βουβάλια ξανά...

ήδη πάντως, λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγορών το site τους δεν ανοίγει...
προβλέπεται σφαγή.

Απάντηση: Re: βουβάλια ξανά...

Ολο αυτό το καραγκιοζηλίκι με κρατάει.

Ε ...εντάξει
...δεν είμαστε και στημένοι δυόμιση εικοστετράωρα έξω από την άπλ :goodnight:

Αν και θα έπρεπε να απαιτήσουμε ένα ποσοστό από τα διαθέσημα κομμάτια αποκλειστικά γιά την Ελλάδα και μάλιστα σε λογική τοπική ώρα αφού απόδώ ξεκίνησε ο πολιτισμός :em04special_8: ,

αν και με τα τελευταία γεγονότα με το ΔΝΤ, μάλλον γραμμένους θα μας έχουν :behead:

Εμένα μου την δίνει ότι σκόπιμα δημιουργούν αυτή την σπανιότητα.
Δεν μπορεί μαζικής παραγωγής πυρίτιο να το δίνουν όπως έδιναν τον Μεσαίωνα το πιπέρι οι Άραβες έμποροι.

Διαφημιστικό τρικ..:playingball:

Καλά θα περνάει στις διακοπές του...:Banane0:

Καμια δεκαριά βουβαλάκια = δύο βδομαδούλες ακόμα...:ADFADF1:

Ναι η σφαγη των βουβαλιων...:flipout:

Αληθεια supersonic το 'χες παραγγειλει? το παρελαβες? Τι εγινε?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58827

πρόλαβα την πρώτη παρτίδα που βγήκε σε ανύποπτο ΣΚ.
Ήδη είναι στο κουτί και παίζει πλέον και με το λαμπάτο στάδιο.

Παρήγγειλα 8 Φλεβάρη ήρθε του Λαζάρου και το έφτιαξα το Μ. Σάββατο.
Πέραν του γεγονότος ότι και εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα με την πολιτική των ΤΡ θα έλεγα ότι γενικά έχουν μιά σχετική τάξη. Εχουν προφανώς πληρώσει δικαιώματα γιά ανάπτυξη στην ESS, έχουν βρεί καλό συναρμολογητή και αυτές είναι οι ποσότητες που μπορούν να αντέξουν.
Σίγουρα οι προπαραγγελίες είναι πιό σίγουρος δρόμος γι αυτούς, διότι έτσι δεν πέφτουν και έξω.
Πάντως θα παραδεχτώ και θα υπογραμμίσω ορισμένα γεγονότα...
1. η ποιότητά τους είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο
2. Τα υλικά τους είναι κορυφαία imho
3. η υποστήριξη άψογη
4. η επικοινωνία επίσης.
5. παίζουν καλά....

To 5 είναι κάπως ... low profile δήλωση..

είναι τουλάχιστον πέρα γιά πέρα αληθινή Σταύρε...
το να γράψω παίζουν παπάδες ή είναι το κάτι άλλο μάλλον αρνητικά σχόλια και επιπτώσεις θα έχει γιά κάποιον ενδιαφερόμενο.
Για μένα είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει στα 35-40 χρόνια που προσπαθώ να βγάλω ήχους από μηχανήματα. Και όταν λέω ό,τι καλύτερο εννοώ αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ασχέτως του τί είναι, πηγή, τελικό, ηχείο κλπ.
Και μην ακούσω διάφορα γιά esoteric και dcs και δεν ξέρω τι, ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να τα ακούσω με την ησυχία μου στο σπίτι μου και στη γωνιά μου.
Γιά 250 ευρώ που κάνει πάντως παίζει τουλάχιστον γιά 10 φορές πάνω.
Βγάζει τον μουσικό από το μέσο και στον δίνει στο πιάτο.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες?
Δηλαδή, τι ακριβώς αγόρασες και πόσο?
Επίσης, σε ποιό transport αναφέρεσαι? Στο Sony ή σε Laptop?

Στο λινκ τα λέει Σταύρο.
Πήρα το βουβάλι ΙΙ με το placid τροφοδοτικό του.
Αναλογικό στάδιο έχω το λαμπάτο που έχω βάλει παλιότερα.
Τρανσπορτ είναι το σονυ και το πισί.
Περιττό να πω ότι ανέδειξε το σόνυ, που το είχα γιά δώσιμο.
Βέβαια μιλάω και γιά coax bnc σύνδεση (rca-bnc).

Το σκέτο σεταπ, χωρίς αναλογικό στάδιο κάνει 289? δολάρια.
Αν πάρεις και το ivy τελικό τους πάνει στα 500...
Χτες πάντως που ξήλωσα το 24άρι, και έβαλα στη λάμπα το 32άρι, είχε καλύτερη προσαρμογή, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι είχε την εξαιρετική καθαρότητα που είχε σκέτο που το άκουγα χωρίς κάν πυκνωτές εξόδου και συνήθισα γιά 15 μέρες....
Πάντως αν βάλεις τα ακουστικά, κυριολεκτικά ζαλίζεσαι....
Χάνεις τη μπάλα προσπαθώντας να ακούσεις πότε τον ένα και πότε τον άλλο μουσικό.
Είσαι στη μέση και βάλλεσαι από παντού.
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που σας τα περιγράφω έτσι...

Το αναλογικό στάδιο που δίνουν οι ΤΡ θεωρείται καλό ή καλύτερη απόδοση μπορεί να έχει με ένα άλλο? Δηλαδή αναρωτιέμαι αν αξίζει να πάρει κανείς όλο το πακέτο ή μόνο το dac-placid και από εκεί και πέρα να τη ψάξει με το αναλογικό κομμάτι...

το προηγούμενο που είχα (counterpoint) που είχε βγεί εναλλακτικά του πρώτου ivy, είναι πολύ καλό αλλά όχι όσο ένα λαμπάτο στάδιο.

Το νέο ivy έχω διαβάσει από κάποιους που το έχουν ότι είναι πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
Το καλό με το βουβάλι ΙΙ είναι ότι μπορεί να δεχτεί ό,τι αναλογικό στάδιο έχεις.
Ή να παίξει και σκέτο.

το προηγούμενο που είχα (counterpoint) που είχε βγεί εναλλακτικά του πρώτου ivy, είναι πολύ καλό αλλά όχι όσο ένα λαμπάτο στάδιο.

Το νέο ivy έχω διαβάσει από κάποιους που το έχουν ότι είναι πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
Το καλό με το βουβάλι ΙΙ είναι ότι μπορεί να δεχτεί ό,τι αναλογικό στάδιο έχεις.
Ή να παίξει και σκέτο.

Τωρα ποιο αναλογικο σταδιο χρησιμοποιεις ?