).

Δεν λέμε στο software............λέμε στο programming πατριώτη! :damnyou:

Ρε συ, αυτός σε κουτιά με πλάτος 43cm (πιο μικρό δεν μας παίρνει..) έχει αυτά που πουλάει.. ο Ιτάλος, σε τιμές μεγαλύτερες από του Ιταλού! :flipout:

Αντιπρόσωπος κουτιών τού Ιταλού είναι ό AudioCreativ; Ίδια μοιάζουν όλα στήν γκάμα του.

θα σε γελάσω, δίνει σε πολλούς.
δίνει πχ στον audiophinics

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Ρε συ, αυτός σε κουτιά με πλάτος 43cm (πιο μικρό δεν μας παίρνει..) έχει αυτά που πουλάει.. ο Ιτάλος, σε τιμές μεγαλύτερες από του Ιταλού! :flipout:
Καλά, έλα δες το και μετά γελάς.

Δεν γελάω με τα κουτιά.. Μια χαρά είναι τα κουτιά. Κι εγώ με τέτοια παίζω (και χτες έβαλα παραγγελία για ένα ακόμα για το βουβάλι).

Είναι τα γνωστά καλά κουτιά του Ιταλού σε λίγο φουσκωμένες τιμές..

Απλά δεν βλέπω λόγο να τα αγοράσω ακριβότερα.. ;)